![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Problema picior la hamster
Last Updated: May 27 2020 08:07, Started by
_andrei_24
, May 26 2020 19:31
·
0

Posted 26 May 2020 - 19:31

Salutare.
Ieri mi-am luat 3 hamsteri, totul bine si frumos, iar azi am observat ca unul dintre ei are o problema la picior. Isi tara labuta dupa el, iar daca pui mana pe ea acesta nu reactioneaza cu absolut nimic, este inactiv si sta mai mereu sub talaj. Aveti ceva idei de ce ar putea avea? Orice raspuns e bine venit. ![]() |
Posted 27 May 2020 - 08:01

Trebuie facuta radiografie, probabil ceva probleme neurologice sau la coloana.
[ https://i.pinimg.com/originals/78/98/5d/78985d8dc865f11155ffca34b68f9710.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 27 May 2020 - 08:07

Azi am observat ca a inceput sa mănânce, sa bea, sa se dea pe roata dar piciorul tot la fel e
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users