![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
AR Poli
Last Updated: May 26 2020 20:00, Started by
ColdWolf
, May 24 2020 18:24
·
0

Posted 24 May 2020 - 18:24

Buna seara,
As vrea si eu sa stiu mai multe informatii despre aceasta specializare de la cineva care a terminat-o sau este inca student si ma poate ajuta cu cateva sfaturi si cu cateva raspunsuri. De exemplu unde pot munci dupa, daca se gasesc locuri de munca etc. Multumesc! |
Posted 24 May 2020 - 18:39

Eu sunt anul trei la UPT. Daca iti dai putin interesul te poti angaja in multe locuri.
In anul I si II am lucrat (ca student) la o multinationala in care lucram doar in Excel (nu faceam nimic legat de facultate). Acum, in anul III, lucrez la o alta multinationala pe proiectare in SolidWorks (proiectare am invatat 3 semestre la facultate si m-a ajutat) Pe pagina 2 gasesti perspective de viitor. -> http://www.upt.ro/im.../mec/MEC-AR.pdf Astept alte intrebari ![]() |
Posted 24 May 2020 - 19:39

Am uitat sa mentionez Politehnica din Bucuresti. Multumesc oricum.
|
Posted 26 May 2020 - 09:32

Nimeni? Atunci despre celelalte specializari din cadrul Transporturilor, stiti ceva?
|
Posted 26 May 2020 - 10:12

Tu alegi profesia ca la supermarket? Te uiti pe raft, citesti eticheta si pui in cos?
Pasiunea te indreapta spre o directie clara si numai acolo. Edited by neagu_laurentiu, 26 May 2020 - 10:13. |
Posted 26 May 2020 - 20:00

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users