Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Zgomot de fond boxe laptop

Transcoder !

Old Goods Of Asgard (Poets Of The...

Eterna și chinuitoarea probl...
 Imi poate dona cineva pesti exoti...

Star wars, care e ordinea?

Upgrade stocare! Pot clona SS...

Oferta de locuinte a scazut in Ro...
 amortizoare pentru alt model

Ulei ungere lant /ulei amestec Hu...

Vreau sa incep sa joc tenis de camp

titanic 1:200 libertatea
 Upgrade RAM Laptop ASUS ROG Zephy...

Terminator End of War (FAKE)

Senzor de prezența/mișc...

Filmare camera video sau smartphone
 

Monitorul nu recunoaste PC nou.

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
29 replies to this topic

#19
Kean

Kean

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,883
  • Înscris: 14.09.2016
Placa de baza e MSI A320M si procesorul e Ryzen7 8x3400GHz.

Da aratati-mi fratilor cu o sageata pe poza la care mufa sa cuplez monitorul sa vad daca merge ca io nu ma pricep la atatea conotatii.Eventual sa cumpar un adaptor daca nu,alt monitor cum ziceti.

Acum am vazut ca in partea de jos am 4 mufe HDMI si una DVI-D .

Attached Files


Edited by Kean, 23 May 2020 - 15:06.


#20
dionenina424

dionenina424

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,392
  • Înscris: 21.04.2020
Nope.
Ai asa:
- stinga sus - HDMI
- urmatoarele 3 - DisplayPort
- jos - DVI-D Dual Link

Acum pune si o poza cu monitorul. Cu mufele, bineinteles.
Sau spune modelul, ca doar am intrebat de 18 ori.
Sau trebuie sa intreb de 25 si dupa aia reactionezi ?!

Apropo, nu exista Ryzen7 8x3400GHz
L-ai copiat / cumparat din anuntul ala (disparut acum) olx.pl ?? https://www.google.c...yzen7 8x3400GHz
Poate Ryzen 7 1700X la 3.4 GHz?

Apropo 2: nici procesorul (daca e ala), nici placa de baza nu au incluse placa video.
Deci mufele verticale (DVI si cel VGA indicat de tine intr-o poza anterioara) sint perfect inutile in acest moment Posted Image

Edited by dionenina424, 23 May 2020 - 15:17.


#21
Kean

Kean

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,883
  • Înscris: 14.09.2016

 dionenina424, on 23 mai 2020 - 15:11, said:

,

,

Apropo, nu exista Ryzen7 8x3400GHz
L-ai copiat / cumparat din anuntul ala (disparut acum) olx.pl ?? https://www.google.c...yzen7 8x3400GHz
Poate Ryzen 7 1700X la 3.4 GHz?



Apropo daca la tine in sat nu exista procesorul ala nu inseamna ca nu exista aiurea.Eu nu cumpar de la PC Garage ci din Austria.

M-am uitat mai atent la monitor si am vazut ca are si o mufa DVI-D.Asta inseamna ca daca voi cumpara o mufa DVI-D sa leg monitorul de PC am rezolvat problema...cred.

Edited by Kean, 23 May 2020 - 15:46.


#22
mariuss24

mariuss24

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,688
  • Înscris: 28.07.2010
Iti trebuie monitor cu mufa HDMI!

#23
nei-k

nei-k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,017
  • Înscris: 21.12.2006
Kean spune ce model de monitor ai sau pune poza cu mufele monitorului ca să te putem ajuta

#24
Leo2006

Leo2006

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,352
  • Înscris: 30.08.2006
Ai putea scoate placa video dedicata si apoi sa te conectezi prin VGA la cea onboard. Asa vei avea imagine pana iti iei un monitor care sa aibe conexiune HDMI. Procesorul are gpu incorporat si este destul de potent pentru joculete scoase pana in 2015.
Nu mai stiu daca comutarea se face automat de catre bios dar daca nu merge se scoate bateria placii de baza pentru 10 secunde si se revine la setarile default.

Edited by Leo2006, 23 May 2020 - 17:04.


#25
STARTREK1

STARTREK1

    căutător pe gugăl

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,994
  • Înscris: 27.06.2007

 Kean, on 23 mai 2020 - 15:35, said:

Apropo daca la tine in sat nu exista procesorul ala nu inseamna ca nu exista aiurea.Eu nu cumpar de la PC Garage ci din Austria.

M-am uitat mai atent la monitor si am vazut ca are si o mufa DVI-D.Asta inseamna ca daca voi cumpara o mufa DVI-D sa leg monitorul de PC am rezolvat problema...cred.
ce monitor ai?
daca are DVI-D ai nevoie doar de cablu DVI-D;

#26
dionenina424

dionenina424

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,392
  • Înscris: 21.04.2020

 Kean, on 23 mai 2020 - 15:35, said:

Apropo daca la tine in sat nu exista procesorul ala nu inseamna ca nu exista aiurea.Eu nu cumpar de la PC Garage ci din Austria.
M-am uitat mai atent la monitor si am vazut ca are si o mufa DVI-D.Asta inseamna ca daca voi cumpara o mufa DVI-D sa leg monitorul de PC am rezolvat problema...cred.

Usurel, Sally, nu te agita.
Stie tu ca eu sint in Romania si frec menta la pcgarbage ?!
E mare minune Austria, ma scuzati, virful civilizatiei moderne  !!!!
Tot io fraier ca incerc sa te ajut, pe timpul si pe nervii mei.

Pune poze, s-ar putea sa nu o fi nimerit, ai mai dat tu chix si cu altele (Austria, in primul rind)

 Leo2006, on 23 mai 2020 - 16:57, said:

Ai putea scoate placa video dedicata si apoi sa te conectezi prin VGA la cea onboard.

Citeste mai sus !!

Edited by dionenina424, 23 May 2020 - 18:12.


#27
CovertTwo

CovertTwo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,057
  • Înscris: 16.09.2019
Si a cumpărat cablu, de asta a dispărut, da i pace. :)

#28
Kean

Kean

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,883
  • Înscris: 14.09.2016
Am cumparat un cablu DVI-D to HDMI si am rezolvat.Acum am si transfer de date mai bun si imagine mai buna.VGA nu putea mai mult de 1080x720.
Multumesc pentru ajutor.

#29
dionenina424

dionenina424

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,392
  • Înscris: 21.04.2020
Sigur ai masurat tu si te intereseaza transferul de date printr-un cablu video.
Bafta si succesuri !!

VGA nu putea la tine 1280 (nu 1080) cu 720.
Pentru ca VGA poate mai mult, stai tu linistit.
Chiar si in Austia, nu conteaza ca e USA sau tara de mina a treia.

Edited by dionenina424, 23 May 2020 - 19:05.


#30
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,780
  • Înscris: 01.12.2001

 dorin_2k, on 23 mai 2020 - 14:09, said:

Pune un cablu hdmi, DVI sau VGA, in funcție de ce ai tu acolo și alege corect din monitor.
Pe bune?
Tu chiar foloseai VGA?
L-am pus la misto acolo eu.
Lasa-l pe 800x600 sa fii nostalgic. Ca pe W3.1

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate