Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Playlist melodii radio - unde?

P0335 senzor arbore cotit - senzo...

Avocatul Poporului vs European Om...

Recomandari firme pentru draperii...
 Receptie Eutelsat 5 West. Este po...

Poti receptiona semnal de la mai ...

Cabluri HDMI 2.1 de 4m-5m care sa...

Zoom comparat cu Google Meet
 Monitor/Display wireless?

Pornire greoaie dupa cateva zile ...

De la un proiect scris in python ...

Audi A4 B9 quattro 190 CP!
 Tepari la pariuri pe TikTok

Banca imi cere justificativ fondu...

schema pcb ELECTRA CIM150 PAS

Probleme stomac
 

National Geographic Channel HD.

- - - - -
 • Please log in to reply
82 replies to this topic

#19
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,790
 • Înscris: 06.11.2018

Noutățile lunii aprilie la National Geographic și Nat Geo Wild


La National Geographic debutează sezonul al doilea din seria “Europa văzută de sus”, din 6 aprilie, de la ora 21:00, ce poartă telespectatorii în călătorii prin cele mai remarcabile națiuni ale continentului, dezvăluind tradițiile, inovațiile și descoperirile care continuă să modeleze istoria și prezentul acestora.

Din 22 aprilie, cu ocazia Zilei Pamântului, are loc premiera documentarului “Perpetual Planet: Eroii Oceanelor”, despre lupta pentru salvarea oceanului, pe mai multe fronturi și comunitatea de oameni de știință care demonstrează că orice este posibil, dacă există pasiune și devotament.

Seria în 10 părți „Războiul Drogurilor” debuzează din 16 aprilie, de la ora 22:00, prezentând războaiele împotriva drogurilor din America Latină și încearcă căutarea unor explicații.

Tot la National Geographic, din 8 aprilie seria “Dezastre în aer” dezvăluie adevărul din spatele unor catastrofe aeriene legendare și fiecare episod prezintă relatări ale martorilor oculari, reconstituiri, imagini generate pe computer și interviuri cu investigatorii care au demonstrat ce anume nu a funcționat.

La Nat Geo Wild, luna aprilie este „Luna Feroce”, cu 6 documentare dedicate celor mai periculoase și letale animate din lume, fie că trăiesc pe pământ, în apă sau în aer.

Prezentăm în continuare pe larg emisiunile de la National Geographic și Nat Geo Wild:

Europa văzută de sus, sezonul 2 - în fiecare miercuri, din 6 aprilie, de la 21:00.

Această serie de călătorii aeriene spectaculoase dezvăluie cele mai remarcabile națiuni din lume, așa cum nu au mai fost văzute până acum. De la Acropolis din Grecia până la construcția celui mai lung pod din lume din Turcia și uriașele nave spărgătoare de gheață din Finlanda. Acest documentar aerian dezvăluie tradițiile, inovațiile și descoperirile care continuă să modeleze aceste națiuni moderne astăzi.

Perpetual Planet: Eroii Oceanelor - joi, 22 aprilie, de la 22:00.

Aflată la marea Barieră de Corali, Dr. Emma Camp dezvăluie cum o pepinieră de corali și coralii care trăiesc în condiții extreme oferă speranță recifurilor vulnerabile din întreaga lume. În Antarctica, profesorul Michel André instalează o nouă tehnologie inovativă pentru a asculta în timp real zgomotul oceanului, ajutând astfel la protejarea acestuia în fată poluării fonice. În altă zonă, problema dispariției este abordată cu pasiune și tenacitate.

În Peru, Dr. Kerstin Forsberg valorifică forța educației pentru a salva Manta Rays, în timp ce în Australia de Vest, Dr. Brad Norman folosește urmărirea electronică pentru a proteja rechinii-balenă. În adâncurile fiordurilor Patagoniei, Dr. Vreni Häussermann a lucrat fără încetare pentru a afla cât mai multe lucruri despre speciile ascunse înainte ca acestea să dispară, folosind mini-submersibile pentru a ajunge în adâncimi la care nu s-a mai ajuns niciodată.

Așa cum ne-a învățat Sylvia, noile tehnologii sunt esențiale pentru a reuși, iar în Polinezia Franceză, inginerul Ghislain Bardout a dezvoltat un nou habitat subacvatic remarcabil, care permite oamenilor de știință să rămână sub apă timp de câteva zile la rând, oferind astfel comunității științifice un nou instrument important, ce le permite să înțeleagă și să protejeze oceanul.

Salvarea oceanului este o luptă pe mai multe fronturi și această comunitate puternică de oameni de știință demonstrează că orice este posibil, dacă există pasiune și devotament.

Războiul Drogurilor - în fiecare vineri, din 16 aprilie, de la 22:00

Războaiele împotriva drogurilor din America Latină scapă de sub control. Deși s-a cheltuit un trilion de dolari pentru punerea în aplicare a legislatiei și desi numărul de morți a ajuns la 2,5 milioane, sunt produse, traficate și consumate mai multe droguri ilegale decât oricând. Seria din 10 părți prezintă interviuri cu jucători cheie aflați de ambele părți ale legii, și examinează războaiele împotriva drogurilor - atât din trecut, cât și din prezent – încercând să explice cauzele.

Dezastre în aer - în fiecare joi, din 8 aprilie, de la ora 21:00.

De fiecare dată când un avion se prăbușește, lumea este interesată să afle ce s-a întâmplat, la fel și experții a căror sarcină este să găsească adevăratele cauze. “Dezastre în aer” dezvăluie adevărul din spatele unor catastrofe aeriene legendare și fiecare episod prezintă relatări ale martorilor oculari, reconstituiri captivante, imagini generate pe computer de ultimă generație și interviuri cu investigatorii care au stabilit ce nu a mers bine.

Regele Tutankhamon în culori - duminică, 18 aprilie, de la 21:00.

La un secol distanță de la cea mai senzațională descoperire arheologică din lume, mormântul lui Tutankhamon, puteți urmări în acest documentar scenele dramatice ale descoperirii sale și comorile extraordinare, exact așa cum se vedeau atunci, în culori. Totul se datorează celor mai recente tehnici de colorizare care utilizează cercetări istorice detaliate pentru a readuce la viață Egiptul exploratorului Howard Carter.

NAT GEO WILD

LUNA FEROCE - în fiecare duminică de la 19:00.

NGW dedică o lună întreagă celor mai periculoase și letale animate din lume, fie că trăiesc pe pământ, în apă sau în aer. Iată lista premierelor din acest bloc de programe: „Răii Alaskăi: prădător în acțiune”, „Cea mai periculoasă meduză”, „10 animale mortale: atacuri neobișnuite”, „10 animale mortale: întâlniri periculoase”, „Mușcătură mortală” și „Leii: vânătoarea pentru supraviețuire”.

FAMILIA DE VETERINARI: DE LUCRU ÎN PREERIE - în fiecare sâmbătă de la 19:00.

Ben și Erin, și cei doi fii ai lor Chase (13) și Charlie (11), trăiesc și lucrează în centrul lanțului alimentar american, acolo unde mijloacele de trai ale fermierilor din Midwest se conectează la familiile din întreaga țară. Aici, viscolul de iarnă, tornadele de primăvară și valurile de căldură din timpul verii reprezintă o gamă de provocări pe care numai cei mai mofturoși și cei mai pasionați veterinari sunt calificați să le facă față.

Din fericire, credo-ul lui Schroeder nu este doar să salveze animalele de care depinde America, ci să facă din fiecare vizită ceva de așteptat atât pentru animale, cât și pentru îngrijitorii lor, chiar și în cele mai dificile condiții.

SECRETE DE LA ZOO 3 - în fiecare miercuri, de la 19:00.

„Secrete de la zoo” intră în culisele grădinii zoologice Columbus din SUA, care are peste 2.000 de angajați, 10.000 de animale și peste 6.000 de cazuri veterinare în fiecare an. Poveștile sunt uneori dramatice, alteori încântătoare și de cele mai multe ori hilare. Seria explică de ce este nevoie pentru a crea un peisaj încântător și sănătos pentru animalele de la Zoo și din Acvariul Columbus.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19073

#20
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,790
 • Înscris: 06.11.2018
National Geographic anunță premiera programului “Perpetual Planet: Eroii Oceanelor”, joi, 22 aprilie, de la 22:00, despre povestea legendarei oceanografe, Sylvia Earle, care luptă pentru a proteja oceanele împreună cu un grup de oameni de știința pasionați.
https://mediaexpres....e.aspx?id=19124

#21
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,790
 • Înscris: 06.11.2018

Serial cu Bear Grylls și filme. Noutățile lunii mai la National Geographic și Disney Channel


Primăvara se încheie pe National Geographic cu câteva noutăți. În primul rând, celebrul Bear Grylls va avea un serial în care va pune la grea încercare vedetele de la Hollywood.

De asemenea, pe National Geographic va fi și o serie de episoade despre climă extremă.

În schimb, pe Disney Channel luna mai vine cu premiera serialelor „Sulphur Springs” și „Cavaler accidental”.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC – MAI 2021

Premieră – Vedete în sălbăticie, cu Bear Grylls. În fiecare miercuri, din 12 mai, la ora 20:00

Bear Grylls, celebrul expert în supraviețuire, se întoarce în sălbăticie alături de câteva vedete de la Hollywood pentru noi aventuri extreme.

În fiecare săptămână, o nouă vedetă va părăsi luxul de acasă pentru a se aventura în unele dintre cele mai periculoase habitate ale lumii, pentru a-și înfrunta teama, a-și testa limitele și, uneori, a se iniția în delicatesele nu tocmai gustoase ale naturii.

Alături de invitații săi din acest sezon, Grylls pornește într-o călătorie prin întreaga lume, din deșerturile din Utah la Munții Dolomiți din Italia până la Munții Sierra Nevada din California pentru o nouă serie de aventuri.

Premieră – Clima virală. În fiecare miercuri, din 19 mai, de la 21:00

Episoadele aduc în prim-plan acțiuni extreme ale vremii, suprinse de camera de filmat. Aflăm poveștile supraviețuitorilor care au avut șansa să depășească cele mai aspre condiții meteo posibile.

NOU PE DISNEY CHANNEL – MAI 2021

Maraton de episoade din „Miraculos: Buburuza și Motan Noir”. În perioada 1-3 mai de la 06:00 la 21:00

Premieră. Serialul „Secretele din Sulphur Springs” – Din 8 mai, de luni până vineri de la ora 21:00

Serialui prezintă povestea lui Griffin Campbell, în vârstă de 12 ani, a cărui familie a decis să se mute într-un nou oraș și să preia un hotel abandonatcu scopul de a-l transforma într-o destinație de vacanță plină de viață așa cum fusese în urmă cu mult timp.

După ce Griffin începe școală în noul oraș, află despre zvonul conform căruia hotelular fi bântuit de fantoma unei fete, Savanah, care a dispărut în urmă cu zeci de ani. Pe parcurs, Griffin se împrietenește cu Harper, un coleg de clasa pasionat de mistere.

Împreună, descoperă un portal secret care le permite să călătorească înapoi în timp și află că rezolvarea misterului depinde chiar de familia lui Griffin.

Premieră – Serialul „Cavaler accidental” – Din 10 mai, de luni până vineri, de la ora 19:00

În timp ce explorează pădurea din afara orașului său, un adolescent din secolul 21, Dwight, cade într-o cameră subterană veche și aterizează cu buzele sale pe buzele Grettei, o prințesă războinică care doarme de o mie de ani.

„Sărutul” lui Dwight îi trezește pe Gretta, pe magicianul ei de curte și hoarde de ticăloși medievali. Dwight este acum vrăjit să o protejeze pe Gretta în calitate de cavaler neconvențional, în timp ce inamicii ei din trecut invadează orașul său natal Woodside.

Filmul Lumea Miraculoasă: Shanghai, o legendă a doamnei – Sâmbătă, 29 mai la 16:00

Este vacanță și Marinette află că Adrien urmează să plece cu tatăl său în Shanghai, China. Din fericire, unchiul ei Wang locuiește acolo, iar ziua lui de naștere va veni în curând!

Așa că Marinette decide să călătorească spre Shanghai pentru a-l întâlni pe Adrien și pentru a-i ofere unchiului ei, Wang,un cadou de ziua sa!

Dar la scurt timp după sosire, Marinette își pierde lucrurile, inclusiv poșeta, Tikkiand Miraculosul care îi permite să se transforme în Buburuză!În eforturile ei de a-și găsi lucrurile, va face echipă cu Fei, fără să știe că tocmai Fei este cea care i-a furat bunurile.

Episoade noi din serialul „Să improvizăm” – Din 31 mai, de luni până vineri, de la 19:30

În noile episoade din sezonul doi, familia Bennett-Blatt participă la un eveniment sportiv de caritate pentru a strânge bani pentru clubul local pentru copii. Cu această ocazie, părinții și copiii schimbă locurile, Blair se îndragosteste pentru prima oara și au parte de multe alte peripeții.

Episoade noi din serialul „Familia Green la oraș” – Sâmbătă și duminică, din 29 mai, de la 10:00

Familia Green revine cu și mai mult umor în Oraș! Cricket, Tilly, Bill și Bunica continuă să aibă parte de aventuri epice în oraș și către inimile vecinilor.

NOU PE DISNEY JUNIOR – MAI 2021

Episoade noi din „Fancy Nancy Clancy” – Din 3 mai, de luni până vineri, de la ora 15:00

În noile episoade, Nancy descoperă că fiecare familie are propriile reguli diferite de ale ei și că este mai greu să aibă grijă de câinii altor oameni, decât de ai săi. De asemenea, învață ce înseamnă diversitatea și incluziunea atunci când se împrietenește cu vărul preferat al lui Lionel, Sean, care are autism.

Premieră – „Mira, detectiv regal” – Din 10 mai, de luni până vineri, de la ora 15:30

În noile episoade, Mira îi ajută pe Mikku si Chikku să își rezolve cazurile, dar cel mai palpitant moment este acela când o înscrie pe Regina Shanti să o ajute cu investigația unor bijuterii furate.

Episoade noi din serialul „Blue” – Din 24 mai, de luni până vineri, la ora 18:30

În noile episoade, Blue și Bingo continuă săaibă ultimul cuvânt atunci când e vorba de joaca în familie. Iar activități simple precum plecarea de la o petrecere sau mersul la școală devin adevărate aventuri amuzante.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC WILD – MAI 2021

Seria de programe „Veterani magici” – Sâmbătă și duminică de la 19:00

Iată câteva dintre premierele ce fac parte din acest bloc de programe:
 • Veterinar în Yukon: neamul Oackley – 1 mai
 • Veterinarii Americii: Pisici mari și mici și Veterinarii Americii : Strigăt de libertate – 2 mai
 • Salvatorii animalelor din Georgia – 8 mai
 • Veterinarii Americii: Sezonul puilor – 9 mai
 • Secrete la zoo: pinguinii – 15 mai
Producția „Femeile de la Wild” – În fiecare vineri, din 7 mai, de la 19:00

Listă programelor care fac parte din acest bloc de programe:
 • Jane Goodall: Speranța – 7 mai
 • Secrete la zoo: Femeile sălbăticiei – 14 mai
 • Șerpii la oraș: Doamna și Mamba – 21 mai
 • Doctor Pol: Minunata Brenda – 28 mai
„Doctor Pol” – De luni, 10 mai, de la 23:00

Doctorii se impart între urgențele sosite la clinică și apelurile de ajutor de la ferme. Echipa Serviciilor Veterinare Pol lucrează 7 zile din 7 îngrijind animalele ce sosesc din regiunea centrală a Michigan-ului.

Sursa: https://tinyurl.com/378ehmn9

#22
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,790
 • Înscris: 06.11.2018

Turul stadioanelor din Europa și seriale pentru copii. Noutățile lunii iunie la National Geographic și Disney Channel


Cu ocazia startului Campionatului European, pe National Geographic se va difuza un colaj special cu turul stadioanelor din Europa. Vor fi imagini inclusiv cu Arena Națională din București, stadion ce va găzdui meciuri la Euro.

De asemenea, pe Disney Channel vor fi seriale dedicate copiilor la începutul lunii iunie.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC – IUNIE 2021Producțiile „Europa Văzută de Sus” și „Megastadion: Turul Europei”

Cele două programe se vor difuza după următorul program:

11 iunie: Europa Văzută de Sus: Turcia (ora 17:00) și Italia (ora 18:00)14 iunie: Europa Văzută de Sus: Spania (ora 17:00) și Suedia (ora 18:00)15 iunie: Europa Văzută de Sus: Franța (ora 17:00 ) și Germania (ora 18:00)16 iunie: Europa Văzută de Sus: Marea Britanie (ora 17:00) și Turcia (ora 18:00)17 iunie: Europa Văzută de Sus: Olanda (ora 17:00)18 iunie: Megastadion: Turul Europei: Londra Vs. Munchen (ora 17:00) și Dublin vs. Glasgow (ora 18:00)19 iunie: Europa Văzută de Sus: Ungaria (ora 14:00), Franța (ora 15:00), Spania (ora 17:00), Polonia (18:00)23 iunie: Europa Văzută de Sus: Suedia (ora 14:00), Polonia (ora 15:00), Germania (ora 17:00) și Ungaria (ora 18:00); Megastadion: Turul Europei – Londra Vs. Munchen (ora 16:00), Budapesta Vs. București (ora 19:00)Premieră: „Impact cu Gal Gadot”. Din 26 iunie, sâmbătă, de la ora 19:00

Această serie documentară urmărește poveștile impresionante ale unor femei tinere care au un impact extraordinar asupra comunităților lor.

Confruntându-se cu bande violente, discriminarea, contaminarea apei, degradarea mediului și lipsa de adăpost, aceste femei îndrăznesc să iasă în evidență, să se facă auzite, să viseze, să creeze și să inspire, în ciuda tuturor problemelor.

Premieră: „Coșmarurile din aeroport”. Din 4 iunie, în fiecare vineri, de la 20:00 și 21:00Programe incluse in acest bloc sunt:Securitatea aeroportului: Brazilia și PeruSecuritatea aeroportului: ColumbiaTraficanți pe aeroportPremieră: „Secrete îngropate, cu Albert Lin”. Din 13 iunie, în fiecare duminică, de la 21:00

Exploratorul Albert Lin pornește într-o călătorie să dezgroape secrete vechi de secole.

