![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Casa Mobila (rot resort. ro)
Last Updated: Mar 09 2023 01:40, Started by
sorryn_pirates
, Jun 11 2020 05:27
·
2

Posted 23 June 2021 - 08:12

Fundatia nu este obligatorie (se aconreaza/propteste in stalpii cu care vine). Preturile sunt pentru a stii pe unde sa te astepti sa fie de noua si cu tot mobilierul (si electrocasnicele) inclus.
Acoperisurile am vazut ca sunt in V (intors), practic forma standard. Recomandarea ar fi sa te gandesti cum vrei sa fie compartimentata, cum sa fie dotata, gradul de uzura, distanta fata de terenul unde vrei sa amplasezi, etc. PS: asta e site-ul la care ii fac "reclama" (am vazut vreo 3 case de la ei: una la fostul sef al sotiei, si inca doua prin Maramures (cel putin aveau numele de "bluesky" pe ele)). |
Posted 26 July 2021 - 14:05

Multumesc frumos pentru informatii/pareri. Preturi foarte mari dupa parerea mea pe site-ul precizat de tine Pololica.... Da m-am gandit si la compartimentare si la mp (minim acceptati) iar localizarea este langa Buc. deci nu sunt dealuri, drumuri neasfaltate etc. ca sa fie probleme cu transportul/amplasarea. Cel mai important va fi sa nu aiba infiltratii (dupa parerea mea asta este cel mai important criteriu atunci cand alegi o asemenea casa pe roti) si desigur pretul... Dupa ce voi face achizitia va voi anunta, eventual poate voi face si un mic filmulet cu pareri pro/contra pentru cei care vor dori sa achizitioneze pe viitor asa ceva....
|
Posted 27 July 2021 - 08:18

Da, preturile nu sunt cele mai ofertante (in special la cele nemobilate, aproximativ 12-13.000E cu tva). Mai sunt si alte importatori (nu cred ca se produc la noi), dar la ei am vazut si personal. Dar macar ai un punct de plecare pentru cele SH.
|
Posted 19 September 2021 - 13:42

Salut. Am achizitionat o casa mobila de 40 mp (de la particular). Trecand peste faptul ca am imbatranit cu 5 ani pana am vazut-o in curte (intreaga), consider ca am facut cea mai buna alegere la acest pret avand in vedere ca este complet mobilata/utiliata. Va ajut cu placere daca este cineva interesat de a-si achizitiona asa ceva pe viitor. Numai bine.
|
Posted 27 March 2022 - 21:44

Salutare! Cum se poate racorda o astfel de casa pe roti tinand cont ca nu exista autorizație de construire? Mă refer la energie electrică, canalizare, eventual gaze.
|
Posted 28 March 2022 - 04:06

Racordarea se face la adresa, iar autorizațiile pentru utilitãți se fac individual.
|
Posted 28 March 2022 - 10:11

Cred ca merge cu certificat de urbanism, soliciti racordare la curent pentru irigat, deci pentru un put cu apa. Verifica la primarie daca poti scoate vreun fel de autorizatie de amplasament pentru casa mobila, ti-ar trebui o factura de la achizitie.
|
Posted 28 March 2022 - 10:15

Posted 28 March 2022 - 10:16

La casa mobila nu e nevoie de autorizatie de amplasare, daca e teren privat (asta daca nu se desfasoara activitati comerciale care sa necesite asa ceva).
Legat de recomandarea ta (curent pentru irigatii) nu ma pronunt. Pe cine stiu ca are casa mobila deja avea trase utilitatile (curent, gaze, dar nu sunt sigur cu apa daca e din put sau nu, dar sigur fara canalizare) si nu a avut nevoie de autorizatii. Edited by Pololica, 28 March 2022 - 10:17. |
Posted 09 March 2023 - 01:40

Salut. Am achizitionat o casa mobila de 40 mp (de la particular). Trecand peste faptul ca am imbatranit cu 5 ani pana am vazut-o in curte (intreaga), consider ca am facut cea mai buna alegere la acest pret avand in vedere ca este complet mobilata/utiliata. Va ajut cu placere daca este cineva interesat de a-si achizitiona asa ceva pe viitor. Numai bine. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users