Javascript in Php
Last Updated: Jun 09 2020 10:49, Started by
phpguru
, Jun 08 2020 22:18
·
0

Posted 08 June 2020 - 22:18

<script type="text/javascript"> var timeleft = 5; var downloadTimer = setInterval(function(){ if(timeleft <= 0){ clearInterval(downloadTimer); document.getElementById("countdown").innerHTML = "Gata"; } else { document.getElementById("countdown").innerHTML = timeleft + " secunde remase"; } timeleft -= 1; }, 500); </script> <div id="countdown"></div> <script type="text/javascript"> var timeleft = 5; var downloadTimer = setInterval(function(){ timeleft--; document.getElementById("countdowntimer").textContent = timeleft; if(timeleft <= 0) clearInterval(downloadTimer); },1000); </script> <span id="countdowntimer">5 </span> secunde ramase Vreau sa afisez un rezultat intr-o pagina dupa X secunde, dar nu stiu cum sa bag codul in php incat dupa ce se termina timpul X sa-mi afiseze rezultatul. Edited by phpguru, 08 June 2020 - 22:18. |
Posted 08 June 2020 - 23:00

Chestiunea e foarte simpla, insa nu stiu care sunt cunostintele tale de PHP si JS, sa nu te simti jignit.
In mare, PHP ruleaza pe server si "serveste" un HTML, JS-ul e cod ce ruleaza in browser-ul clientului. Varianta 1: <?php echo '<script type=text/javascript"> // ... JS code </script>' ; ?> Varianta 2: <?php // ... PHP code ?> <script type="text/javascript"> // ... JS code </script> Dintre astea doua as alege varianta a 2-a. Din exemplele tale, as alege prima varianta, pentru ca aceea schimba si textul de la final: "Gata" ce teoretic ar trebui afisat intre tag-urile div: <div id="countdown"></div> Edited by Ciubex, 08 June 2020 - 23:07. |
Posted 09 June 2020 - 10:49

let raspuns = '<?php echo "TEST"; ?>';
document.getElementById("countdown").innerHTML = raspuns; ceva in genu? |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users