Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Conectare TV, telefon și pc ...

PROIECT CASUTA MICA IN JUR DE 40M...

Vecini cu chef de renovari.
 La multi ani @TheSignMetro64!

Exista firme DDD dezinsectie Bucu...

Masina noua - plata finala

Laptop 17" - baterie buna
 Uree 239 analize catel

Programare Sala Tulcea

Tensiune mica Smart Forfour 2017

Reglaj a
 Desparțire de sotie

Problema combina frigorifica

Persoanele care nu se scalda (in ...

Redmi K50 in Reteaua Digi
 

Ajutor script automatizare html5/css

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
5 replies to this topic

#1
BUDAIbeer

BUDAIbeer

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 438
  • Înscris: 10.04.2020
Salut, e pagina ghtml, banuiesc ca e css, nu ma pricep cum sa fac un script gen .bat sau java sa rulez rapid bifarea (si debifarea in alt script) a checkboxului din imagine
Attached File  123.jpg   319.29K   42 downloads
Inainte sa ajungi pe pagina, trebuie accesat panoul din stanga Network-Wan- nu exista un link direct definit. Ce pot face?

Ca alternative m-am gandit daca stiti vreun plugin de browser ceva sa automatizeze sau as putea sa rulez un program gen reproducere miscari 'mouse click recorder' dar poate e o banalitate cu scriptul pt unii aici si ma ajutati daca vreti si puteti.

Va multumesc!

#2
sags

sags

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,261
  • Înscris: 24.04.2013
Se poate face, dar exact ce si cum trebuie facut depinde de browser si de ce anume vrei sa realizezi. Ca principiu, se poatre injecta un script JavaScipt in acea pagina. Dar nu e lipsit de dezavantaje, cum ar fi ca browserul o sa te bata la cap in permanenta dezactivezi acel script.

Mai departe nu prea inteleg ce vrei sa realizezi. Tu zici ca vrei sa poti bifa SAU debifa casuta, ceea ce inseamna evident cel putin un clic adica la fel sau mai multa munca decat daca ai bifa/debifa manual. Hai sa zic ca daca ai vrea ca intotdeauna sa bifezi automat casuta la intrarea in acea pagina ai economisi un clic si prin faptul ca se face automat nu ai uita sa o faci. Dar la modul cum ai pus problema, nu vad ce vrei sa obtii…

Edited by sags, 21 June 2020 - 14:33.


#3
BUDAIbeer

BUDAIbeer

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 438
  • Înscris: 10.04.2020
Mi-e indiferent de browser, bag oricare numai sa rezolv. Vreau obligatoriu la startup sa dea bifare la startup si debifare la turn off, cu astea ma descurc din windows sa rulez scripturile, dar nu stiu programare.
Am uitat sa zic ca inainte sa intre pe pagina e treaba cu loginul, trebuie sa implementez mai intai login user si pass

#4
alx42

alx42

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,802
  • Înscris: 26.06.2014
si nu te blocheaza rdsul daca schimbi IP de atatea ori ?

#5
BUDAIbeer

BUDAIbeer

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 438
  • Înscris: 10.04.2020
ce treaba are, daca eram pe bridge cum era?

#6
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 27,742
  • Înscris: 10.08.2005
mie imi suna hacking, asa ca spun stop.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate