![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cum se prepară cele mai delicioase Jumări de porc la tigaie
Last Updated: May 30 2020 20:11, Started by
liniar
, May 30 2020 20:03
·
0

#1
Posted 30 May 2020 - 20:03

Cum se prepară cele mai delicioase Jumări de porc la tigaie
Avem nevoie de slănină și apă. Slănina se taie în cubulețe mici, de 4-6 centimetri. Acestea se pun la fiert în tigaie cu putină apă . După ce apa se va evapora și în recipient va rămâne doar untura lichidă, bucățile de slănină se mai lasă puțin la prăjit, tocmai pentru a ieși crocante. Jumările sunt gata în momentul în care furculița intră în acestea Jumările se scot cu o paletă care să permită scurgerea unturii. Acesta poate fi păstrată în frigider sau cămară și folosită la diferite mâncăruri. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/z6hzDA9MOSw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#2
Posted 30 May 2020 - 20:11

Jumara nu e un preparat,e un rest dupa prepararea unturii.Scopul e obtinerea unturii.Personal am ales o versiune mai slaba,adica din piept sau fleica,si le las pina nu devin crocante.Rezulta mici bucati de carne slaba,ca slana de pe carne se topeste la prajit..Si implicit calorii mai putine..
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users