Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu
 Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3
 Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...
 Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare
 

Apa vietii

- - - - -
  • Please log in to reply
43 replies to this topic

#37
LouisCyphre

LouisCyphre

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,956
  • Înscris: 24.01.2012
Eu mi-aş invita la un grătar câţiva prieteni mai malaci şi mai tatuaţi, foarte vocali, care să mai mergă prin sat după o bere şi tigări la bustu' gol, care să-şi amintească cu drag şi voce tare faze haioase de cum l-au ţinut pe ăla trei zile în cadă, cum s-a pişat fraieru' ăla pe el după nici zece pumni, prinţesisme de-astea.
Neapărat să ţi se adreseze cu ''şefa'' sau ''patroane''.
Dacă nu ai prieteni de-ăştia, mergi la cea mai şmecheră sală de forţă din oraş şi negociezi cu băieţii.
S-ar putea să iasă chiar o agapă faină.

Succes! :)

#38
Kean

Kean

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,883
  • Înscris: 14.09.2016

View Postlorelei28, on 24 iunie 2020 - 19:07, said:

Hai ca la cat de suparata sunt, m-ai facut sa rad. La cati bani am dat, numa' cotet nu e si daca o dau acum cer cel putin dublu pe ea dar e casa visurilor mele, nu o las deocamdata Posted Image)))

Daca as sti ca ma mut acolo si m-ar phute ala la cap toata ziua ca are "spate",m-as imbraca in ninja si intro noapte i-as arunca un coctail pe casa.Unu mai micut asa de sperietura.

#39
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,793
  • Înscris: 20.10.2015

View PostLensFlare, on 24 iunie 2020 - 22:12, said:

Asta se cam numeste santaj in termeni juridici iar inregistrarea aia nu e admisa in instanta.

Cine-a zis ca o folosesti in instanta?
Santaj?
De ce?

View PostSerafim606, on 24 iunie 2020 - 22:26, said:

Marinel asta se rezolva usor. Se cauta doi conationali cu antecedente penale pentru rupt oase. Se plateste fiecare cu 1000 de euro si Marinel serveste ghips mult si bine. Nu intelege din prima, tratamentul se repeta dupa scoaterea ghipsului.



View PostLouisCyphre, on 24 iunie 2020 - 22:36, said:

Eu mi-aş invita la un grătar câţiva prieteni mai malaci şi mai tatuaţi, foarte vocali, care să mai mergă prin sat după o bere şi tigări la bustu' gol, care să-şi amintească cu drag şi voce tare faze haioase de cum l-au ţinut pe ăla trei zile în cadă, cum s-a pişat fraieru' ăla pe el după nici zece pumni, prinţesisme de-astea.
Neapărat să ţi se adreseze cu ''şefa'' sau ''patroane''.
Dacă nu ai prieteni de-ăştia, mergi la cea mai şmecheră sală de forţă din oraş şi negociezi cu băieţii.
S-ar putea să iasă chiar o agapă faină.

Succes! Posted Image

View PostKean, on 25 iunie 2020 - 00:21, said:

Daca as sti ca ma mut acolo si m-ar phute ala la cap toata ziua ca are "spate",m-as imbraca in ninja si intro noapte i-as arunca un coctail pe casa.Unu mai micut asa de sperietura.

Asta e o demonstratie "Care e mai prost?", sau despre ce vorbiti?

#40
Friskey

Friskey

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 11,500
  • Înscris: 11.01.2013
Nu stiu ce parau e ala. Nu poti aduce modificari albiilor apelor fara autorizatie, care e foarte greu de obtinut. Amenzile sunt mari.
Fa-ti gard solid cu temelie adanca.
Da-l dracu pe Marinel. Ignora-l. Sa va dea in judecata cat o vrea, n-are ce sa va faca daca sunteti pe proprietatea voastra si faceti totul legal.\Nu incercati sa va impriewteniti cu el, cu genul ala de oameni nu te poti imprieteni.
Il ignorati si basta.
Stati linistiti si cu primarul, nu chiar asa cum spune lumea. Stie ca vin alegerile si are nevoie de voturi.

Edited by Friskey, 25 June 2020 - 03:09.


#41
un huligan

un huligan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,072
  • Înscris: 11.09.2006

View Postargonaut, on 24 iunie 2020 - 20:03, said:

In cazul in care amicul tau Marinel a intervenit cu teava aia inseamna ca viitura va matura din cauza ca el a redus debitul de curgere al apei, dati-l in judecata si cereti despagubiri pentru faptul ca interventia lui a dus la inundarera curtilor voastre.
Cu ocazia asta aflati si daca are vreo autorizatie pentru amenajarea aia, eu cred ca nu are. Posted Image
Nu stiu daca ii trebuie autorizatie pentru amenajare, teava inteleg ca este pe portiunea de pârâu din curtea Marinelului.

#42
lorelei28

lorelei28

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 13.06.2018
Multumesc pentru sfaturi, unele chiar mi-au adus zambetul pe buze. Spunea cineva ca totul e radio sant nimic concret. Nu e chiar asa, repet ca am avut deja o intalnire cu el iar povestile respective ni le-au spus mai multi sateni. Cei cu care ne-am imprietenit au venit a doua zi cumva sa ne previna sa avem grija cu Marinel ca poate sa ne faca probleme iar unul dintre vecini sa ne ofere sprijinul lui in viitor daca vom avea probleme cu el si ne hotaram sa actionam pe cale legala(vecinul ce e gard in gard cu el si care se gandeste sa isi vanda casa pt ca nu mai suporta). Nu plec urechea la barfe insa daca cineva ma previne in legatura cu ceva prefer sa ma pun un  pic in garda.
Voi devia putin de la subiectul postarii mele insa simt nevoia sa o fac pentru ca situatia actuala imi trezeste frustrari mai vechi. Cred ca deviza noastra ca popor e "capul plecat sabia nu il taie' dar cat vom mai functiona dupa deviza asta?
Anul trecut in vara, am avut nevoie de o ambulanta pentru bunica mea. A venit primul echipaj, diagnostic: constipatie, al doilea echipaj care a venit la aproape 2 ore! de la primul apel i-a pus diagnosticul de infarct si au transportat-o de urgenta la spital. Diferenta de la cer la pamant intre diagnostice, nu? In acele aproape 2 ore am sunat de vreo 4 ori la 112 iar raspunsul invariabil era: "imi pare rau nu avem masina" de am vrut sa ii intreb daca am sunat la serviciul de urgenta sau la un dispecerat de taxi. Nu a stat nimeni cu mine la telefon sa imi spuna cum sa o ajut, doar ma intrebau cum se mai simte. De fapt, mai traieste inca? In serviciul de urgente scoteau oameni cu avc cu carucioarele cu rotile si ii trimiteau acasa pentru ca nu aveau unde sa ii interneze. Poate o fi normal....au vrut si pe ea sa o dea acasa iar cand i-am spus medicului ca nu o iau acasa a facut ochii mari. Ce sa fac cu ea acasa? Au internat-o pana la urma. Tot anul trecut am umblat cu ea pe la medici, diagnostice si tratamente gresite etc. singurul meu regret e ca am izbucnit chiar in fata medicului care nu trebuia. Apoi mi-a povestit bunica-mea ca toata noaptea medicul respectiv nu a dormit ci a stat la capataiul unei batrane ce tragea sa moara. Toti ziceau de ea ca e nebuna cand de fapt era singurul om normal pe care l-am intalnit in mizeria asta de sistem de sanatate, nu om ci supraom pentru ca dupa o noapte pierduta a doua zi la pranz inca era la munca.
Am avut de platit niste impozite la anaf, greata si superioritatea cu care am fost tratata sunt greu de egalat. Se comporta de parca ei sunt niste dumnezei si tu ultimul imbecil pe care trebuie ei sa il lumineze. In contextul acesta apare Marinel asta. Nu spun nimic nou, doar ca am acumulat atat de multa furie si un puternic sentiment de neputinta si acum cand scriu imi vine sa plang si sa intreb de ce puii mei mai avem nevoie sa ne trezim odata!?!? Sa nu mai acceptam mizeriile astea, sa nu ne mai lasam batjocoriti si calcati in picioare... cum sa tac in fata aluia? cum?
Revenind, am hotarat sa ne inaltam malul+gard iar pentru parau sa facem o sesizare la primarie. Spunea cineva ca daca ceea ce facem noi il afecteaza pe el ne poate da in judecata...pai nu cred ca ar avea castig de cauza pentru ca noi pur si simplu ne facem gardul. Alternativa ar fi sa nu imi fac gardul ca sa iasa apa la mine in curte si sa nu iasa la el ceea ce nu se va intampla. Daca ar fi putin interes din partea autoritatilor si a oamenilor problema asta s-ar putea rezolva foarte usor insa din pacate nu e.
Noi suntem in deal iar Marinel in vale si pe terenul lui a pus o teava mult prea mica pentru a trece apa prin ea si evident ca atunci ii iese in curte dar el nu intelege asta, e vina vecinilor ca vine prea multa apa. Mi se pare de noaptea mintii sa ai pretentia ca vecinii sa se inunde doar pentru ca tu ai fost atat de bou incat sa nu faci un lucru ca lumea. Repet, daca el punea o teava mai mare trecea apa fara probleme.
Vizavi de el momentan aleg sa il ignor, pentru ca dupa episodul cu gratarul nu am mai interactionat insa nu am fost niciodata si nici nu voi fi acum strutul care sa isi ingroape capul in nisip. El cred ca functioneaza pe principiul intimidarii iar eu nu sunt persoana care sa se lase intimidata. Am ales atunci sa nu imi dau drumul la gura gandindu-ma ca suntem noi in zona si nu are rost dar nu se mai intalneste el cu asa ceva.
Satul e unul de vis datorita pozitionarii lui care in viitor promite mult problema e ca momentan e locuit in mare parte de batrani si niste unii ca si Marinel - mai tineri - care s-au facut proprietari + altii care tac si inghit.. Daca ar fi luati la puricat asa sanatos nu stiu  pe unde ar scoate camasa de aceea cred ca nici nu ne-au atacat momentan, inca e o perioada de tatonare la modul sa vada de ce suntem in stare. Oricum vom face totul legal in asa fel incat sa nu aiba ce comenta.

#43
radu_vasile59

radu_vasile59

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,255
  • Înscris: 02.04.2011
O fundatie la gard care sa treaca cu 50-80 cm deasupra solului este neglijabila, nu o sesizezi in mod normal ca asa se fac toate gardurile de fier forjat - de exemplu. Numai sa fie bine facuta portiunea si ai scapat de orice stress. Plus ca e legal, cu acte in regula. Aproape obligatoriu as spune ...

#44
CovertTwo

CovertTwo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,057
  • Înscris: 16.09.2019
Corect, un gard zdravăn iar Marinel n are decât să se dea și cu curul de pământ, eventual împreună cu primarul.
Dacă prostul nu pricepe că e inundat tocmat pt ca la el este gâtuit cursul râului, aia e problema lui, nu a ta.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate