![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
NASA a descoperit un univers paralel
Last Updated: Feb 07 2021 09:50, Started by
Atreides7
, May 21 2020 16:31
·
0

Posted 21 May 2020 - 16:31

Da fuck???
Deci nu mai e sf, nu mai tine strict de stiinta teoretica, au dovezi??? Sunt consternat, nici nu stiu de unde si cum sa apuc stirea Ce credeti? https://nypost.com/2...niverse-theory/ |
Posted 21 May 2020 - 16:38

bullshit / bullcrap/ paloate/ barba/
Vino cu un link catre studiul oferit de NASA nu de nytimes, care atribuie niste rezultate unor teorii SF. |
Posted 21 May 2020 - 16:40

Quote NASA a descoperit |

sper doar ca in universul ala paralel eu nu chelesc si imi functioneaza jucaria
|

Times New Roman mai exact!
Site-ul ala s-a inspirat din filmul Another Earth? Edited by viceroy56, 21 May 2020 - 16:42. |
Posted 21 May 2020 - 16:43

Încă n-am deschis link-ul, dar o prima părere ar fi "no way". O sa citesc mai încolo, ca-s chiar curios ce au descoperit.
|
Posted 21 May 2020 - 16:43

Da fuck??? Deci nu mai e sf, nu mai tine strict de stiinta teoretica, au dovezi??? Sunt consternat, nici nu stiu de unde si cum sa apuc stirea Ce credeti? https://nypost.com/2...niverse-theory/ "Scientists cast doubt on NASA group’s parallel universe theory" "He added that this is “good out-of-the-box thinking” and a “fascinating” idea — but not one that should be taken too seriously." "But there are many competing theories that can explain things, including that the Antarctic ice may itself be giving rise to the curious events, according to the outlet." |
Posted 21 May 2020 - 16:44

Daca e un univers in care nu trebuie purtata masca, ma duc acolo.
|
Posted 21 May 2020 - 16:45

NASA a oferit niste cuvinte, tabloidele s-au armat cu teorii.
daca universul este "paralel" teorteric n-are voie sa se intersecteze cu al nostru particulele alea de le-au observat "ANITA" pot fi atribuite si altor teorii, dar nu atrag click-uri. |
|
Posted 21 May 2020 - 16:53

Da fuck??? Deci nu mai e sf, nu mai tine strict de stiinta teoretica, au dovezi??? Sunt consternat, nici nu stiu de unde si cum sa apuc stirea Ce credeti? https://nypost.com/2...niverse-theory/ You're stuck with this universe. There's no mirror universe, sorry. ![]() Edited by whoswho69, 21 May 2020 - 16:54. |
Posted 21 May 2020 - 17:04

Posted 21 May 2020 - 17:07

Nu am intrat pe link-ul ala, dar iti spun eu sigur ca un univers paralel fata de ce traiesc astia exista, ii spune Romania.
|
Posted 21 May 2020 - 17:08

sper doar ca in universul ala paralel eu nu chelesc si imi functioneaza jucaria Sigur ca da!!! Dr. Strange iti arata exact in cate din cele paișpe milioane de universuri paralele posibile se va intampla ce visezi tu... ![]() ![]() Edited by Serpent, 21 May 2020 - 17:09. |
|
Posted 21 May 2020 - 17:09

sper doar ca in universul ala paralel eu nu chelesc si imi functioneaza jucaria Asta doar din empatie trans-paralelo-lumesca pt. eventualul tau geaman din alta lume, pt. ca altfel nu te-ar ajuta cu nimic nici macar daca ai putea sa-l vizitezi. Fiecare ar fi tot cu parul si jucaria lui... Sau poate ai placeri voaioristice/scopofilistice si vrei sa vezi cum ar fi dac-ai fi... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users