![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
GPS OFFLINE pentru android
Last Updated: Aug 31 2021 09:01, Started by
cybered01
, Jun 04 2020 14:49
·
0

Posted 04 June 2020 - 14:49

Salutare! Ce aplicatie de navigatie (GPS) pentru android stiti buna? Pleaca cineva in Germania si are nevoie de solutie alternativa in caz ca ramane fara retea(internet).
Am inteles ca aplicatia "HERE" ar fi destul de ok. Edited by cybered01, 04 June 2020 - 14:50. |
Posted 04 June 2020 - 14:58

Offline Maps am eu... Și Maps.me
Am ajuns cu prima până-n Lefkada deci e ok. Asta e una https://play.google....offlinemaps.gps Și asta e a doua ... https://play.google....withme.maps.pro Edited by waterman, 04 June 2020 - 15:00. |
Posted 04 June 2020 - 15:02

Adica voiai sa zici harti si navigatie offline. Da, here. E moka. Restul ori pe bani, ori naspa.
|
Posted 04 June 2020 - 15:08

Sygic pe bani. Costa modic, ai update-uri si e foarte fain.
|
Posted 04 June 2020 - 15:10

Google Maps si trage off-line hartile de care are nevoie. Alternativ Here.
|
Posted 04 June 2020 - 15:24

Ar mai fi si Magic Earth, inainte sa il folosesti fara internet, iti descarci hartile pentru tarile de care ai nevoie.
Mie mi-a mers ok, dar, l-am folosit doar pe Romania. Foarte bun este iGO MyWay, are multe chestii misto si are hartile actualizare. Practic, pachetul de harti si puncte de interes, camere si inca niste chestii sunt la vreo 7-8 GB pentru Europa. L-am avut acum niste ani, a mers perfect, chiar daca l-am folosit doar offline. Edited by Magicwisewolf, 04 June 2020 - 15:27. |
Posted 04 June 2020 - 15:27

cybered01, on 04 iunie 2020 - 14:49, said:
Salutare! Ce aplicatie de navigatie (GPS) pentru android stiti buna? Pleaca cineva in Germania si are nevoie de solutie alternativa in caz ca ramane fara retea(internet). Am inteles ca aplicatia "HERE" ar fi destul de ok. ![]() |
Posted 04 June 2020 - 16:12

here. google maps, descarcat offline, o mai ia razna. prin moldova, la un moment dat, ma arata tot pe langa drum. si-a revenit doar cand a vazut internet.
|
Posted 04 June 2020 - 17:41

Here e foarte buna, dar n.am mai folosit.o de vreo 5 ani, de cand era net cu tzaraita si se numea Here We Go.
De departe recomand Google Maps, descarcat continut offline. Doar ca e programata de un autist. Nu poti sa descarci tari/landuri, ci doar suprafete rectangulare de harta. Eu am harta Germaniei din vreo 5 bucati care se actualizeaza individual, total 1.5 Gb. De asemenea, cel ce pleaca sa.si descarce hartile de tranzit cu maxim 2-3 zile inainte. Cireasa de pe rahat la functiile offline ale GMaps e ca daca nu actualizezi hartile descarcate in maxim 3 sapt, ti le sterge pur si simplu. Recomand sa plece cu 2 solutii, in 2 telefoane, daca are spatiu. |
Posted 04 June 2020 - 19:03

OsmAnd + open street maps
eu am cumparat licenta + plugin-ul de "hill shades" (parca) - e foarte util si pentru trecking interfata e putin ciudata - ai nevoie de 20 minute de butonat ca sa il configurezi cum iti place |
Posted 04 June 2020 - 19:03

"Here we go", gratis si de calitate. Nu am gasit ceva mai bun
|
Posted 04 June 2020 - 19:15

NU recomand google maps offline, nu e gandit ca o solutie completa si permanenta offline si NU te poti baza pe functionarea sa(poate sa nu functioneze pur si simplu, poate sa-ti ceara sa faci update inainte sa te lase sa faci ceva, sa nu mearga anumite functii, samd)
|
|
Posted 04 June 2020 - 20:44

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users