Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Folosirea subconstientului (pt a-...

Problema panou disjunctoare

Sfat achiziție sacou barba&#...

Alternativa de incalzirea cu gaz
 Ai in casa un termometru cu Mercu...

Card pentru plati facturi si cump...

Acte dupa casatorie

Pauza inclusa in program
 Cum se calculeaza salariul minim ...

Alimentare GPL

Digi gigabit PPPOE

Calorifer automat - anii '30
 Sfat alegere imprimanta birou

Prelungire impamantare

Recomandare auto pana in 22 de mi...

Cost manopera schimbare motor + s...

Noua serie 4 de la BMW(G22) - dileala grilelor controversate continua

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

Mr. Incredible

Mr. Incredible

It's showtime!

• Grup: Senior Members
Masina este foarte interesanta, se diferentiaza modelul mai clar de Seria 3, grila este ok pentru mine, nu imi place si nici nu imi displace, cred ca da o nota retro la o masina a viitorului. Sunt convins ca vazuta pe viu masina va impresiona mai multa lume care o gaseste deranjanta din poze.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Jks47GzfJvI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

ericmario

ericmario

Fenomembru

• Grup: Senior Members

View PostMr. Incredible, on 09 iunie 2020 - 14:18, said:

Masina este foarte interesanta, se diferentiaza modelul mai clar de Seria 3, grila este ok pentru mine, nu imi place si nici nu imi displace, cred ca da o nota retro la o masina a viitorului. Sunt convins ca vazuta pe viu masina va impresiona mai multa lume care o gaseste deranjanta din poze.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Jks47GzfJvI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Singurul lucru bun pe care îl văd eu e că poți deosebi un 4er de un 3er de acum înainte, cu toate câ la cabrio nu au băgat încă grila aia ciudată.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate