![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Optimize & repair database Wp
Last Updated: Jul 12 2020 19:55, Started by
phpguru
, Jul 12 2020 18:45
·
0

Posted 12 July 2020 - 18:45

Dupa cum spune si titlul, am un script (de pe google) care repara si optimizeaza baza de date a scriptului wordpress. Problema este ca in cpanel imi arata cand scriptul incarca din resurse, dar cand execut scriptul in baza de date nu prea se intampla nimic pt a-mi "racori" wordpress-ul.
define( 'DB_NAME', 'dbname' ) ; define( 'DB_USER', 'dbuser' ) ; define( 'DB_PASSWORD', 'dbpass' ) ; define( 'DB_HOST', 'localhost' ) ; if ( ! $connect = connectdb() ) { die( "Eroare baza de date" ) ; } else { $connect->query( "SET NAMES 'utf8mb4'" ) ; } function connectdb() { if ( $connect = @new mysqli( DB_HOST, DB_USER, DB_PASSWORD, DB_NAME ) ) return $connect ; else return false ; } function optimizedb( $connect, $dbname ) { global $connect ; if ( $linkin = $connect->query( "SHOW TABLES FROM " . $dbname ) ) { while ( $tables = $linkin->fetch_array() ) { $connect->query( "REPAIR TABLE `" . $tables[0] . "`" ) ; $connect->query( "OPTIMIZE TABLE `" . $tables[0] . "`" ) ; } $linkin->free() ; } } echo optimizedb( $connect, $dbname ) ; |
Posted 12 July 2020 - 18:58

Posted 12 July 2020 - 19:55

Primul lucru cand vrei sa optimizezi ceva: aflii ce te doare.
Ce interogari sunt lente? Cat de lente? Cat e de mare baza de date? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users