![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Facultate
Last Updated: May 29 2020 19:05, Started by
Unknown2755
, May 29 2020 14:42
·
0

Posted 29 May 2020 - 14:42

Salut! Am si eu nevoie de ajutorul vostru. Am facut 2 ani de medicina in Bucuresti, la stat, cu mentiunea ca a trebuit sa repet o data anul 2. Asadar, se acumuleaza practic 3 ani, toti la taxa. Acum vreau sa imi retrag dosarul pentru a da la UNATC. Facand 3 ani medicina la taxa, pot intra si ramane la buget la UNATC (care dureaza 3 ani)??? Intreb pentru ca stiu ca exista o anumita "legislatie" cu privire la anii bugetati la facultate. Va multumesc anticipat!
|
Posted 29 May 2020 - 14:47

daca nu ai beneficiat de ani bugetati, atunci ai sansa bugetarii daca ai si media corespunzatoare pt a intra pe astfel de locuri. dar vezi legislatia in vigoare, sa nu aiba si vreo limita de varsta la un moment dat. parca era candva.
|
Posted 29 May 2020 - 15:30

Ești sigur că merită să lași una dintre cele mai bune facultăți pentru una aflată in topul inutilelor?
Strict la întrebarea ta, anii de la medicina nefiind bugetați, nu te încurca cu nimic... |
Posted 29 May 2020 - 17:23

Poti sa scrii "legislatie" fara ghilimele. Da, exista o anumita legislatie.
|
Posted 29 May 2020 - 19:05

Daca ai platit cei 3 ani taxa inseamna ca poti studia la alta facultate fara taxa, caci practic nu ai beneficiat de bugetare.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users