![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cartus Color HP - pt DJ6127
Last Updated: Mar 21 2006 13:35, Started by
underdesire
, Mar 19 2006 12:35
·
0

Posted 19 March 2006 - 12:35

daca ati observat careva cartusele color hp, au in ele un mic burete pentru fiecare culoare, care dupa refilare se usuca si cartusul nu mai merge cum ar trebui. cartusul negru in schimb nu are acest burete, si l-am refilat de 2 ani si nu are nimic. chiar mi-am mai cumparat unul negru in caz ca, dar nu e nevoie de el.
problema e urmatoarea, daca pot modifica un cartus color, sa scot buretele din el si sa il depresurizez ca pe cel negru, sa functioneze in acelasi mod. in felul asta nu ar mai avea moarte. astept pareri si eventual careva care a incercat aceasta chestie si e reusit. |
Posted 20 March 2006 - 14:02

Eu am un multifunctional HP-1510. Cartusul color l-am incarcat de 4 ori pina acuma si merge bine. Nu stiu cit o sa mai tina dar pina acum si-a scos banii.
|
Posted 21 March 2006 - 13:35

eu am scos buretzii din cartusul color
azi lipesc ultimul perete (facut din carcasa de cd) si tot azi pun cerneala si vad daca merge va anuntz eu daca mi-a reusit faza |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users