![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Caine ciobanesc german (mancarimi, zone rosii (cu sange))
Last Updated: Nov 03 2021 14:17, Started by
PadBog8
, Jul 13 2020 10:54
·
0

Posted 13 July 2020 - 10:54

Buna ziua! Va rog frumos imi puteti spune si mie o opinie in legatura cu mancarimile la o catea (ciobanesc german) de 6 ani...ma refer daca stie cineva de un tratament sau pastile...(se scarpina pana isi ia blana pana la sange)....Va multumesc frumos!
|
Posted 13 July 2020 - 11:03

Cel mai bine era sć aleagć o consultație la medicul veterinar.
|
Posted 13 July 2020 - 11:09

victord36 multumesc
Dany_91....ma intereseaza cam cat costa un tratament (vreau sa fac economie, medicul veterinar avand adaosuri cam mari) |
Posted 13 July 2020 - 11:57

Nu poti sa faci economie, ca nu putem noi de pe forum sa stim ce are.
Poate sa fie orice de la sampon , la alimentatie , la anumite infectii. Poti sa ii faci mai mult rau daca ii dai chestii recomandate pe forumuri, mai ales ca ei nu pot sa vorbeasca ![]() Al meu spre exemplu facuse la un moment dat alergie la carnea de pui. Carnea de pui !! wtf. |
Posted 13 July 2020 - 12:20

Va multumesc de pareri....voi vedea zilele acestea ce se poate face
|
Posted 13 July 2020 - 12:23

Sau poate fi raie. Dar cel mai probabil o alergie de natura alimentara, mai ales ca e o rasa predispusa la asa ceva. Ce ii dai sa manance? Pana una alta o poti badijona cu o emulsie numita Veteusan care are proprietati anti pruriginoase si antifungice si altele: http://www.veterinara.ro/Veteusan
Schimba-i mancarea, da-i hrana cu miel, rata, sau curcan si cu grasime putina, maxim 12%. De exemplu asta: https://www.zooplus....us/adult/444464 Sau asta https://www.zooplus....ensitive/365425 Desi are 14% grasimi e cu peste care are proprietati hipoalergenice Edited by Freddy12, 13 July 2020 - 12:34. |
Posted 13 July 2020 - 13:04

PadBog8, on 13 iulie 2020 - 11:09, said:
victord36 multumesc Dany_91....ma intereseaza cam cat costa un tratament (vreau sa fac economie, medicul veterinar avand adaosuri cam mari) O ironie ar fi sa cumperi medicamentu asta si sa nu aiba efect ca dupa aia sa ajungi tot la veterinar...si uite asa ajungi sa cheltui mai multi bani decat daca mergeai la veterinar din prima |
Posted 03 November 2021 - 14:17

Ai gasit cauza si tratamentul ulterior? Ne confruntam si noi cu ceva asemanator... Al meu se scarpina de vreo 2 zile. Cand l-am verificat mai atent, avea pe piele niste pete rosii. Am mers ieri la vet de urgenta. Veterinarul a constatat ca e piodermita si ne-a recomandat un gel numit isaderm. Acum asteptam sa vedem rezultatele.
Pare ca problema asta este des intalnita la ciobanestii germani. ![]() |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users