![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ajutor chestionar
Last Updated: Aug 11 2020 17:28, Started by
Digix
, Jul 05 2020 21:44
·
0

Posted 05 July 2020 - 21:44

Salut! Am și eu nevoie de ajutor pentru fiica mea,în legătură cu un studiu pentru lucrarea de doctorat, care vă roagă următoarele:
Efectuez un studiu privind opțiunile de modernizare a vânzărilor prin soluții digitale și Internet of Things. In masura in care aveti timp si disponibilitate, va rog sa raspundeti la intrebarile din chestionar. M-ar ajuta foarte mult raspunsul dvs. deoarece am nevoie de cat mai multe raspunsuri: https://forms.gle/PrWXu8qkQGDyF3Ba7 Efectuez un studiu pentru lucrarea de doctorat si mi-ar fi de mare ajutor. Mulțumesc anticipat! |
Posted 05 July 2020 - 22:09

Cercetarea opțiunilor de modernizare a vânzărilor prin soluții digitale și Internet of Things
Răspunsul dvs. a fost înregistrat cu succes! Mulțumim pentru timpul acordat! |
Posted 05 July 2020 - 22:43

Posted 05 July 2020 - 23:41

![]() dar nu toti folosesc aceste tehnologii era bine de intrebat si asta |
Posted 06 July 2020 - 02:34

De ce nu exista niste "autori" ai acestui studiu? Niste beneficiari?
|
|
Posted 06 July 2020 - 06:45

Ar trebui introdus și opțiunea nu stiu/nu am avut ocazia sa folosesc, măcar la întrebările despre ecrane tactile, easybox, etichete digitale sau ecrane promoții.
|
Posted 06 July 2020 - 11:03

Etichete digitale nu am întâlnit în Ro. Doar în strainatate. Or fi și la noi, însă nu peste tot.
|
Posted 06 July 2020 - 11:46

Etichete digitale (la raftul cu produse, dacă la ele se refera chestionarul) am văzut în magazinele mega image (cele mari, nu mici sau franciza shop&go).
Edited by corinadaniela, 06 July 2020 - 11:46. |
Posted 06 July 2020 - 11:57

mergi in Mega si vezi cum sunt, intreaba angajatii de ele si apoi fa chestionarul.
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users