Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Funcționare boiler Ariston

Liceul militar?

Ce ratie are soldatul roman?

Autoturism Euro 4 poate intra la ...
 Ce credeți ca ar putea sa fi...

Situatia telefoanelor in 2023 in ...

Casa Franța

Flori pe langa gard
 Tranzacții suspecte

Despre SHEIN

Montaj WC suspendat - casa struct...

Credit agricol
 Transport in comun, Bucuresti

Directiva UE-salariile nu vor mai...

Asigurare facuta ilegal

Ce putem face daca avem datele pe...

Problema picior la hamster

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

_andrei_24

_andrei_24

Junior Member

• Grup: Junior Members
Salutare.
Ieri mi-am luat 3 hamsteri, totul bine si frumos, iar azi am observat ca unul dintre ei are o problema la picior. Isi tara labuta dupa el, iar daca pui mana pe ea acesta nu reactioneaza cu absolut nimic, este inactiv si sta mai mereu sub talaj. Aveti ceva idei de ce ar putea avea? Orice raspuns e bine venit. :)

PopaXXX

PopaXXX

Senior Member

• Grup: Senior Members
Trebuie facuta radiografie, probabil ceva probleme neurologice sau la coloana.
[ https://i.pinimg.com/originals/78/98/5d/78985d8dc865f11155ffca34b68f9710.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

_andrei_24

_andrei_24

Junior Member

• Grup: Junior Members
Azi am observat ca a inceput sa mănânce, sa bea, sa se dea pe roata dar piciorul tot la fel e

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate