![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
problemele fuzionarii nucleare
Last Updated: Sep 07 2020 12:30, Started by
karax
, Jul 14 2020 09:44
·
0

Posted 14 July 2020 - 09:59

pentru ca m-am uitat pe internet si am vazut cate ceva despre fuzionare , am citit si despre problemele intalnite , problema mare fiind cea a absorbtiei de neutroni, despre care am deschis topic. insa as vrea sa stiu de la voi, cei ce va preocupati cu fizica avansata, si stiti foarte bine, cate ceva despre alte probleme intalnite, foarte importante , ce stau in calea reusitei fuzionarii. ce alte probleme exista ?
altfel in cazul ca voi fi acuzat ca habarn-am sau is prost, asa e, n-am ce sa comentez ![]() de asta va si intreb pe voi, sa scrieti pe topic , fiecare ce stiti , si sa ne lamurim ce si cum |
Posted 14 July 2020 - 10:00

Poate fuziune, nu fuzionare.
Cat timp liber poti avea! Urla invidia ![]() |
Posted 14 July 2020 - 10:12

scuze, m-am trezit de dimineata si eram nitel obosit cand am deschis topicul. am mers cu masina pana la service ca trebuie sa vedem cateva probleme , se apropie itp-ul
dar nu asta conteaza, nu pretind a fi expert in vorbirea corecta a limbii romane, pana la urma decat student la litere mediocru alegi vorbitor prost de limba romana dar inginer de nota 10 ceva pe subiect totusi se poate scrie? |
Posted 14 July 2020 - 10:14

pentru ca m-am uitat pe internet si am vazut cate ceva despre fuzionare [...] "cite ceva" n-ajunge. unii ajung sa invete "cite ceva" in domeniul ala dupa ani grei de stiudiu...
scuze, m-am trezit de dimineata si eram nitel obosit cand am deschis topicul. te inteleg. e grele. io zic sa lasi pe altii, ca problema-i grea. mult prea grea! |
Posted 14 July 2020 - 10:15

Daca asa nitel obosit ai clocit topicul asta, ma intreb ce bijuterie de topic poti deschide cu mintea limpede!?
Las-o p'aia cu fuzionarea, ca e prea simpla pentru tine. Mai bine zi-e cu masina, ce-o doare, ce marca? Ai carnet? |
Posted 14 July 2020 - 10:23

si totusi postam ceva pe subiect?
in cazul ca nu posteaza nimeni, e clar ca subiectul asta nu prea se discuta , asa ca o las balta cu electricitatea pe forum |
Posted 14 July 2020 - 10:25

Pe cine ai vazut tu aici sa se ocupe de "fizica avansata", ca sa ai pretentia sa se discute la subiect?
|
Posted 14 July 2020 - 10:26

Ce e aia fuzionare ?
Eu stiu doar de fuziune si fisiune. |
|
Posted 14 July 2020 - 10:29

La serial te-ai uitat? Am inteles ca cine il vizioneaza devine expert in fizica atomica.
|
Posted 14 July 2020 - 10:33

Posted 14 July 2020 - 10:34

Pe cine ai vazut tu aici sa se ocupe de "fizica avansata", ca sa ai pretentia sa se discute la subiect?
Ce e aia fuzionare ? Eu stiu doar de fuziune si fisiune. nu pretind ca le am cu exprimarea Edited by karax, 14 July 2020 - 10:34. |
Posted 14 July 2020 - 10:34

Sunt oameni care invata si muncesc toata viata si tot nu stiu multe legat de fisiune si fuziune. Tu intre schimbarea unei bucsi si reglarea franei de mana, ca tot vine ITP-ul, vrei sa afli ce probleme apar in urma procesului, apoi ii impingi 100 de lei inginerului si ai mai scapat 1 an.
|
Posted 14 July 2020 - 10:37

insa stiu n ingineri de masini, electronisti, it-isti si etc care nu le au deloc cu exprimarea insa in meseriile lor is tari
Păi cine e inginer ? Deocamdată nici nu scrii bine nu ești nici inginer.
Sunt oameni care invata si muncesc toata viata si tot nu stiu multe legat de fisiune si fuziune. Tu intre schimbarea unei bucsi si reglarea franei de mana, ca tot vine ITP-ul, vrei sa afli ce probleme apar in urma procesului, apoi ii impingi 100 de lei inginerului si ai mai scapat 1 an. |
|
Posted 14 July 2020 - 10:41

Karaxe nu ești un pic cam optimist ?
Adică tu crezi că ăia de la CERN sau colegi de-ai lor experți în fizică au niște probleme ei acolo la reactor și pac vin aici pe forum să le dai tu soluții ? |
Posted 14 July 2020 - 10:44

Lasati ma omu', a trecut pe la service pentru ca i s-a stricat eoliana de pe masina! Iar la intoarcere nu mai era drum in panta si...
|
Posted 14 July 2020 - 10:51

ce alte probleme exista ? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users