![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Optimize & repair database Wp
Last Updated: Jul 12 2020 19:55, Started by
phpguru
, Jul 12 2020 18:45
·
0

Posted 12 July 2020 - 18:45

Dupa cum spune si titlul, am un script (de pe google) care repara si optimizeaza baza de date a scriptului wordpress. Problema este ca in cpanel imi arata cand scriptul incarca din resurse, dar cand execut scriptul in baza de date nu prea se intampla nimic pt a-mi "racori" wordpress-ul.
define( 'DB_NAME', 'dbname' ) ; define( 'DB_USER', 'dbuser' ) ; define( 'DB_PASSWORD', 'dbpass' ) ; define( 'DB_HOST', 'localhost' ) ; if ( ! $connect = connectdb() ) { die( "Eroare baza de date" ) ; } else { $connect->query( "SET NAMES 'utf8mb4'" ) ; } function connectdb() { if ( $connect = @new mysqli( DB_HOST, DB_USER, DB_PASSWORD, DB_NAME ) ) return $connect ; else return false ; } function optimizedb( $connect, $dbname ) { global $connect ; if ( $linkin = $connect->query( "SHOW TABLES FROM " . $dbname ) ) { while ( $tables = $linkin->fetch_array() ) { $connect->query( "REPAIR TABLE `" . $tables[0] . "`" ) ; $connect->query( "OPTIMIZE TABLE `" . $tables[0] . "`" ) ; } $linkin->free() ; } } echo optimizedb( $connect, $dbname ) ; |
Posted 12 July 2020 - 18:58

Posted 12 July 2020 - 19:55

Primul lucru cand vrei sa optimizezi ceva: aflii ce te doare.
Ce interogari sunt lente? Cat de lente? Cat e de mare baza de date? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users