![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Plugin marketplace bun
Last Updated: Jun 09 2020 17:29, Started by
Raz03
, Jun 09 2020 16:33
·
0

Posted 09 June 2020 - 16:33

Bună ziua,
Ce plugin-uri Wordpress recomandați pentru realizarea unei platforme marketplace Woocommerce? M-ar interesa ceva cât mai simplu de utilizat pentru vânzător, fără prea multe formulare și date (obligatoriu cu posibilitate de personalizare a formularelor), iar procesul de încărcare al produselor să fie cât mai simplu cu putință. De asemenea, m-ar mai insteresa să pot crea categorii de vânzători (bronze, silver sau premium de exemplu), în funcție de abonamentul plătit la înregistrare (și aici încă nu știu cu ce se mănâncă, dar la o privire în mare pe Google nu pare prea complicat lucrul cu un plugin de subscriptions). Eventual, dacă are cineva idei sau alternative mai bune, sunt deschis la propuneri. |
Posted 09 June 2020 - 17:24

iti trebuie o tema wordpress WOOCOMMERCE si dupa instalate pluginuri WOOCOMMERCE
|
Posted 09 June 2020 - 17:29

Am temă cu plugin Woocommerce preinstalat. Mă interesa fix un plugin Woocommerce pentru marketplace.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users