Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata
 Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...
 teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.
 

Badalau si Ilie Sarbu pusi sa pazeasca banii tarii

* * * * * 1 votes
  • This topic is locked This topic is locked
61 replies to this topic

#1
dmx85

dmx85

    antrenor dă jmekheri

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,249
  • Înscris: 06.01.2009
lie Sârbu și Niculae Bădălău, avizați pentru funcțiile de vicepreședinți ai Curții de Conturi și Autorității de Audit

Senatorii și deputații din Comisiile de buget-finanțe au dat luni aviz pozitiv candidaturilor lui Ilie Sârbu, pentru funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi, și Niculae Bădălău (PSD), pentru funcția de vicepreședinte al Autorității de Audit, relatează Agerpres.
Ilie Sârbu a fost validat pe locul rămas vacant prin demisia lui Nicu Marcu de la Curtea de Conturi, pe durata rămasă a mandatului început cu data de 15 octombrie 2014.
Au mai primit avizul parlamentarilor comisiilor de buget, pentru funcția de consilier al Curții de Conturi, Sorin Lazăr, Ion Călin, Claudia Boghicevici (pentru un mandat de 9 ani, începând cu 15 octombrie 2020), Dezso Csongor - Attila, Adrian Popa.
Au existat 16 dosare retrase.
Cei șapte candidați avizați luni de comisii urmează să fie validați marți, în ședința plenului reunit al celor două Camere ale Parlamentului.

digi24.ro

Pentru Badalau s-a schimbat legislatia, astfel incat sa se incadreze in criteriile de eligibilitate pentru acea functie.
Propyunerea USR este Adrian Popa, descris astfel pe pagina de FB a USR: "Adrian Popa este consultant financiar cu o experiență de peste 14 ani în segmentul de banking pentru IMM-uri. CV-ul lui Adrian Popa poate fi consultat aici -". (asta ca sa vedeti diferenta)

PS: Pentru cine cu stie cu ce se ocupa Curtea de Conturi, aceasta este o institutie fundamentala pt statu' roman, fiind autoritatea care controleaza pe ce se cheltuie banii tarii. Institutia a fost condusa in ultimii ani de catre Mihai Busuioc, unul dintre cei mai de incredere oameni ai lu' Dracnea.

Attached Files


Edited by dmx85, 01 July 2020 - 11:12.


#2
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,364
  • Înscris: 15.06.2004
Care bani ?

#3
petre69

petre69

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,783
  • Înscris: 27.01.2009
lupii paznici la oi

#4
rich1974

rich1974

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,275
  • Înscris: 25.07.2007
daca as fi avut o constitutie mai solida, pentru lovire as fi fost crecetat si eu.

#5
caiuscorneliu

caiuscorneliu

    Lazy Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,288
  • Înscris: 06.02.2008
Bine că majoritatea mergeți la muncă la privat și vă distrugeți sănătatea ca să țineți în spate niște paraziți incompetenți și corupți pe salarii babane la stat.

#6
Flat

Flat

    Bugetar Esențial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,875
  • Înscris: 23.06.2006
Bădălău e idolul meu. Are exact mutra aia de milițian cu 3 clase ajuns mare de tot. Ca Saparmurat Nyiazov, fostul președinte dictator al Turkmenistanului

[ https://opiniagiurgiu.ro/wp-content/uploads/2012/12/badalache.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://c8.alamy.com/comp/D3TRTJ/the-turkmen-president-saparmurat-niyazov-aka-turkmenbashi-pictured-D3TRTJ.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#7
Moinesti72

Moinesti72

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,876
  • Înscris: 30.07.2006
Urmeaza Sile Camataru la ANAF si Gigi Becali la cultura.

#8
argonaut

argonaut

    Beware of the bird

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 29,222
  • Înscris: 29.07.2013

 dmx85, on 01 iulie 2020 - 11:06, said:


Pentru Badalau s-a schimbat legislatia, astfel incat sa se incadreze in criteriile de eligibilitate pentru acea functie.


O remarca interesanta:

Nicuale Bădălău a modificat legea de funcționare a Curții de Conturi în 2017, alături de alți parlamentari PSD.
Acesta nu ar fi putut ajunge vicepreşedinte al Curţii de Conturi dacă, în urmă cu trei ani, nu ar fi modificat legea în interesul său. Bădălău nu avea „studii superioare economice sau juridice, vechime de minimum 10 ani în specialitatea studiilor absolvite şi pregătire profesională temeinică”.
Astfel, Bădălău a depus personal un amendament la lege și a mai adăugat o profesie la condiţiile de studii: „economice, juridice sau inginereşti”. Nicolae Bădălău e de profesie inginer.
La vremea respectivă, acesta a motivat modificarea legii prin faptul că „80% din verificările Curții de Conturi sunt făcute în domeniul investițiilor" și, prin urmare, este nevoie de specialiști în domeniu ingineriei pentru a efectua verificările în bune condiții.
Salariul lui Bădălău în funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi ar urma să fie de aproximativ 5.000 de euro lunar.

Pesedezii nu se dezmint in halul in care pot minti:

Deși numirile sunt făcute de Parlament, Marcel Ciolacu susține că nu sunt „numiri politice”.
„Din punctul meu de vedere îl voi susține pe domnul Bădălău. Ca și parlamentar. Este dreptului domnului Bădălău să candideze pentru această funcție. Funcțiile de la Curtea de Conturi sau de la ANRE nu sunt funcții politice”, a mai declarat Ciolacu.

Se pare ca lepra de Badalau a prins sinecura datorita faptului ca nu va mai candida la alegerile pesedeze ;)


Acum ar fi cazul ca domnul Presedinte Iohannis sa se faca remarcat, macar printro iesire publica in care sa ceara revizuirea deciziei ca posturile sa fie ocupate prin numire si nu prin concurs, asa cum ar fi elegant si civilizat.

#9
rich1974

rich1974

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,275
  • Înscris: 25.07.2007
institutiile astea parazite trebuie desfiintate.  nu au nici un rol in economie, din contra, mai mult incurca.

#10
haxx123

haxx123

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 679
  • Înscris: 18.01.2014
Inca un exemplu cu mocirla din politica, arata daca mai era necesar, ca in continuare nu s-a schmbat nimic, zi de zi sunt stiri de genul asta cu oameni care efectiv nu au ce sa caute in lumea politica si care nu fac altceva decat sa-si promoveze propriile interese si ale celor care-i sustin, oameni care daca nu ar fi avut aceste functii politice ar fi fost simplii angajati cu salarii medii.

De fapt asta ofera politica si asta este tot ce reprezinta in momentul de fata in Romania, o rampa de lansare si o usa deschisa pentru functii platite bine, multi bani castigati usor prin smecherii, pentru niste oameni obscuri care daca nu ar fi avut aceasta posibilitate ar fi fost practic nimeni.

#11
gabicen

gabicen

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,854
  • Înscris: 27.06.2006
Socrul lui Ponta, Ilie Sarbu, a fost senator pesedist si s-a transferat discret la curtea de conturi cand DNA-ul isi punea niste intrebari in legatura cu el.
Acum avanseaza...

Din ce am vazut, controalele curtii de conturi se termina doar cu niste constatari (ca niste bani publici au fost cheltuiti aiurea).
Nu imi amintesc, au rezultat si ceva pedepse cu catuse dupa aceste constatari?

#12
sylvius

sylvius

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,400
  • Înscris: 01.01.2007

 Flat, on 01 iulie 2020 - 11:51, said:

Bădălău e idolul meu. Are exact mutra aia de milițian cu 3 clase...


Posted Image


Cum era piesa aia ?

" Balalau de la Galati
  Face copii cocosati !... " Posted Image


Ma rog, asta-i Ba-da-lau, da' ideea ramane !... Posted Image

Edited by sylvius, 01 July 2020 - 12:44.


#13
dmx85

dmx85

    antrenor dă jmekheri

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,249
  • Înscris: 06.01.2009
pana si unii pesedisti sunt socati de lichelismu' din partid:

Robert Negoiță îl desființează pe Bădălău, după numirea la Autoritatea de Audit: Un condamnat pentru furt verifică bugetele publice ale României

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a lansat un atac devastator la adresa lui Niculae Bădălău, după ce acesta din urmă a fost votat pentru funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii de Audit. Negoiță spune că aerul în PSD este „irespirabil” și amintește că Bădălău a fost condamnat pentru furt în trecut, iar acum ajunge să verifice „bugetele publice ale României”.
Robert Negoiță afirmă într-o postare pe Facebook că atmosfera în PSD este „aproape la fel de irespirabilă” ca pe vremea lui Liviu Dragnea, al cărui locotenent ar fi Niculae Bădălău.
El îl acuză pe Bădălău că a modificat legea în folos propriu, în așa fel încât să poată ocupa această funcție.
„Bădălau, Lupul pus de Parlament de pază la oi
Ocupat până peste cap cu treburi administrative, a trecut ceva timp de când nu am mai vorbit despre mișcările de pe scena politică. Ei bine, ce s-a întâmplat astăzi în Parlamentul României mă obligă pur și simplu să iau atitudine.
Pe scurt, în plină pandemie, cu recesiunea și criza economică la ușa țării, parlamentarii și-au făcut timp pentru a mai pune la cale un șmen politic incredibil pentru anul 2020: numirea locotenentului Dragnist, Bădălau, în poziția de vicepreședinte al Curții de Conturi, direcția de Audit.
O mârșăvie politică premeditată, adică, într-o lume normală, un lucru cu atât mai grav. Asta dacă ne gândim la faptul că acest personaj, pe care-l consideram uitat și dispărut, a modificat legea de funcționare a acestei instituții vitale a Statului Român, atenție, special pentru a putea el să ocupe această funcție. Iar pohta ce a pohtit… i s a îndeplinit cu concursul parlamentarilor…
Ce ne spune nouă, celor care credeam că aceste vremuri au apus, această realitate tristă? În primul rând că în PSD-ul post Dragnea aerul a rămas aproape la fel de irespirabil, tranzacționarea funcțiilor publice mergând în continuare de minune, chiar și de pe băncile opoziției. Ne mai spune că un individ ca Bădălau poate modifica legi în Parlamentul României!!!, pentru ca, în final, să poată beneficia de ele. Ne mai spune și că un om condamnat pentru furt (a se vedea episodul sacilor de grâu de la CAP) poate ajunge acum să fie cel care verifică bugetele publice ale României, dar și că nu trebuie să știi carte, să fii de meserie, ci că trebuie doar să poți să modifici legea pentru a ajunge acolo unde vrei. Pe când un sculer matrițer la Ministerul Sănătății?
În fine, ceea ce este cu adevărat revoltător este că acest Bădălau a fost votat cu, atenție!, 294 de voturi pentru… adică, un adevărat consens politic. Deci, nu putem avea consens politic când e vorba despre infrastructură, despre reforme în sănătate sau educație, despre măsuri economice absolut necesare, dată fiind criza ce stă să vină, dar consensul e găsit imediat atunci când trebuie sfințită o combinageală politică imorală și urât mirositoare.
Asta e România normală? Asta e țara în care vrem să trăim? Și ne mai mirăm că întreaga clasă politică din România are o imagine proastă în societate… Este încă prea bună, dacă ținem cont că astfel de combinații emană din Parlamentul țării un damf insuportabil”, a scris Robert Negoiță marți pe Facebook.
Senatorii şi deputaţii din Comisiile de buget-finanţe au dat luni aviz pozitiv candidaturilor lui Ilie Sârbu, pentru funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi, şi Niculae Bădălău (PSD), pentru funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii de Audit.
Niculae Bădălău a fost votat cu 294 de voturi „pentru”, iar 55 de parlametari au votat împotrivă.

Universul.net

 argonaut, on 01 iulie 2020 - 11:59, said:


Se pare ca lepra de Badalau a prins sinecura datorita faptului ca nu va mai candida la alegerile pesedeze Posted Image


Parerea mea ca nu pentru salariile babane sunt trimisi indivizii aia acolo, oricum badalau si securistu' de sarbu sunt multimilionari in euro, io cred ca sunt plantati acolo tocmai ca sa aiba grija cum se fac controalele si cum vor arata in varianta finala rapoartele de audit ale angajatilor CC si AA.

 eiffel, on 01 iulie 2020 - 11:12, said:

Care bani ?
ai tarii (aia de se strang la buget)

#14
radumiki

radumiki

    funny content creator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 23,636
  • Înscris: 13.10.2003
Nu-l suport deloc pe negoita insa trebuie sa recunoastem ca are dreptate in ceea ce a scris (daca el a scris Posted Image ).

#15
geo76com

geo76com

    Maninc clone fara memorie si stresez userii bugetari

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,844
  • Înscris: 14.09.2004
Sa il puna sa scrie o nota contabila de amortizare a unui mijloc fix. ;)

#16
Alecsandru010

Alecsandru010

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,227
  • Înscris: 29.06.2011
Ba, io inteleg ca-s numiri politice.. da' da-o dracu' de treaba. Sa pui la Curtea de Conturi un inginer? si un inginer a carei singura realizare notabila in viata e ca a furat grau in tinerete..

 gabicen, on 01 iulie 2020 - 12:38, said:


Care constatari sunt trimise la parchet, daca auditorii considera ca-i vorba de incalcarea legii.

Edited by Alecsandru010, 01 July 2020 - 14:55.


#17
karax

karax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,839
  • Înscris: 14.10.2017
in cazul in care era inginer cu facultate serioasa si capabil de calcule serioase , era ceva

#18
vanitty

vanitty

    Ala negru de respira greu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,507
  • Înscris: 05.11.2009
bah.. da mwuile date de pesede cu nesimtire nu se mai termina? ca pe vaca de weber au pus ca si avocat al poporului, dupa ce il pusesera pe handicapatul de ciorbea.. plus ca mai nou vor si functii mari la bnr..

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate