![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Burse pentru Facultate
Last Updated: May 31 2020 15:25, Started by
PicuMotanu
, May 31 2020 12:24
·
0

Posted 31 May 2020 - 12:24

Salut! Stie careva firme care ofera burse pentru studenti sau pentru viitori studenti? Problema la mine este ca am ramas cu liceu, lucrez ca operator CNC la o firma dar nu-mi place deloc. Ma gandesc ca poate exista si firme care isi cauta viitori angajati si asigura plata scolarizarii de licenta. Facultatea fiind prea scumpa pentru mine.
Cu liceul sunt limitat, vreau sa ma specializez pe economie sa devin cel putin contabil. De aceea va intreb. PS: Fara luat la misto! |
Posted 31 May 2020 - 13:07

De unde vrei sa stim noi. Intra pe siteul facultatii si cauta sau mergi la decanat si intreaba.
Usere cspot ai cuvantul. |
Posted 31 May 2020 - 14:29

Salut! Stie careva firme care ofera burse pentru studenti sau pentru viitori studenti? Problema la mine este ca am ramas cu liceu, lucrez ca operator CNC la o firma dar nu-mi place deloc. Ma gandesc ca poate exista si firme care isi cauta viitori angajati si asigura plata scolarizarii de licenta. Facultatea fiind prea scumpa pentru mine. Cu liceul sunt limitat, vreau sa ma specializez pe economie sa devin cel putin contabil. De aceea va intreb. PS: Fara luat la misto! Edited by ptap, 31 May 2020 - 14:30. |
Posted 31 May 2020 - 15:00

Da interesant, dar nu ne-ai spus ce varsta ai, ce ti-ar place sa faci si ce esti dispus sa faci.
|
Posted 31 May 2020 - 15:01

Salut! Stie careva firme care ofera burse pentru studenti sau pentru viitori studenti? Problema la mine este ca am ramas cu liceu, lucrez ca operator CNC la o firma dar nu-mi place deloc. Ma gandesc ca poate exista si firme care isi cauta viitori angajati si asigura plata scolarizarii de licenta. Facultatea fiind prea scumpa pentru mine. Cu liceul sunt limitat, vreau sa ma specializez pe economie sa devin cel putin contabil. De aceea va intreb. PS: Fara luat la misto! Fara sa te iau la misto, CE ANUME NU-TI PLACE? Si ce anume ai vrea sa faci? Pentru ca din ce spui banuiesc ca vrei doar o munca de birou. Ce anume te atrage ca economist? De ce nu programator CNC, mai ales ca ai avea un avantaj ENORM! |
Posted 31 May 2020 - 15:25

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users