Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lumina ciudata la becul led din b...

Sistemul de dezvațamint

cum citim contor energie termica ...

Cablu USB cu intrerupator
 Cablu FPC 30pini 15mm

Aplicatie media player TV Samsung...

Un crafter din 2014? 2l . masina...

GPL - avertisment rezervor gol, e...
 Pot monta acest monitor pe un bra...

Impartire bani divort

Mesaj de eroare

nici inteligenta artificiala nu m...
 Recomandare suport 2 monitoare de...

Tastatura nu este recunoscuta - s...

I know you

Surse de unde se pot afla informa...

Camine UPB/Automatica si Calculatoare 2020

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

danb1961

danb1961

Senior Member

• Grup: Senior Members
0. Automaticć și Calculatoare= P3 (parțial), P5, P6, P9 (parțial), P16, P22
P3 (parțial),P5,P6,P9(parțial)= camere cu patru locuri  si grup sanitar propriu;
P16, P22 = camere cu doua locuri, lavoar in camera si grupuri sanitare comune la capetele culoarelor.

1. Care din caminele astea au fost reabilitate ?( se pare ca 6 din ele)
2. Impresii/sfaturi de la ai' care isi mai aduc aminte de conditii.
3. O recomandare camin privat/varianta de cazare Bucuresti
Multumesc

_Smiley_

_Smiley_

Guru Member

camerele cu 4 locuri sunt un soi de "duplex": de pe hol intri intr-un soi de "antecamera" unde ai 4 usi (2 camere si 2 bai).
e mai ok varianta cu baie proprie (e destul de nasol sa mergi pana la capatul holului pt un dus, nemaivorbind de curatenie), dar mai aglomerata.

Cmd199306

Cmd199306

Member

• Grup: Members
Cele tip duplex pot fi şi mixte, adică poate fi o cameră de băieţi şi una de fete, iar paturile sunt suprapuse. Din câte ştiu, la căminele care nu au baia în cameră wc-ul e turcesc.

Edited by Cmd199306, 02 June 2020 - 10:26.

eStev

eStev

Senior Member

Sa prinzi camin de stat cel mai bine, nu conteaza unde, experiența plus costul fac sa merite, chiar daca nu sunt condiții de 5 stele.

danb1961

danb1961

Senior Member

Cel mai probabil o sa fie caminele de stat(mi-am vandut un rinichi pentru tv si smartphone..)
Din ce am inteles :
1. cost cazare 200/250 ron + masa( asta se plateste separat /este tot pe bonuri cum era cand eram tanar si fericit?)
2. Se poate trece peste principiul continuitatii in camera (din regulament) sa ceri sa stai cu un anumit coleg ?
PS Cam de cand sunt inf. voastre ?

Cmd199306

Cmd199306

Member

View Postdanb1961, on 02 iunie 2020 - 11:24, said:

Cel mai probabil o sa fie caminele de stat(mi-am vandut un rinichi pentru tv si smartphone..)
Din ce am inteles :
1. cost cazare 200/250 ron + masa( asta se plateste separat /este tot pe bonuri cum era cand eram tanar si fericit?)
2. Se poate trece peste principiul continuitatii in camera (din regulament) sa ceri sa stai cu un anumit coleg ?
PS Cam de cand sunt inf. voastre ?

1. Poate mânca la cantina din sediul Rectoratului sau la oricare altă cantină a UPB sau poate găti în cămin. Cu o plită electrică, o cratiţă şi o oală se pot face minuni.
La punctul 2 nu ştiu ce să spun, dar cred că poate întreba atunci când se completează cererea de cazare.

Eu am terminat la altă universitate, dar am avut câţiva colegi de liceu care au terminat masterul la Politehnică în 2018.
Partea bună la Politehnică era că aproape toţi studenţii aveau asigurat un loc de cazare. Nu ştiu cum va fi de-acum înainte. Poate vor fi cazaţi doar doi studenţi în camerele de patru persoane.

solkyou

solkyou

Member

View PosteStev, on 02 iunie 2020 - 10:33, said:

Sa prinzi camin de stat cel mai bine, nu conteaza unde, experiența plus costul fac sa merite, chiar daca nu sunt condiții de 5 stele.
Da, cele mai cele experiente. Bine ca am scapat.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate