Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Colegul de pedalat
 accident masina - trotineta

Vuiet AC Peugeot 508

Cat valoreaza aceste monede?

ce parere au fetele despre barbat...
 Prima comanda pe aliexpress

Temperaturi mari in idle rtx 3060

Schema Statie amplificare Electro...

MBP de pe OLX
 Vrei sa lucrezi la stat? Creeaza-...

Cum se inmulteste Caprifoiul?

Cum reciclați ambalajele Tet...

Probleme cuptor aragaz Beko
 

Cum se prepară cele mai delicioase Jumări de porc la tigaie

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
liniar

liniar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 71
  • Înscris: 22.10.2008
Cum se prepară cele mai delicioase Jumări de porc la tigaie

Avem nevoie de slănină  și apă. Slănina se taie în cubulețe mici, de 4-6 centimetri. Acestea se pun la fiert în tigaie cu putină apă . După ce apa se va evapora și în recipient va rămâne doar untura lichidă, bucățile de slănină  se mai lasă puțin la prăjit, tocmai pentru a ieși crocante. Jumările sunt gata în momentul în care furculița intră în acestea
Jumările se scot cu o paletă care să permită scurgerea unturii. Acesta poate fi păstrată în frigider sau cămară și folosită la diferite mâncăruri.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/z6hzDA9MOSw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#2
mcd2020

mcd2020

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,957
  • Înscris: 02.05.2020
Jumara nu e un preparat,e un rest dupa prepararea unturii.Scopul e obtinerea unturii.Personal am ales o versiune mai slaba,adica din piept sau fleica,si le las pina nu devin crocante.Rezulta mici bucati de carne slaba,ca slana de pe carne se topeste la prajit..Si implicit calorii mai putine..

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate