![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Nelămurire privind 2 abonamente de televiziune prin infrastructuri diferite
Last Updated: Jun 26 2020 15:58, Started by
ssss
, Jun 26 2020 09:43
·
0

Posted 26 June 2020 - 09:43

Bună ziua, dețin 2 abonamente de televiziune, respectiv M pe cablu și L pe satelit. Se pot "inversa" abonamentele, adică să am M pe satelit și L pe cablu? Mulțumesc anticipat.
|
Posted 26 June 2020 - 09:50

Se pot modifica (unul pentru downgrade, altul pentru upgrade), conditia sa vrea si Telekom treaba asta (adica sa se poata contractual).
|
Posted 26 June 2020 - 11:01

Din câte știu eu atât upgrade-ul cât și downgrade-ul sunt posibile, cel puțin în decembrie 2011 se putea face (https://forum.softpe...n-dolce-variat/), nu știu dacă și acum...
|
Posted 26 June 2020 - 11:29

Sigur că uograde-ul se face ușor. Downgrade posibil cu plata despagubiri.
|
Posted 26 June 2020 - 13:44

Teoretic, daca ai nervi si timp sa explici suficient o sa iti faca.
Dar vezi ca grilele de DTH (sateli) si cele de cablu (CATV/IPTV) nu sunt identice! Adica la L pe CATV s-ar putea sa iti difere anumite programe fata de un L la DTH. Verifica inainte si vezi exact ce canale ai. |
Posted 26 June 2020 - 15:36

Dar vezi ca grilele de DTH (sateli) si cele de cablu (CATV/IPTV) nu sunt identice! Adica la L pe CATV s-ar putea sa iti difere anumite programe fata de un L la DTH. Verifica inainte si vezi exact ce canale ai.
Sigur că uograde-ul se face ușor. Downgrade posibil cu plata despagubiri. Edited by ssss, 26 June 2020 - 15:40. |
Posted 26 June 2020 - 15:58

Chiar acesta este motivul, sunt câteva canale în plus la L DVB-C față de L DTH care mă interesează...Scrie și pe topicul acela din 2011 de taxa de downgrade... Nu cumva taxa aia este 50⏠(cam 2-2,5 milioane vechi)? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users