![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
POPS - formatia de dupa ASIA, care va ajunge departe
Last Updated: Aug 24 2006 18:09, Started by
BIGphAntom
, Apr 07 2003 09:15
·
0

Posted 07 April 2003 - 09:15

Ce parere aveti de POPS?
Mie mi se pare ca au sa le ia pe cele de la ASIA, sau cel putin o sa se lase cu un conflict, deoarece muzica celor 2 formatii e destul de asemanatoare, aceeasi trupa in spatele lor ... oricum, parca a cam inceput sa nu-mi mai placa muzica 100% comerciala |
Posted 07 April 2003 - 09:19

Oricum ele macar au voce, spre deosebire de afoanele alea de la ASIA.
|
Posted 09 April 2003 - 11:53

Ce parere aveti de POPS?
Ar merge o data, si odata de doua ori, si odata de 3 ori. Mie mi se pare ca au sa le ia pe cele de la ASIA, sau cel putin o sa se lase cu un conflict, deoarece muzica celor 2 formatii e destul de asemanatoare, aceeasi trupa in spatele lor ... Ambele niste produse de 2 bani. Bum-bum e Ricky Martin pe fata. (Un amestec intre "Loaded" si "Livin' la vida loca") oricum, parca a cam inceput sa nu-mi mai placa muzica 100% comerciala Esti pe drumul cel bun. Ia cat mai multi cu tine |
Posted 09 April 2003 - 23:22

La romani in general muzica nu este un atu si nu a fost decit pe linie clasica si simfonica, George Enescu, Ciprian Porumbescu etc...
In muzica asta de o ascultam acuma "pop" este 100% comerciala, nimic calitativ, nimic din suflet, totul e copiat si bluff-at, mai mai de s-ar obtine niste bani in plus. Ce e drept, si pe la altii se intimpla, nu e tipic la noi dar altii mai au si varfuri... la noi nu prea, cind educatia muzicala lipseste apare chiciul ridicat la rang de arta. Eu am gasit foarte putine trupe romanesti care merita ascultate, una din ele este Phoenix :cool: Sunt singurii care sunt capabili sa faca instrumentatie care sa nu sune a lighean... stiu sa minuiasca chitarile in mod muzical, nu numai zdranga-zdranga. Si pricum, sunt singurii care s-au impus in afara cu adevarat, fara propaganda. |
Posted 09 April 2003 - 23:33

Quote Originally posted by BIGphAntom Ce parere aveti de POPS? Mie mi se pare ca au sa le ia pe cele de la ASIA, sau cel putin o sa se lase cu un conflict, deoarece muzica celor 2 formatii e destul de asemanatoare, aceeasi trupa in spatele lor ... oricum, parca a cam inceput sa nu-mi mai placa muzica 100% comerciala Vezi ca ai gresit aria... FUN-ul e mai jos (parca) |
Posted 10 April 2003 - 07:37

ati vazut-o pe blonda cand i s-au rupt pantalonii in c.. la tele7?
muahahaha :-) |
Posted 10 April 2003 - 08:37

Quote Originally posted by phj34r ati vazut-o pe blonda cand i s-au rupt pantalonii in c.. la tele7? muahahaha :-) nu am vazut! sunt ceva poze pe undeva --- la carcotasi a dat imagini? |
|
Posted 10 April 2003 - 09:21

la cârcotashi am vazut
![]() vezi ca sunt azi de dimineata sau pe la pranz si duminica dupa masa |
Posted 10 April 2003 - 12:08

Am vazut adineauri, a fost de COMA ! Pina si alea din echipa nu se mai puteau stapini sa rida de aia in timp ce "cantau" cu banda, si nici nu cred ca s-a prins aia curind
![]() Iar gluma circotasilor a fost super... aia cu varza si cu "Pops" ![]() Ce sa mai... s-au facut de ris a nustiu cita oara... iar apropo pentru cine intreba de tanga... daca le vezi ce talente cred ele ca au si le mai si auzi cum cinta iti piere cheful... de orice... |
Posted 10 April 2003 - 16:28

Ce o tot zguduiti cu buna faza, buna tanga?
Ziceti-o pe aia dreapta: buna fata! enjoy, Mtz |
|
Posted 10 April 2003 - 18:01

Quote Originally posted by Mtz Ce o tot zguduiti cu buna faza, buna tanga? Ziceti-o pe aia dreapta: buna fata! enjoy, Mtz Depinde cum privesti lucrurile, daca te uiti la site-urui gen www.voyeurzine.com si altele asemanatoare vezi fete bune peste tot, te si plictisesti la un moment dat. Una intradevar BUNA ar fi una care sa fie si desteapta... :yeah baby Desteapta nu inseamna sa stie matematica sau chimie dar sa stie sa se descurce, sa aiba talent cu adevarat, sa faca ceva serios, cum ar fi model la Loreal, sa cinte cu Elton John etc... nu cintind playback si cu pantalonii... rupti ![]() Ca asa oricarei tipe daca ii pui o tanga sau string arata "bine"... cel putin din spate ![]() |
Posted 27 April 2003 - 00:34

Pops e un alt proiect aiurea , din care sa iasa banii care i-au bagat in preselectie.
Credetzi ca din PopStars o sa iasa ceva mai bun decat POPS, sau celelalte comerciale ? Eu zic ca nu, acelasi ritm, aceleasi chestii. Formatii bune consider ca avem si acum, cel putzin mie imi plac : Vama Veche, Directia 5 Nu ma astept ca toate piesele sa fie originale, ca nu se poate, dar daca mai exista si cate un superhit, care sa il ascultzi dimineatza si sa il vredonezi toata ziua, e bine pentru ce e pe piatza noastra. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users