![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
poate sa mearga internetul digi mobil nelimitat 4g pe telefon 3g?
Last Updated: Jul 28 2020 07:32, Started by
karax
, Jun 29 2020 14:23
·
0

Posted 16 July 2020 - 13:15

am ihunt i5 3g si abonament digi optim nelimitat cu cartela 4g , merge cartela pe telefonul ihunt? Va consuma, la viteza "maximă" pe care o poate duce el în 3G, cei 5 sau 10 Gb incluși apoi va intra în limitarea impusă de Digi. |
Posted 28 July 2020 - 07:04

Maică-mea e pensionara și a învățat sa folosească whatsapp și-i ii place . IPhone-ul chiar e super este precum un Mercedes cu cutie automata pe lângă o Dacie 1300 cu cutie manuala care sunt telefoanele cu butoane Își verifica contul de la banca sa vada cât mai are din pensie , se uita pe YouTube atât doar ca e iPhone 7 și e ecranul mai mic și după ce o sa ii dau iPhone xs o S-o învăț sa facă plati cu telefonul ca e mai comod decât cu cardul . Fiecare știe ce buget are dar dacă te gândești ca e tatăl tău și ca tehnologia tot vine și nu dispare cred ca merita acest efort plus ca un telefon nou tine liniștit 4 ani de zile .
asta e maxima zilei sau ceva? tata e atehnic asa incat nu pot sa il invat cum sa umble la telefon simplu cu butoane , daramite telefoane android. a avut si telefon cu android, a reusit pana la urma sa dea telefoane si sa primeasca telefoane, dar doar atat. insa l-a spart ca a cazut din buzunar asa ca am cumparat ihunt ca e firma de telefoane rezistente , pentru batrani o sa ii iau in cazul ca se strica si asta, ihunt serios la cateva milioane , ca sa nu il sparga nici in cazul ca trece tractorul peste el , tata fiind agronom |
Posted 28 July 2020 - 07:32

Ihunt 1500 lei https://www.ihunt.ro...axoCW3kQAvD_BwE iPhone xr 2800 https://www.compari....6425616/?sgst=1 Diferența de preț e dubla dar pt un telefon care îl păstrezi 4 ani de zile fără probleme eu cred ca este ok prețul . Și diferența între Ferrari și logan nu este dubla este cu mult mai mare plus ca sunt din clase diferite ori in acest caz nici vorba . |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users