![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Timpuri noi, Smiley - Adeline
Last Updated: Jul 05 2020 05:45, Started by
zyppster
, Jul 04 2020 19:22
·
0

Posted 04 July 2020 - 19:22

Imi cer scuze pentru metoda de postare a acestui fisier audio, dar consider ca as incalca drepturi de autor daca l-as urca pe YouTube.
Am facut un simplu amestec (crossfading) intre cele doua melodii. Cum vi se pare? ![]() |
Posted 04 July 2020 - 19:34

naspa. ritmul celor doua melodii combinate trebuie sa se completeze
si nu e efect de crossfading. stii ce inseamna crossfading? |
Posted 04 July 2020 - 19:39

stiu ce e crossfading, am folosit efectul crossfading la softul cu care le-am intercalat.
adevarat, n-am adaugat efecte speciale. |
Posted 04 July 2020 - 19:43

N-au nici o legătură piesele între ele, în afară de versuri. + că ai tranziții bruște.
|
Posted 04 July 2020 - 19:54

"cut" de acolo, "paste" dincolo. Curent consumat de pomană
|
Posted 04 July 2020 - 20:32

Posted 04 July 2020 - 20:43

Imi cer scuze pentru metoda de postare a acestui fisier audio, dar consider ca as incalca drepturi de autor daca l-as urca pe YouTube. Am facut un simplu amestec (crossfading) intre cele doua melodii. Cum vi se pare? ![]() Mie imi place. Vreau și eu melodia pe pm ca sunt pe tel acum și nu o pot descarca. Iti confirm si după ce o ascult și in mașina dacă suna la fel de bine.
naspa. ritmul celor doua melodii combinate trebuie sa se completeze si nu e efect de crossfading. stii ce inseamna crossfading? Fizician, mecanic auto, muzicolog și dj, omul orchestra... |
Posted 04 July 2020 - 21:05

stiu ce e crossfading, am folosit efectul crossfading la softul cu care le-am intercalat. adevarat, n-am adaugat efecte speciale. |
Posted 04 July 2020 - 21:05

Imi cer scuze pentru metoda de postare a acestui fisier audio, dar consider ca as incalca drepturi de autor daca l-as urca pe YouTube. Am facut un simplu amestec (crossfading) intre cele doua melodii. Cum vi se pare? ![]() O mizerie audio! |
Posted 04 July 2020 - 21:12

Fizician, mecanic auto, muzicolog și dj, omul orchestra... uite ce inseamna crossfading [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/P4l1hYDKUlw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] sau clipul asta [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/TKXtPZW1ghI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
|
Posted 04 July 2020 - 21:56

Karaxe nu am nevoie sa pui clipuri pe aici știu și eu ce e crossfade, când făceam eu clipuri audio pentru reclame tu încă aveai suzetă.
Eu am ascultat puțin din ce a făcut colegul și pe telefon suna bine. Parerea mea Aia cu plictisitul e strict problema ta. Fa ca mine când văd un topic de al tău cu energie din aer mișcare de valuri sau alte bazgaunii... treci mai departe Edited by waterman, 04 July 2020 - 21:59. |
Posted 04 July 2020 - 23:03

Interesant.
Se numeste mashup ce ai facut tu acolo. Hint: cand spune Smiley adeline adelinaaaaaaaaa si schimbi inapoi la Partizan, nu mai pune iar adeline adelinaaaaaaaaaaa ci pune direct continuarea. Incearca sa faci sa fie o singura melodie, nu o melodie dublata. Spor in continuare ![]() |
Posted 05 July 2020 - 05:45

|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users