Programe incluse sunt:Orașe pierdute, cu Albert LinMormântul lui Ginghis HanChina: Secrete din mormântComori neștiute ale mayașilor: Lumea subteranăComorile ascunse ale regilor mayaSecretele Bibliei, cu Albert LinNOU PE DISNEY CHANNEL – IUNIE 20211 iunie – Seriale speciale de ziua copilului

Se vor difuza episoade din: „Lumea miraculoasă: New York, Eroii Uniți”, „Lumea miraculoasă: Shanghai, O legendă a Doamnei Dragon”, „Cavaler Accidental”, „Ce ciudat, „Să improvizăm”.

Premieră: Serialul „Ce ciudat”. Din 10 iunie, de luni până vineri, de la ora 16:30

Noul serial de comedie aduce în prim-plan trei fete în vârstă de 13 ani, toate eminente, dar care răzbat cu greu în relațiile sociale, pe măsură ce încearcă să facă față provocărilor vieții de adolescente și să se integreze cât mai bine.

Cele trei eleve de nota 10, Lily, Martha și Jas sunt un trio de nedespărțit, unite de inteligentă, loialitate și de momente jenante. Au propria lor viziune asupra lumii și mai ales se sprijină una pe alta. Chiar dacă sunt cele mai inteligente trei fete din clasă, încă au multe de învățat și nu renunță niciodată.

Episoade noi din serialul „Familia Green la oraș”. Sâmbătă și duminică, de la 10:00

Familia Green revine cu și mai mult umor în Oraș! Cricket, Tilly, Bill și Bunica continuă să aibă parte de aventuri epice în oraș și către inimile vecinilor.

NOU PE DISNEY JUNIOR – IUNIE 2021Episoade noi din serialul T.O.T.S. (TRANSPORTUL ORGANIZAT AL TUTUROR SPECIILOR). De luni până vineri, din 21 iunie, de la 17:00

Click, un pinguin tenace și Zglobi, un flamingo plin de bunătate fac echipă în stagiu de pregătire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.). Cei doi zburători învățăcei trebuie să își folosească din plin blândețea pentru a livra bebeluși de animale la familiile lor, peste tot pe glob.

Episoade noi din „Eroii în pijama”. Din 7 iunie, de luni până vineri, de la 17:30

În luna iunie, Pisoi, Șopi și Bufniță, continuă lupta pentru cer și spațiu avându-l alături pe noul lor prieten, Newton Star.

Cei trei supereroi îi arată acestui erou solitar ce înseamnă munca în echipă atunci când Octobella, o răufăcătoare ce locuiește în apă în canalele de scurgere din oraș, le dă bătaie de cap.

Dar Octobella nu știe că a fi erou înseamnă și să-ți ajuți prietenii, așa că nimic nu poate zdruncina prietenia celor trei.

Episoade noi din „Vampirina”. Din 14 iunie, de luni până vineri, de la 16:30

În noile episoade, Vampirina va avea multe motive să fie bucuroasă. În primul rând, va afla că un important critic muzical vrea să îi cunoască trupa, Vampirinele Rock.

În plus, cel mai bun prieten al său din Transilvania va veni să o viziteze cu ocazia unui festival local. Descoperă ce aventuri o aștepta pe micuța Vee.

NOU PE NATIONAL GEOGPRAHIC WILD – IUNIE 2021Premieră: Duminici în Australia. În fiecare duminică, de la 21:00Programe incluse în acest bloc::Sălbatica Australie: SupraviețuireaRegele cangurSky SafariSălbatica AustralieSălbatica Australie: Regele cangurPremieră: Salvatori în Alaska. Din 23 iunie, în fiecare miercuri, de la 19.00

Programul “Salvatori în Alaska” revine cu un nou sezon în care eroii din Alaska salvează, reabilitează, cercetează și eliberează animalele sălbatice în ultima frontieră a Americii.

Fie că se pregătește mult-așteptata naștere a unui leu de mare, reabilitarea puilor de bufniță sau creșterea puilor de ren orfani, aventurile nu se opresc niciodată aici!

Premieră: Veterani în Yukon. Din 7 iunie, în fiecare luni, de la 19:00

Fiecare zi aduce o nouă provocare pentru Dr. Michelle Oakley, singurul doctor veterinar specializat să trateze orice specie, pe o rază de sute de mile, în Yukon.

Indiferent dacă este vorba despre mânat zimbri, urmărit ibecși în munți, operații pe jderi sau de înfruntarea ținuturilor dificile pentru a reda sălbăticiei puii de elan, Dr. Oakley va face tot ce este necesar pentru a menține toate animalele aflate în grija ei sănătoase și în siguranță.

Sursa: https://tinyurl.com/2sjx5dz2

#23
pufonel

pufonel

  Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 27,863
 • Înscris: 28.11.2006
Turul stadioanelor nu e in premiera, l-au dat prin iarna, daca nu ma insel. Cred ca am vazut toate cele 6 episoade macar partial. Foarte interesant daca va plac documentarele de inginerie (multe detalii despre constructii), nu atat de interesant pentru microbisti.

#24
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,790
 • Înscris: 06.11.2018

Sezon nou al emisiunii lui Gordon Ramsay și seriale pentru copii. Noutățile lunii august la National Geographic și Disney Channel


Gordon Ramsay e călător cu gust într-un nou sezon, la National Geographic. Postul aduce câteva mai multe noutăți în august, printre care și producția lui Ramsay.

În august se mai pot vedea și serii documentare despre climă și rolul Mafiei în crearea problemei drogurilor în America.

Pe Disney Channel, în schimb, luna august aduce „Săptămâna Internațională a Prințeselor”, în care se vor difuza episoade din „Aventura încâlcită a lui Rapunzel”. Tot în august debutează și un nou serial.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC – AUGUST 2021

Gordon Ramsay: Călător cu gust – Sezonul 3 – În fiecare miercuri, din 11 august, de la 20:00

În acest sezon, Gordon se află într-o adevărata misiune culinară în timpul căreia se scufundă, pescuiește și caută ingredinente în întreaga lume.

De la șerpii cu clopoței din Texas, până la lupta cu valurile pentru ciripede în Portugalia, aventura lui Ramsay trece prin Maine, capitala mondială a homarului și prin Puerto Rico pentru creveți.

Apoi Gordon face pâine în nisipurile vulcanice ale Islandei, se luptă cu anghilele în Croația, caută viermi pe stânci și furnici de miere în Mexic.

Inginerie pentru spațiu – În fiecare marți, din 3 august, de la 22:00

Pe parcursul a șase episoade se vor afla poveștile unor ingineri care au lucrat în culisele celor mai însemnate realizări ale Americii în spațiu.

Fiecare episod include imagini de arhivă și interviuri adesea emoționante ale acestor eroi necunoscuți.

Multe dintre poveștile lor nu au mai fost spuse niciodată pe ecran. Iar prin intermediul acestora, inginerii retrăiesc momentele importante din cadrul unor proiecte îndrăznețe și dezvăluie detalii despre ingeniozitatea și dedicarea celor care au ajutat la înfăptuirea lor.

Vânători de furtuni – În fiecare joi, din 19 august, de la 21:00

“Vânătorii de furtuni” este o serie documentară care surprinde într-un singur sezon furtuni extraordinare din întreaga lume, petrecute de-a lungul unui an.

De la tornadele din martie din Statele Unite și până la alunecările de teren din decembrie din America Centrală, seria ne aduce alături de vânătorul de furtuni Reed Timmer și echipa sa, în timp ce se îndreaptă direct spre furia Mamei Natură.

Bob Ballard: Viața unui explorator. Luni, 2 august de la 21:00

Într-un documentar dedicat lui, exploratorul Bob Ballard ne dezvăluie povești din culisele celor mai importante descoperiri ale sale, împărtășind în același timp victoriile personale, provocările și tragediile care l-au condus la acestea.

Războiul Drogurilor: Mafia. În fiecare vineri, din 13 august, de la 22:00

Mafia a fost cea care a împins dintotdeauna mecanismele traficului de narcotice. “Războiul drogurilor” examinează rolul Mafiei în crearea problemei drogurilor în America.

Clima Virală – Sezonul 4 – În fiecare miercuri, din 18 august, de la 21:00

Episoadele aduc în prim-plan acțiuni extreme ale vremii, surprinse de camera de filmat. Se vor afla poveștile supraviețuitorilor care au avut șansa să depășească cele mai aspre condiții meteo posibile.

NOU PE DISNEY CHANNEL – AUGUST 2021

Serialul Băiat, Fată, ETC. – În fiecare zi, de luni până vineri, din 23 august, de la 17:30

Serialul prezintă aventurile amuzante ale unei familii obișnuite – un băiat, o fată, un câine, o pisică și …o bucată de brânză care locuiesc împreună.

Provocarea estivală cu cele mai îndrăgite seriale estivale – În fiecare sâmbătă și duminică, de la 12:00

În fiecare după-amiază de sâmbătă și duminică se difuzează episoade consecutive din seriale „Sydney și Max” (1 august), „Miraculos: Buburuza și Motan Noir” (7-8 august), „Bizaardvark” (14-15 august), „Ne vedem la Paris” (21-22 august) și multe altele.

Ultimul weekend de vară – În weekendul 28-29 august, de la 10:00

La Disney Channel se poate urmări un grupaj de programe estivale din diferite seriale: „Tabăra cu peripeții”, „Casa lui Raven”, „Baftă Charlie”, „Sydney și Max”, „Mereu la Mijloc”, „O viață minunată pe punte”, „Câinele Bloger”, „Copiii Bionici”, „Coop și Cami întreabă lumea”, „Riley și restul lumii” și filmele: „Plaja Adolescenților” & „Plaja Adolescenților 2”.

Săptămâna internațională a prințeselor – Între 23 și 29 august

Cu ocazia săptămânii internaționale a prințeselor, sărbătorită între 23 si 29 august, Disney Channel difuzează în fiecare zi de la 18:00 câte trei episoade din serialul „Aventura încâlcită a lui Rapunzel”.

Sunt astfel aduse în prim-plan curajul și bunătatea – valori pe care toate Prințesele Disney le au în comun și le inspiră în lume.

NOU PE DISNEY JUNIOR – AUGUST 2021

Episoade noi din serialul „Mira, detectiv regal” – Din 2 august, de luni până vineri, de la 12:30

Serialul animat destinat preșcolarilor este inspirat de cultura indiană și aduce în prim-plan o mulțime de aventuri și mistere în mijlocul cărora se află Mira, o fată obișnuită, care este aleasă de regină să fie detectiv regal.

Acțiunea este amplasată în ținutul Jalpur, acolo unde Mira rezolvă o mulțime de cazuri împreună cu prietenii săi.

În fiecare din cele două povești pline de muzică și dans prezentate în fiecare episod, Mira își folosește din plin gândirea critică și face deducții ca să își ajute familia, prietenii și chiar restul regatului.

Episoade noi din serialul „Fancy Nancy Clancy” – Din 9 august, de luni până vineri, de la ora 16:30

În noile episoade, Nancy are parte de o mulțime de lucruri noi în viața ei: îi cade un dinte, învață să aibă grijă de câini, experimentează gelozia față de prietena ei, se pregătește pentru o paradă și multe altele.

Săptămâna internațională a prințeselor – În fiecare zi de luni 23 august până vineri 29 august, de la ora 10:30

Între 23 și 29 august, Disney Junior sărbătorește Ziua Internațională a Prințeselor și aduce micilor telespectatori episoade speciale cu Printesa Sofia I, micuța ce demonstrează că bunătatea și curajul sunt cele mai importante trăsături ale unei prințese.

Lista episoadelor speciale:
 • Sofia Întâi: A fost odată ca niciodată o prințesă
 • Sofia Întâi: Palatul plutitor
 • Sofia Întâi: Blestemul Prințesei Ivy
 • Sofia Întâi: Insulele Mistice
 • Sofia Întâi – Mereu Regal
Maraton de weekend – Sâmbătă și duminică, de la 10:00

În fiecare zi de weekend se difuzează episoade consecutive din consecutive din următoarele seriale: „Blue”, „Eroii în Pijama”, „Gigantosaurul”, „Mira”, „Detectiv Regal”, „T.O.T.S.”, „Fancy Nancy Clancy”, „Prietenii Cățeluși”, „Sofia I”.

NOU PE NATIONAL GEOGRAPHIC WILD – AUGUST 2021

America Sălbatică – Premiere în fiecare duminică, de la 19:00

Blocul de programe America Sălbatică prezintă viața sălbatică a vastului continent american. Se vor explora munți, mări, păduri tropicale, deșerturi și milioane de kilometri de râuri – multe dintre ultimele frontiere sălbatice ale planetei noastre.

Documentarele ilustrează diversitatea vieții și a peisajelor acestui frumos și biodivers continent, traversând America de Nord, America Centrală și pământurile și fauna Americii de Sud.

Cesar Millan – Om bun, câine bune – În fiecare vineri, din 6 august, la 19:00

Cesar Millan revine pe micile ecrane! Odată cu atingerea unor niveluri record în domeniul adopției de câini, revenirea lui este binevenită pentru a acorda sprijin persoanelor care doresc să își învețe câinii obiceiurile bune.

Din curțile proprietarilor de animale de companie sau din noul său centru de psihologie a câinilor, Cesar ne arată cum putem coabita fericiți alături de prietenii noștri blănoși.

Maraton de Ziua Mondială a Leilor – Marți, 10 august

National Geographic Wild sărbătorește Ziua Mondială a Leilor pe 10 august cu un maraton de 24 de ore de programe cu si despre lei – scopul fiind de a crește gradul de conștientizare despre situația acestui maiestuos prădător, cunoscut drept regele junglei.

Sursa: https://tinyurl.com/4sycd777

#25
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,790
 • Înscris: 06.11.2018

Premierele lunii septembrie la National Geographic

Attached File  11-septembrie-O-zi-in-America.jpg   176.79K   0 downloads
National Geographic a pregătit o mulțime de surprize în lună septembrie și vine cu multe premiere în România.

Premierele lunii septembrie la National Geographic

CUM SĂ CONSTRUIEȘTI UN ORAȘ

Seria de documentare „Cum să construiești un oraș” aduce în prim-plan geniul creativ al inginerilor din trecut și al celor contemporani, al oamenilor de știință, arhitecților și urbaniștilor care au creat cele mai uimitoare orașe din lume.

Premiere în fiecare marți, din 21 septembrie, de la 21:00

TOP 10: ARTA ARHITECTURII

Omul are un dar excepțional: spre deosebire de alte viețuitoare de pe Pământ, el are imaginație. Își poate transforma mediul, poate visa și construi clădiri, spații publice, sisteme de transport. În această serie captivantă, aflăm despre istoria celor mai interesante capodopere inginerești și arhitecturale din lume și creatorii acestora, cu ajutorul unor experți renumiți.

Premiere în fiecare miercuri, din 21 septembrie, de la 21:00

11 SEPTEMBRIE: O ZI ÎN AMERICA

„11 septembrie: O zi în America” prezintă întreaga povestea a zilei de 11 septembrie prin ochii martorilor, salvatorilor și supraviețuitorilor. Realizat în colaborare cu 9/11 Memorial & Musem pentru a marca comemorarea a 20 de ani, această serie de documentare evenimentele din acea zi, în detalii fără precedent, de la primul avion care a lovit Turnul de Nord până la ultimii supraviețuitori salvați de sub dărâmături.

Din 3 septembrie, în 4 seri consecutive, de la 20:00

SECURITATEA AEROPORTULUI: ROMA

Pe aeroportul Fiumicino din Roma, personalul de securitate lucrează 24 de ore din 24 pentru a stopa infracționalitatea pe cel mai aglomerat aeroport din Italia. Poliția italiană combate traficul de droguri și imigrația ilegală în această poartă către Italia și Uniunea Europeană. O echipă de securitate este atentă la semnele infractorilor în zonele comerciale extinse ale aeroportului. Droguri, pașapoarte false și parfumuri furate: așa arată zi de muncă în aeroportul Fiumicino.

Din 30 septembrie, în fiecare joi, de la 20:00

Sursa: https://www.tvmania....ographic-307661

#26
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,790
 • Înscris: 06.11.2018

Premierele lunii octombrie la NATIONAL GEOGRAPHIC și NATIONAL GEOGRAPHIC WILD


National Geographic găzduiește în octombrie noi sezoane ale seriilor documentare "Oceanul pe Uscat" – Sezonul 4 și "Europa văzută de sus" – Sezonul 3, dar și premiere ale unor serii precum "Ultima Bătălie a lui Hitler", "Salvatori pe drumuri înghețate" și "New York: Aeroportul LaGuardia".

La National Geographic Wild luna octombrie este “Luna Crocodililor” deoarece în fiecare duminică sunt difuzate programe dedicate acestui prădător.
Pe 4 octombre, cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor, National Geographic Wild va găzdui un maraton de 24 de ore cu premiere din seriile: "Secrete la Zoo: Ziua Mondială a Animalelor" și "Photo Ark". Sărbătorirea Zilei Internaționale a Animalelor este menită să susțină și să mobilizeze mișcarea bunăstării animalelor într-o forță globală pentru a face lumea un loc mai bună.

PREZENTĂM ÎN CONTINUARE PRINCIPALELE NOUTĂȚI DIN PROGRAMELE:

NATIONAL GEOGRAPHIC

OCEANUL PE USCAT: SEZONUL 4

În fiecare luni, din 4 octombrie, de la 21:00

Combinând explorarea subacvatică cu imagistica inovatoare, seria de documentare „Oceanul pe uscat" dezvăluie uimitoare dovezi ale misterelor submarine. Informații complete despre ceea ce este de fapt acolo jos, până la ultimul nit. Cel de-al patrulea sezon aduce un stil nou, captivant, oferind telespectatorilor acces complet la toate eforturile lor de explorare.

EUROPA VĂZUTĂ DE SUS: SEZONUL 3

În fiecare marți, din 26 octombrie, de la 22:00

Noul sezon de călătorii aeriene spectaculoase prezintă țări remarcabile ale Europei, așa cum nu au mai fost văzute până acum, de la vulcanii în erupție din Islanda la amfiteatrele romane cele mai bine conservate din Croația și valurile enorme din Portugalia. Această serie documentară dezvăluie tradițiile, inovațiile și descoperirile ingineriei care continuă să modeleze și astăzi aceste națiuni moderne, utilizând cadre aeriene uimitoare.

ULTIMA BĂTĂLIE A LUI HITLER

În fiecare marți, 25 octombrie, de la 22:00

Pe 6 iunie 1944, Aliații intră, în sfârșit, cu trupele în Normandia pentru a deschide frontul de vest. Află despre poveștile luptelor disperate, la limita înfrângerii, purtate nu doar pentru victorie ci pentru supraviețuire.

SALVATORI PE DRUMURI ÎNGHEȚATE

Din 14 octombrie, în fiecare joi, de la 21:00

Furtunile arctice aduc cea mai rece iarnă din ultimul deceniu, dar fără să fie descurajați de temperaturile care ating minus 30 de grade Celsius, eroii drumurilor înghețate își riscă viața pentru a salva șoferii în pericol. În sud, șefii Thord și Bjoern se confruntă cu pericole neașteptate, dar și cu firmele rivale, pentru a-și apăra teritoriile. În Overhalla, Jo Roger se întoarce după accidentare, gata să demonstreze că încă este regele incontestabil al Nordului.

NEW YORK: AEROPORTUL LAGUARDIA

Din 28 octombrie, în fiecare marți, de la 22:00

Cu un cost de peste 8 miliarde de dolari, noul aeroport LaGuardia va fi unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructură americane din ultima vreme. Peste 8000 de bărbați și femei vor lucra împreună să transforme aeroportul într-un megacentru modern al secolului XXI. În următorii trei ani de construcție, se va crea mai mult decât dublul spațiului disponibil pentru avioane și va crește masiv capacitatea pasagerilor. În plus, provocarea constă în a menține aeroportul 100% funcțional în timp ce se construiește cel nou în jurul acestuia. Vor reuși oare să evite haosul și întârzierile?

NATIONAL GEOGRAPHIC WILD

CĂINE IMPOSIBIL

De luni, 11 octombrie, de la 19:00

Matt Beisner, expert în comportamentul câinilor, și echipa sa îi ajută pe proprietarii celor mai periculoși și adesea neînțeleși câini cum să se poarte cu acestia sau cum să reabiliteze câinii luați de la adăposturile locale după ce aceștia au fost respinși de alte familii. El folosește metode inovatoare pentru a le schimba comportamentul agresiv.

LUNA CROCODILILOR

Premiere în fiecare duminică, din 10 octombrie, de la 19:00

Luna octombrie este “Luna Crocodililor” la National Geographic WILD, iar fiecare duminică este dedicată acestui aprig prădător. În fiecare an, crocodilii sunt puși la încercare de provocările extreme ale naturii, de luptele pentru dominare cu propria specie și își testează abilitățile și armele perfecte pentru vânarea prăzii.

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A ANIMALELOR

Pe parcursul întregii zile de 4 octombrie

National Geographic Wild va difuza pe 4 octombrie un maraton de 24 de ore, cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor. Scopul este creșterea statutului speciilor pentru îmbunătățirea standardelor de bunăstare din întreaga lume. Sărbătorirea Zilei Internaționale a Animalelor este menită să susțină și să mobilizeze mișcarea bunăstării animalelor într-o forță globală pentru a face lumea un loc mai bun pentru toți. Prin conștientizarea și educația sporită putem crea o lume în care animalele sunt întotdeauna recunoscute ca ființe simțitoare și bunăstarea lor este importantă. Premiere: Secrete la Zoo: Ziua Mondială a Animalelor și Photo Ark.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19548

#27
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,790
 • Înscris: 06.11.2018

National Geographic și Nat Geo Wild au anunțat premierele din noiembrie


National Geographic a anunțat premiera a patru documentare în luna noiembrie: INGINERIE ABANDONATĂ (Sezonul 5) - cu episoade noi în fiecare marți, din 9 noiembrie, de la ora 19:00, EPAVE INVESTIGATE - în fiecare luni, din 15 noiembrie, de la ora 21:00, TRAFICANȚI PE AEROPORT - (Sezonul 3), în fiecare joi, din 18 noiembrie, de la ora 22:00 și VARA ROȘIE - de luni, 8 noiembrie, de la ora 23:00.

La National Geographic Wild, documentarele AFRICA SĂLBATICĂ prezintă în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 19:00, viața sălbatică a speciilor care coexistă în acest ținut plin de culoare și contraste.

Totodată, noua serie de aventuri CHEMAREA SĂLBĂTICIEI prezintă cei mai buni prieteni: câinele si omul, care depind unul de celălalt pentru a supraviețui în sălbăticie.

În fiecare săptămână, trei noi echipe formate dintr-un câine și un om concurează pentru a dovedi că au ceea ce este necesar pentru supraviețuirea în sălbăticie. Ultima echipă care va rezista după zece zile va fi declarată câștigătoare și va arăta că are chemarea sălbaticiei. Seria se difuzează în fiecare vineri, din 12 noiembrie, de la ora 19:00.

Prezentăm în continuare, pe larg, premierele lunii noiembrie la National Geographic și National Geographic Wild.

INGINERIE ABANDONATĂ (Sezonul 5) - premiere în fiecare marți, din 9 noiembrie, de la ora 19:00.

Lumea este presărată cu exemple de proiecte inginerești incredibile și clădiri concepute pentru a ușura viața celor care le-au folosit, pentru a-i uimi pe cei care au venit să le vadă și pentru a aduce câștiguri celor care le-au comandat, proiectat și construit. Erau proiecte de vis. Așa cum veți vedea în această serie de documentare, uneori au fost rezolvate probleme grele de inginerie, au fost depășite obstacole și folosite inovații extraordinare numai pentru a le construi. Din păcate, o mare parte din aceste structuri remarcabile au fost abandonate, lăsate deoparte ca niște jucării scumpe și depășite, niciodată folosite pentru scopul inițial. Unele dintre acestea au căzut pradă argumentelor politice și problemelor financiare sau nu au trecut proba timpului, ritmului noilor tehnologii sau capriciilor modei. Altele nu au reușit, fiindcă erau pur și simplu monstruoase mărturii despre vanitatea, lăcomia și lipsa de istețime a celor care le-au construit.

EPAVE INVESTIGATE - în fiecare luni, din 15 noiembrie, de la ora 21:00.

Lucrând alături de scafandri, anchetatori ai epavelor și arheologi, această serie documentară spune poveștile momentelor finale ale navelor și ale celor aflați la bord, atunci când s-au confruntat cu dezastrul. Descoperim dovezi despre epave cu ajutorul imaginilor generate pe computer și cu sprijinul celei mai recente tehnologii subacvatice. Sunt aduse în lumina reflectoarelor mărturii personale puternice ce pun accentual pe latura umană a acestor tragedii, și aduc răspunsuri pline de semnificație despre ceea ce s-a întâmplat și de ce.

TRAFICANȚI PE AEROPORT (Sezonul 3) - în fiecare joi, din 18 noiembrie, de la de 22:00.

Contrabandiștii internaționali de droguri sunt în stare de orice pentru a-și aduce marfa în America. Urmărim echipe de agenți special pregătiți în aeroporturile din întreaga țară în timp ce lucrează non-stop pentru a le contracara operațiunile ilegale.

VARA ROȘIE - luni, 8 noiembrie, de la ora 23:00.

În vara anului 2021, National Geographic Society a contribuit la finanțarea excavării unui posibil cimitir comun din Tulsa. Analiza ADN-ului ar putea lega victimele decedate cu descendenții care sunt încă în viață, pentru a deschide calea pentru plata asigurărilor care nu au fost niciodată onorate. Excavarea este doar o parte a efortului Tulsei de a se împăca cu trecutul și de a readuce prosperitatea comunității afro-americane de business. Regizorul Dawn Porter („John Lewis: Good Trouble”, „Gideon’s Army”), lansează acest documentar emoționant în 2021, pentru a comemora 100 de ani de la masacrul din Tulsa.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19612

#28
TheSignMetro64

TheSignMetro64

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 896
 • Înscris: 07.09.2018

[ https://i.imgur.com/QJOeZww.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] difuzează în decembrie documentarul PROCESUL ”CEAUȘESCU”: O REVOLUȚIE FURATĂ


Attached File  19685.R.jpg   64.81K   2 downloads

National Geographic a anunțat cinci premiere printre care și documentarul despre România PROCESUL ”CEAUȘESCU”: O REVOLUȚIE FURATĂ - ce exploreaza zonele gri ale evenimentelor din 1989, iar Nat Geo Wild a anunțat trei premiere în ultima lună a anului.

National Geographic va difuza ZONE FIERBINTE: ANTRAX – o serie documentară în șase părți despre investigatiile desfășurate în contextul atacurilor cu Antrax in SUA, PROCESUL ”CEAUȘESCU”: O REVOLUȚIE FURATĂ - un documentar-ancheta ce exploreaza zonele gri ale evenimentelor din 1989, ATACUL DE LA PEARL HARBOR: MINUT CU MINUT – o serie istorică ce oferă cea mai detaliată radiografie a zilei fatidice care a schimbat cursul celui de-Al Doilea Război Mondial, EMIRATELE VĂZUTE DE SUS - O explorare aeriană spectaculoasă a Emiratelor prezintă transformarea extraordinară a acestei națiuni din ultimii 50 de ani și FABRICA DE MÂNCARE- noi episoade din populara serie poartă telespectatorii în culisele liniilor de producție din America pentru a afla cum sunt realizate câteva dintre cele mai populare produse alimentare.

National Geographic Wild va difuza în premieră în decembrie IARNA SĂLBATICĂ - un colaj de programe ce aduce în prim-plan lupta strânsă a animalelor sălbatice din toată lumea în sezonul înghețat, SECRETE LA ZOO: CAROLINA DE NORD- vă permite să explorați viața într-una dintre cele mai mari grădini zoologice din lume și PLANETA REPTILELOR - Reptilele devin tot mai fascinante pe măsură ce le înțelegem comportamentul și oamenii de știință le descoperă secretele.

Prezentăm în continuare descrierea emisiunilor pe larg.

NATIONAL GEOGRAPHIC

ZONE FIERBINTE: ANTRAX - Episoade duble, în premieră în fiecare vineri, din 3 decembrie, de la 22:00

Imediat după atacurile din 11 septembrie, Statele Unite au fost zguduite de un alt atac, atunci când scrisori care conțineau antrax au fost trimise unor victime inocente. Atacul anonim s-a soldat cu cinci morți și a stârnit panică în toată țara. În ciuda războaielor dintre agenții și a mai multor piste false, anchetatorii FBI s-au apropiat de un suspect principal incredibil: un om de știință încadrat în laboratorul de securitate USAMRIID, cu acces la cei mai periculoși agenți patogeni din lume.

PROCESUL ”CEAUȘESCU”: O REVOLUȚIE FURATĂ - Luni, 13 decembrie, de la 22:00

La 30 de ani de la căderea lui Ceaușescu, urmărim reconstrucția meticuloasă a unuia dintre cele mai violente evenimente din cadrul prăbușirii dictaturilor socialiste. Ancheta explorează zonele gri ale unei lovituri de stat deghizată în revoluție populară și condusă de fostele elite comuniste, precum și organizarea acesteia pentru mass-media (proces, execuție etc.).

ATACUL DE LA PEARL HARBOR: MINUT CU MINUT - În fiecare luni, din 20 decembrie, de la 22:00

Această serie istorică vă oferă cea mai detaliată radiografie a zilei fatidice care a schimbat cursul celui de-Al Doilea Război Mondial, al navelor și vieților pierdute. Acoperind acest eveniment complex, fiecare episod descrie o parte diferită a cronologiei pentru a reda povestea zguduitoare a atacului japonez care a schimbat lumea pentru totdeauna.

EMIRATELE VĂZUTE DE SUS - În fiecare marți, din 7 decembrie, de la 22:00

O explorare aeriană spectaculoasă a Emiratelor prezintă transformarea extraordinară a acestei națiuni din ultimii 50 de ani. Accesul exclusiv și o perspectivă complet nouă dezvăluie moștenirea bogată a țării și acțiunile îndrăznețe care îi modelează viitorul. De la arhitectura inovatoare a Dubai Frame până la agricultura revoluționară din cea mai mare fermă de cămile din lume, aceasta este țara extremelor, prezentată dintr-o perspectivă inedită.

FABRICA DE MÂNCARE - Din 1 decembrie, de la 19:00

Vă invităm în culisele liniilor de producție din America pentru a afla cum sunt realizate câteva dintre cele mai populare produse alimentare. Fiecare episod delicios oferă o porție triplă din deliciile preferate ale tuturor timpurilor; de la burgeri, sirop de ciocolată, salsa, bere și multe altele. Seria oferă o o plimbare sălbatică prin bucătării artizanale și facilități de producție în masă la o scară uluitoare.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19685

#29
pufonel

pufonel

  Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 27,863
 • Înscris: 28.11.2006
Off: Te rog, nu mai folosi galbenul ala! Nu se intelege nimic pe fond bleu deschis!

#30
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,790
 • Înscris: 06.11.2018

"ZONA FIERBINTE: ANTRAX" are premiera în programul NATIONAL GEOGRAPHIC din 3 decembrie


Inspirat din fapte reale și realizat de 20th Television și Scott Free Productions, seria în șase părți descrie atacurile cu antrax din 2001 din SUA.

Thrillerul științific ZONA FIERBINTE: ANTRAX îi are pe Tony Goldwyn și Daniel Dae Kim în distribuție, cu premiera vineri, 3 decembrie, de la ora 22.00 și difuzare în fiecare vineri, la aceeași oră, câte două episoade.

Primul sezon al seriei antologice ZONA FIERBINTE, cu Julianna Margulies, a abordat epidemia de Ebola și a devenit cel mai urmărit serial de profil de pe National Geographic din toate timpurile.

ZONA FIERBINTE: ANTRAX descrie lupta cu o amenințare mortală și triumful final asupra acesteia în 2001, când Statele Unite au fost zguduite de un atac fără precedent.

Scrisori care conțineau antrax erau trimise unor victime care nu aveau nici cea mai mică bănuială în Florida, Washington DC și New York. În urma atacului anonim au murit 5 persoane și s-a creat panică pe tot teritoriul SUA. În pofida a numeroase piste false, o echipă de agenți FBI și oameni de știință au reușit în cele din urmă să identifice principalul suspect, într-o descoperire șocantă.

Deși mulți dintre noi își amintesc știrile de la vremea respectivă și teama care s-a răspândit în timpul atacurilor cu antrax, încă sunt multe aspecte neelucidate ale acestor infracțiuni înfiorătoare și greu de crezut.

Seria inspirată din fapte reale, urmărește poveștile paralele ale lui Matthew Ryker (Kim) și Dr. Bruce Ivins (Goldwyn). Ryker, un agent FBI specializat în microbiologie, își pune cariera în pericol pentru a-și convinge superiorii de aceste atacuri de neimaginat, la doar trei săptămâni după atentatele din 11 septembrie, când Statele Unite au fost din nou sub asediu.

Ivins, un microbiolog sclipitor, care pornește în căutarea ucigașului cu antrax din 2001, colaborează îndeaproape cu FBI pentru a descoperi cine se află în spatele scrisorilor mortale cu antrax, în timp ce instabilitatea și paranoia sa iau amploare și îl conduc către descoperiri nebănuite.

Din distribuție fac parte și Agentul Special FBI Dani Toretti (Dawn Olivieri), care este suficient de dur pentru a răzbi prin hățișurile procedurale ale agenției și ajunge printre primii la fața locului în timpul atacului cu antrax de pe Capitol Hill în 2001; proaspătul agent Chris Moore (Ian Colletti), absolvent de Quantico și dornic să învețe de la un agent versat; experimentatul Ed Copak, agent de rang înalt din cadrul FBI (Dylan Baker), care simte povara responsabilității de a face dreptate pentru o națiune rănită în urma evenimentelor recente din 11 septembrie; agentul FBI Eric Sykes (Morgan Kelly), un agent înfumurat care îl ridiculizează pe Ryker pentru vânătoarea după „arme biologice fictive”; Sheila Willis (Denyce Lawton), o lobby-istă din industria farma care se întâlnește cu Ryker dar care își regândește prioritățile după atentatul din 11 septembrie; Dr. Simon Kurz (Carlos Gonzalez-Vio), un coleg de-ai lui Ivins de la USAMRIID, care este tulburat când încep să apară suspiciuni în rândul oamenilor de știință din laboratoarele cu nivel 4 de siguranță biologică; Jody Hall (Vanessa Matsui), o cercetătoare asiduă de la USAMRIID, văzută ca o confidentă foarte atentă la agenda politică și personală a celor din jur; primarul Rudy Giuliani (Enrico Colantoni), care se evidențiază ca un susținător îndrăzneț al cetățenilor din New York City după atentatele teroriste din 9/11; și respectatul jurnalist și prezentator de știri de la NBC, Tom Brokaw (Harry Hamlin), vocea constantă a rațiunii pentru o națiune post 9/11.

ZONA FIERBINTE: ANTRAX a fost produs de Kelly Souders și Brian Peterson. Ridley Scott și David W. Zucker de la Scott Free Production sunt producători executivi, ca și Jordan Sheehan, Lynda Obst și Daniel Percival. Richard Preston este co-producător executiv al serialului. Serialul este produs de 20th Television și Scott Free Productions.

National Geographic Partners LLC (NGP), companie joint-venture dintre Disney și National Geographic Society, își propune să ofere publicului din întreaga lume conținut premium din domeniile știință, aventură și explorare, prin intermediul unui portofoliu inegalabil de instrumente media. NGP combină televiziunile National Geographic (National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Nat Geo People, Nat Geo Mundo) prezente la nivel global cu instrumentele media și cele destinate consumatorilor ale National Geographic: revistele National Geographic, studiourile National Geographic, platformele digitale și social media, cărți, hărți, media pentru copii, activități auxiliare ce includ călătorii, experiențe și evenimente, vânzări, licențe și activități e-commerce.

Extinderea cunoașterii și înțelegerii lumii au reprezentat obiectivul central al National Geographic timp de 132 de ani, iar acum se dedică aprofundării, depășirii frontierelor, și explorării mai departe, fiind prezenți în 172 de țări, în 43 de limbi, în fiecare lună. NGP alocă 27% din câștigurile sale societății nonprofit National Geographic pentru a finanța proiecte de știință, explorare, conservare și educației.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19699

#31
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,790
 • Înscris: 06.11.2018
Revista National Geographic îşi încetează apariţia în România, după 20 de ani în care a fost publicată la noi. Anunţul a fost făcut chiar de redactorul-şef, Cătălin Gruia, şi vine pe fondul problemelor financiare ale companiei editoare, City Publishing https://www.paginade...nchide-20582534

#32
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,790
 • Înscris: 06.11.2018

„Ilegal cu Mariana van Zeller” - al doilea sezon al seriei documentare de investigație - are premiera la National Geographic vineri, 25 februarie


Un nou sezon din seria documentară de investigație „Ilegal cu Mariana van Zeller” debutează la National Geographic, vineri, 25 februarie, de la ora 22:00, cu noi episoade în premiera în fiecare vineri.

„Ilegal cu Mariana van Zeller” oferă telespectatorilor o aventură în locuri rar văzute, pentru a descoperi ce se ascunde în spatele cortinei infracționale. În fiecare episod, jurnalista explorează un alt subiect, stă față în față cu cei mai importanți membrii ai rețelelor ilegale și află cum funcționează respectiva piață neagră și care sunt mecanismele interne ale economiei subterane globale de trilioane de dolari.

Printre subiectele din acest sezon se numără: escrocheriile romantice, traficul de metamfetamină, traficul de marijuana, furturile de mașini și cluburile de motocicliști infractori.

„A fost extrem de dificil să filmăm un întreg sezon din serial în timpul unei pandemii globale, însă în ultimul an a avut loc o adevărată explozie a piețelor negre și cred că ne-am dat seama rapid cu toții că acest serial a devenit mai relevant ca oricând, a declarat Van Zeller. În acest sezon al doilea, am reușit să pătrundem și mai adânc în rețelele interlope din întreaga lume”.

Primul episod al seriei explorează piața neagră a marijuanei. În 2016, California a început un experiment social masiv: legalizarea marijuanei. Dar după patru ani, piața neagră este de trei ori mai mare decât cea legală. Mariana van Zeller pătrunde în această lume în încercarea de a afla ce s-a întâmplat, cine profită și ce grupuri se întrec pentru a satisface cererea în creștere. Urmând un lanț de aprovizionare subteran de la cultivatori la distribuitori, ea călătorește prin vestul sălbatic al marijuanei.
Alte subiecte abordate în cadrul seriei:

PIAȚA NEAGRĂ A CHIRURGIEI PLASTICE

Mariana van Zeller pătrunde în colțurile întunecate ale chirurgiei plastice pe piața neagră, unde sexul, lăcomia și rețelele de socializare conduc pacienții către proceduri chirurgicale periculoase realizate în camere de motel. În centrele de chirurgie cu discount din Miami, jurnalista descoperă o conexiune între criminali, medici și decesele pacienților.

ESCROCHERII ROMANTICE
Numai în 2020, escrocheriile romantice au lasat americanii fără 600 de milioane de dolari. Ancheta Marianei o poartă în Ghana, unde se va întâlni cu o bandă infracțională care caută victime cu venituri mari în aplicațiile de dating și pe rețelele de socializare. Persoane implicate în acest tip de escrocherii îi arată secretele seducției, câți bani câștigă și cum arată stilul lor de viață care a înflorit odată cu popularitatea tot mai mare a acestui tip de înșelătorie.

CLUBURI DE MOTOCICLIȘTI INFRACTORI

Mariana van Zeller pătrunde în lumea secretă a bandelor infracționale de motocicliști, cunoscute și sub numele de “cluburi 1%”, și investighează un șir de violențe legate de acești motocicliști. Cu toate că se lovește de un cod strict al tăcerii, ea nu se lasă intimidată și intervievează membrii a trei cluburi mari, precum și agenții ATF și contactele cartelurilor, pentru a afla mai multe despre legăturile de sânge și fraternitate care alimentează aceste grupuri.

METANFETAMINA

În acest episod, Mariana descoperă un adevărat univers al fabricării de metamfetamină situat într-un laborator masiv condus de carteluri din statul mexican Sinaloa. Jurnalista va urmări drumul acestor droguri până când ajung la consumatorii din Statele Unite. Ghidul ei este un dealer viclean, fumător de metamfetamină, al cărui imperiu de contrabandă se întinde de pe o coastă pe alta. Unii se îmbogățesc, în timp ce alții mor.

SUPREMAȚIA  ALBĂ

În timp ce America se străduiește să scape de trecutul ei de supremație albă, Mariana pornește într-o cursă de demascare a unei mișcări clandestine care prevestește un viitor și mai violent. Este o mișcare care promovează ideologii la fel de periculoase ca narcoticele sau armele de foc - și una responsabilă de crime în masă de pe tot globul.

MAȘINI FURATE

Peste 750.000 de mașini sunt furate în fiecare an în Statele Unite – una la fiecare 42 de secunde – multe dintre ele fiind vândute în străinătate. În ciuda represiunii recente, agențiile de aplicare a legii atenționează extinderea acestor afaceri cu mașini furate introduse ilegal în Africa de Vest, unde au prețuri mai mari. Mariana îi urmărește pe cei care profită de acest lanț de aprovizionare transcontinental.

REGINELE COCAINEI

În universul traficului de cocaină, favelele din Rio și munții Columbiei sunt locuri consacrate. Dar ceea ce pare o investigație asupra rețelelor de contrabandă este de fapt o călătorie cu un accent mai specific. Nu drogurile i-au atras atenția Marianei de data aceasta, ci noua tipologie de narcotraficanți femei, care încep să câștige tot mai mult teren, fiind cunoscute și sub pseudonimele de las jefas sau șefele.

MAFIA AMAZONULUI

Mariana călătorește în inima pădurii tropicale amazoniene pentru a expune rețelele responsabile pentru o serie de crime recente și distrugerea ilegală a junglei. Pe parcurs, Mariana va încerca să descopere o mafie din Amazon care profită de pe urma exploatărilor miniere de „aur murdar” și a operațiunilor clandestine de exploatare forestieră.

PIRAȚII OCEANELOR

Puțini americani realizează că până la 30% din fructele de mare pe care le consumă au fost prinse ilegal. Mariana intră în vânătoarea globală a acestor pirați, care câștigă miliarde în fiecare an în timp ce distrug oceanele. Călătoria ei o va duce din porturile Boston și Vigo, Spania, pe coasta de vest a Africii, în încercarea de a înțeleage cum fruncționează acești actori și de ce este atât de dificil să fie opriți.

Primul sezon al seriei documentare „Ilegal cu Mariana van Zeller” a câștigat premiul Gracie în 2021 pentru cel mai bun reporter / corespondent și a primit o nominalizare la premiul Critics Choice Real TV în 2021 pentru cel mai bun show de crimă / justiție. Serialul a fost, de asemenea, nominalizat la premiile Emmy în 2021 la categoria ”Outstanding Business and Economic Documentary”.

ILEGAL CU MARIANA VAN ZELLER este produs pentru National Geographic de Muck Media. Din partea Muck Media, producători executivi sunt Mariana van Zeller, Darren Foster și Jeff Plunkett. Din partea National Geographic, Bengt Anderson este producător executiv; Matt Renner este vicepreședinte de producție; Alan Eyres este vicepreședinte senior de producție și dezvoltare.

National Geographic Partners LLC (NGP), companie joint-venture dintre Disney și National Geographic Society, își propune să ofere publicului din întreaga lume conținut premium din domeniile știință, aventură și explorare, prin intermediul unui portofoliu inegalabil de instrumente media. NGP combină canalele de televiziune National Geographic (National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Nat Geo People, Nat Geo Mundo) prezente la nivel global cu instrumentele media și cele destinate consumatorilor ale National Geographic: revistele National Geographic, studiourile National Geographic, platformele digitale și social media, cărți, hărți, media pentru copii, activități auxiliare ce includ călătorii, experiențe și evenimente, vânzări, licențe și activități e-commerce.

Extinderea cunoașterii și înțelegerii lumii au reprezentat obiectivul central al National Geographic timp de 132 de ani, iar acum se dedică aprofundării, depășirii frontierelor, și explorării mai departe, fiind prezenți în 172 de țări, în 43 de limbi, în fiecare lună. NGP alocă 27% din câștigurile sale societății nonprofit National Geographic pentru a finanța proiecte de știință, explorare, conservare și educației. Pentru mai multe informații, puteți vizita www.natgeotv.com sau www.nationalgrographic.com.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19883

Edited by IceCoolExtreme, 25 February 2022 - 00:14.


#33
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,790
 • Înscris: 06.11.2018

Premierele lunii martie la National Geographic și National Geographic Wild


National Geographic celebrează femeile printr-o serie de documentare dedicate celor care au pavat drumul schimbării, fiecare în universul ei, și aduce noii serii „Dezastre în aer”, iar National Geographic Wild difuzează în premieră o serie despre șerpi, care joacă un rol esențial în menținerea echilibrului în ecosistem.

CHANGEMAKERS
În fiecare marți, din 1 martie, de la 23:00

National Geographic celebrează femeile printr-o serie de documentare dedicate celor care au pavat drumul schimbării, fiecare în universul ei.
Impact cu Gal Gadot
Jane
Expediție: Amelia
Femei care schimbă lumea
Războinicele vikinge
Anne Frank: Versiunea nazistă

TRAFICANȚI PE AEROPORT

În premieră în fiecare joi, din 10 martie, de la 22:00

Chiar și în timpul pandemiei, contrabanda nu se oprește niciodată. După ce și-a ajustat tacticile din primele zile ale crizei COVID pentru a face față fluxului tot mai mare de narcotice care trec peste granițele terestre, Departamentul pentru Securitate Internă se întoarce acum în aeroporturile unde încep să revină călătoriile internaționale. Indiferent dacă narco-traficanții încearcă să se strecoare printr-un aeroport, port maritim sau vamă terestră, ofițerii vigilenți sunt în alertă maximă pentru a opri fluxul de contrabandă ilegală. Folosind toate instrumentele disponibile, DHS nu se va opri de la nimic pentru a prinde un contrabandist.

DEZASTRE ÎN AER

În fiecare joi, din 17 martie, de la 21:00

Prin reconstituiri captivante și imagini generate pe computer, seria „Dezastre în aer” descoperă adevărul din spatele catastrofelor răsunătoare din aviație. În cadrul acestei noi serii va fi prezentat un episod special despre accidentul fatal al baschetballistului american Kobe Bryant.

ARSENALUL SPIONILOR

În fiecare luni, din 21 martie, de la 22:00

Agenții folosesc diverse metode și tehnologii. Seria prezintă gadgeturile uimitoare din spatele unora dintre cele mai interesante povești de spionaj din istorie, a minților ingenioase care le-au inventat și a agenților care le-au folosit, cu relatări din istoria antică până la intrigi din zilele noastre.

ALASKA: NOUA GENERAȚIE

În fiecare miercuri, din 9 martie, de la 22:00

Chemarea sălbăticiei aduce o nouă generație în Alaska, ce renunță la confortul modern pentru a trăi după propriile reguli.

MAȘINI COLOSALE

În fiecare marți, din 1 martie, de la 22:00

Serie despre funcționarea celor mai mari mașini din lume, pentru a explora tehnologia de ultimă generație și ingineria de top din spatele dimensiunii lor gigantice.

În luna martie National Geographic Wild aduce în atenție incredibilii prădători ai lumii: șerpii.

În fiecare duminică de la 19:00

Complecși, cu comportament specific și abilități extraordinare, șerpii sunt mai utili oamenilor decât am putea crede. Șerpii joacă un rol esențial în menținerea echilibrului în ecosistem. Ei pot fi și prădători și pradă. Când o populație mare de pradă atrage și întreține o populație mare de șerpi, aceștia devin la rândul lor prada păsărilor, mamiferelor și chiar altor șerpi!

DR. K: URGENȚE EXOTICE CU ȘERPI

De duminică, 6 martie, de la 19:00

Dr. K și echipa sa examinează animale diverse, de la iepuri la pești și păsări. Dar o constantă în clinica acesteia sunt șerpii. Această echipă a tratat tot felul de șerpi, de la pitoni până la boa constrictor. În această compilație, vom vedea unele dintre cele mai sălbatice povești despre șerpi. Un piton mușcat de propria cină, un boa constrictor care vine pentru un control și scapă în timpul radiografiei și un șarpe ce are nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă pentru a i se salva viața.

ȘERPII LA ORAȘ

De duminică, 6 martie, de la 20:00

În zilele caniculare, șerpii din Africa de Sud sunt cei mai periculoși. Pentru vânătorii profesioniști de șerpi Simon Keys și Siouxsie Gillett, acesta este un sezon foarte solicitant.

ORAȘUL ȘERPILOR: BABY SNAKES

De duminică, 27 martie, de la 19:00

O emisiune cu povești despre puii de șerpi.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19896

#34
speedyspeed

speedyspeed

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 304
 • Înscris: 12.02.2008
Salutare,

Aveti idee unde as putea vizualiza episoadele din trecut cu Mariana Van Zeller?
Multumesc anticipat

#35
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,790
 • Înscris: 06.11.2018

Premierele lunii aprilie din programul tv la National Geographic și National Geographic Wild


Luna aprilie aduce la National Geographic noi serii documentare care prezintă impactul diferitor tipuri de inovații asupra cercetării naturii sau civilizațiilor antice. Printre cele mai importante premiere ale acestei luni se numără noi sezoane și episoade din seriile „Albert Lin: secretele civilizațiilor antice”, „Oceanul pe uscat”, „Epave investigate” și „Pe urmele dinozaurilor”.

La National Geographic Wild, luna aprilie este „Luna Feroce”, cu documentare dedicate celor mai periculoase și letale animate din lume, fie că trăiesc pe pământ, în apă sau în aer. Cele două serii documentare „Răii Africii” și „Creaturi periculoase” vor analiza lupta pentru supraviețuire din natură.

NATIONAL GEOGRAPHIC

OCEANUL PE USCAT - În premieră în fiecare marți, din 12 aprilie, de la 20:00.

Îmbinând explorarea subacvatică cu imagistica inovatoare, seria de documentare „Oceanul pe uscat" prezintă dovezi uimitoare ale misterelor aflate sub apă. Nu este vorba despre „impresiile artiștilor”, ci despre ceea ce este se află, de fapt, în lumea nevăzută a Oceanelor. Cel de-al patrulea sezon abordează un nou stil narativ, fiecare poveste este prezentată exclusiv prin intermediul exploratorilor și arheologilor, aducând astfel telespectatorii în mijlocul evenimentelor demult trecute.

EPAVE INVESTIGATE - În fiecare luni, din 11 aprilie, de la 21:00.

Seria documentară realizată alături de scafandri, anchetatori de epave și arheologi redă poveștile ultimelor momente ale navelor și ale celor de la bord atunci când s-au confruntat cu dezastrul. Descoperirea dovezilor epavei cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație și îmbinarea acestora cu mărturii impresionante aduce în prim-plan latura umană a acestor tragedii și răspunsuri la întrebările despre ce s-a întâmplat și de ce.

PE URMELE DINOZAURILOR - În fiecare sâmbătă, din 16 aprilie, de la 22:00.

În ultimii douăzeci de ani, studiul dinozaurilor s-a transformat într-o disciplină științifică în toată regula. Emblematici și familiari publicului larg, dinozaurii au generat una dintre cele mai mari revoluții din istoria științei. Noile tehnologii au dezvăluit secrete ascunse în oasele preistorice pe care nimeni nu le-ar fi putut bănui, până acum câțiva ani. Acum putem înțelege culoarea dinozaurilor, puterea mușcăturii lor, vitezele lor maxime și chiar modul în care au comunicat între ei. Seria documentară aduce trei episoade de sine stătătoare în care Federico Fanti, paleontolog și explorator National Geographic Explorer, ne va conduce într-o călătorie extraordinară.

ALBERT LIN: SECRETELE CIVILIZAȚIILOR ANTICE - În fiecare duminică, din 10 aprilie, de la 22:00.

Exploratorul National Geographic Albert Lin folosește echipamente digitale de ultimă generație pentru a cartografia civilizațiile antice, dezvăluind adevărate minunății arheologice și inginerești, nemaivăzute până acum. Călătoriile sale îl poartă prin Asia, de la mormintele primului împărat al Chinei până la Zona Interzisă a Mongoliei, în căutarea mormântului lui Genghis Khan. În Nan Madol, Micronezia, acesta găsește o carieră care probabil a alimentat regatul din piatră de bazalt al dinastiei Saudeleur.

CLIMATUL SCHIMBĂRII - În fiecare duminică, din 3 aprilie, de la 20:00.

Această serie documentară explorează proiecte inovatoare de salvare a climei, de la transformarea plasticului în combustibil și carne produsă în laborator până la cele mai recente inovații în domeniul solar, eolian, biocombustibili și gaze naturale.

INGINERIE ABANDONATĂ - În fiecare marți, din 26 aprilie, de la 22:00.

Lumea este presărată cu exemple de proiecte inginerești incredibile și clădiri concepute pentru a ușura viața celor care le-au folosit, pentru a-i uimi pe cei care au venit să le vadă și pentru a aduce câștiguri celor care le-au comandat, proiectat și construit. Erau proiecte de vis. Așa cum veți vedea în această serie de documentare, uneori au fost rezolvate probleme grele de inginerie, au fost depășite obstacole și folosite inovații extraordinare numai pentru a le construi.
Din păcate, o mare parte din aceste structuri remarcabile au fost abandonate, lăsate deoparte ca niște jucării scumpe și depășite, niciodată folosite pentru scopul inițial. Unele dintre acestea au căzut pradă disputelor politice și problemelor financiare sau nu au trecut proba timpului, ritmului noilor tehnologii sau capriciilor modei. Altele nu au reușit, fiindcă erau pur și simplu monstruoase mărturii despre vanitatea, lăcomia și stupiditatea celor care le-au construit.

NATIONAL GEOGRAPHIC WILD

În fiecare duminică de la 19:00

La National Geographic Wild, luna aprilie este „Luna Feroce”, cu documentare dedicate celor mai periculoase și letale animate din lume, fie că trăiesc pe pământ, în apă sau în aer. Cele două serii documentare "Răii Africii" și "Creaturi periculoase" vor analiza lupta pentru supremație și supraviețuire din natură.

M-A MUȘCAT CEVA! - În fiecare miercuri, din 6 aprilie, de la 19:00.

Seria documentară explorează poveștile deosebite despre mușcăturile și înțepăturile de insecte și atacurile de animale care au adus oamenii în secția de primiri urgențe a unui spital din cauza veninului, bolilor transmise sau forței brute a fălcilor lor.

DR. K: URGENȚE EXOTICE - În fiecare luni, din 25 aprilie, de la 19:00.

Pentru Dr. K, cazurile și remediile sunt la fel de sălbatice și neașteptate ca și animalele care ajung în cabinetul său. Alături de personalul ei calificat și dedicat, dr. Susan Kelleher tratează o gamă extinsă de pacienți, de la capre la maimuțe, păsări, iepuri, porci, pești și nu numai! „Totul, în afară de câini și pisici, dacă va intra pe ușă, îl voi trata”, este motto-ul doctorului K!

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19955

#36
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 16,790
 • Înscris: 06.11.2018
Noi episoade din al zecelea sezon al seriei „S.O.S. Mașini clasice” se vor difuza săptămânal începând de joi, 5 mai, de la ora 20:00.
https://www.tvmania....l-seriei-350381

Edited by IceCoolExtreme, 04 May 2022 - 06:09.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate