Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...

Detectare dispozitiv de ascultare...
 Detectare posibile dispozitive de...

suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal

De ce ard asa de violent masinile...
 Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient

Pistol care sa pulverizeze vopsea...
 Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...
 

Upgrade DIGI FiberLink

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#19
Adrian1509

Adrian1509

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 262
  • Înscris: 11.06.2020
Revin cu update: astazi m-au sunat sa-mi zica ca au verificat cei de la tehnic si ca nu au aparatura necesara pentru viteze mai mari... Vi se pare normal ca intr-un oras de peste 35.000 locuitori, in 2020 sa nu existe infrastructura mai care sa suporte viteze mai mari de 100mbps... Adica ei nici macar nu mai au in portofoliul de pe site-ul lor FiberLink 100, desi eu inca beneficiez de el in continuare si nici upgrade nu pot face...

#20
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,191
  • Înscris: 14.10.2008
Infrastructura exista, ca nu or avea pe stoc nici switch-uri gigabit pentru a da 1000 pe FFTB macar provizoriu si nici ONT-uri pentru a-ti trage FTTH, e altceva, ghinion.

#21
Adrian1509

Adrian1509

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 262
  • Înscris: 11.06.2020

 Neaceasca85, on 24 iunie 2020 - 00:45, said:

Infrastructura exista, ca nu or avea pe stoc nici switch-uri gigabit pentru a da 1000 pe FFTB macar provizoriu si nici ONT-uri pentru a-ti trage FTTH, e altceva, ghinion.
Ideea e ca imi tot zic chestia asta de ani de zile..

#22
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Cand toti producatorii de echipamente au fabrici in China rezulta ce rezulta mai ales cand e pandemie. Si cum ZTE, Huawei, FiberHome si ce mai e sunt chinezi de la masa cam greu cu adusul de echipamente noi in aceasta perioada, cred.

#23
stdalionutpwr

stdalionutpwr

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,416
  • Înscris: 08.04.2020
La sat FTTH este solutia, caci cu FTTC vara este macel de echipamente, in plus cand nu este curent nu merge nimic, cei cu sisteme solare nu pot beneficia de servicii, oricum ONT ul respectiv poate fi alimentat si prin UPS si ai net si cand nu- i curent, EoC ul mai ales este foarte sensibil la bruiaje, dar nici UTP ul nu-i departe.

#24
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,191
  • Înscris: 14.10.2008
Depinde, la Telekom observ cazuri de FTTH pe rural la care pica semnalul optic cand se ia curentul.

#25
mirabcd

mirabcd

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 375
  • Înscris: 27.01.2019
La Telekom nu au backup.

#26
james_tont89

james_tont89

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 704
  • Înscris: 25.11.2015

 Xman_ghio, on 18 iunie 2020 - 14:52, said:

FiberLink 100 este un abonament foarte vechi si/sau existent in zonele rurale.

De ce nu intri in contul online si soliciti acolo upgrade. In cazul in care ai deja FTTB, router care suporta, etc o sa ti se faca upgrade automat (dureaza 30 min sau ceva de genul)

am facut upgrade din contul de digi de la 300 la 1000 si 2h apox nu am avut internet deloc, si-a revenit si cand am verificat viteza pe digi tot care o aveam inainte este

#27
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Poate nu duce pc-ul mai mult.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate