![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Programul Noua Casa (2020)
Last Updated: Jun 08 2022 10:38, Started by
Adm
, Jul 23 2020 06:53
·
36

Posted 15 July 2021 - 10:15

Salutare!Am si eu o intrebare la voi.Am facut un credit Noua Casă si dupa preaprobare am platit avans pt o casa si am semnat antecontract.Intre timp banca mi-a zis ca au ramas fara fonduri.Mai pot recupera avansul dat dezvoltatorului.Cei de la bancă au zis ca imi dau nu stiu ce dovada,dar nu cred ca ma ajută.Ati mai pățit careva așa?Aveti idee ce o sa se întâmple?
|
Posted 15 July 2021 - 10:49

Salutare!Am si eu o intrebare la voi.Am facut un credit Noua Casă si dupa preaprobare am platit avans pt o casa si am semnat antecontract.Intre timp banca mi-a zis ca au ramas fara fonduri.Mai pot recupera avansul dat dezvoltatorului.Cei de la bancă au zis ca imi dau nu stiu ce dovada,dar nu cred ca ma ajută.Ati mai pățit careva așa?Aveti idee ce o sa se întâmple? |
Posted 15 July 2021 - 11:24

Salutare!Am si eu o intrebare la voi.Am facut un credit Noua Casă si dupa preaprobare am platit avans pt o casa si am semnat antecontract.Intre timp banca mi-a zis ca au ramas fara fonduri.Mai pot recupera avansul dat dezvoltatorului.Cei de la bancă au zis ca imi dau nu stiu ce dovada,dar nu cred ca ma ajută.Ati mai pățit careva așa?Aveti idee ce o sa se întâmple? de obicei se mentioneaza ca daca banca nu iti acorda creditul sau se depaseste termenul de finalizare al actelor, lucruri care nu tin de tine ca si cumparator, atunci ti se vor returna banii pe cale amiabila sau proces ![]() |
Posted 15 July 2021 - 22:57

Salutare!Am si eu o intrebare la voi.Am facut un credit Noua Casă si dupa preaprobare am platit avans pt o casa si am semnat antecontract.Intre timp banca mi-a zis ca au ramas fara fonduri.Mai pot recupera avansul dat dezvoltatorului.Cei de la bancă au zis ca imi dau nu stiu ce dovada,dar nu cred ca ma ajută.Ati mai pățit careva așa?Aveti idee ce o sa se întâmple? daca ai gasit un apartament care-ti place si nu vrei sa renunti la el, orienteaza-te catre creditele ipotecare. A scazut IRCCul, iar dobanzile sunt minime. Exemplu, BCR prinzi 4.08% dobanda fixa primii 5 ani, e parfum. La dobanda variabile e si mai aproape de prima casa. |
Posted 16 July 2021 - 08:45

ionutZ_2107, on 15 iulie 2021 - 11:24, said:
de obicei se mentioneaza ca daca banca nu iti acorda creditul ...lucruri care nu tin de tine ca si cumparator, dacă banca nu îți acordă creditul se consideră că e vina ta. banca are argumente, nu ești solvabil, etc. deci ori ești bazat că știi că ți se va da credit, ori iei întâi preaprobare bancară și apoi semnezi antecontract cazul acesta cu fondurile e într-adevăr vina băncii, fiindcă trebuia să prevadă această situație (terminarea fondurilor) vezi dacă poți să "muți" spre ipotecar, în mod normal banca ar trebui să îți dea niște opțiuni. ipotecarul durează și mult mai puțin, deci nu ar trebui să renunți decât dacă nu ai banii de 15% avans |
Posted 19 July 2021 - 08:51

kossmynet13, on 15 iulie 2021 - 10:15, said:
Salutare!Am si eu o intrebare la voi.Am facut un credit Noua Casă si dupa preaprobare am platit avans pt o casa si am semnat antecontract.Intre timp banca mi-a zis ca au ramas fara fonduri.Mai pot recupera avansul dat dezvoltatorului.Cei de la bancă au zis ca imi dau nu stiu ce dovada,dar nu cred ca ma ajută.Ati mai pățit careva așa?Aveti idee ce o sa se întâmple? |
Posted 20 July 2021 - 16:00

kossmynet13, on 15 iulie 2021 - 10:15, said:
Posted 02 August 2021 - 22:45

Salutare!
Am ajuns si eu la stadiul asta. Mai exista posibilitatatea sa raman fara fonduri? Am vazut o stire ca mai sunt fonduri doar la 4 banci. Numar Solicitare: Data: Starea: Se afla la: 2021-08-02 15:42:06 Modificare în completare la banc? BANCA 2021-08-02 16:20:25 Modificare în analiz? la banc? BANCA Am pus dosarul la BCR. Edited by gykanes, 02 August 2021 - 22:45. |
Posted 08 June 2022 - 10:38

gykanes, on 02 august 2021 - 22:45, said:
Salutare! Am ajuns si eu la stadiul asta. Mai exista posibilitatatea sa raman fara fonduri? Am vazut o stire ca mai sunt fonduri doar la 4 banci. Numar Solicitare: Data: Starea: Se afla la: 2021-08-02 15:42:06 Modificare în completare la banc? BANCA 2021-08-02 16:20:25 Modificare în analiz? la banc? BANCA Am pus dosarul la BCR. salut, în cât timp ți-a venit contractul de garantare ? Numar Solicitare: Data: Starea: Se afla la: 2022-05-31 09:21:59 Modificare în completare la banc? BANCA 2022-05-31 09:48:25 Modificare trimis? c?tre FNGCIMM FNGCIMM 2022-05-31 09:50:07 Modificare în analiz? la FNGCIMM FNGCIMM 2022-05-31 11:57:27 Modificare aprobat? de c?tre FNGCIMM FNGCIMM eu am rămas în stadiul ăsta, au trecut 5 zile de la depunere, practic a fost depus pe data de 31 05 2022 Multumesc! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users