![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Gps care lasa urme pe unde ai fost.
Last Updated: May 26 2020 18:43, Started by
crt82sil
, May 21 2020 10:52
·
0

Posted 21 May 2020 - 10:52

Salutare!
Exista vreun gps care sa poata fi instalat pe telefon(iphone7) care sa integistreze locul pe unde ai fost? Sau, exista vreo setare la google maps, waze care sa inregistreze traseul? Imi trebuie de exemplu sa parcurg toate drumurile dintr-o localitate si sa marchez niste stalpi pe care vor fi instalate niste cabluri. M-ar ajuta un gps care sa-mi spuna ca am mai fost pe acel drum in acea zi. Momentan ma ajut de un gps garmin gpsmap 62s dar se misca foarte greu si are ecranul si rezolutia mica... Merci! |
Posted 21 May 2020 - 10:59

Fa poze la stilpi. Din cite stiu eu, Iphone stie sa-ti arate locatia pozelor. Eu nu am Iphon, dar asa am vazut la altii. Asa ca nu stiu cit de precisa este localizarea.
|
Posted 21 May 2020 - 11:04

Iti trebuie drumurile / traseul sau doar locatia stilpilor ?!
Googla Maps > drop pin... https://www.digitalt...in-google-maps/ |
Posted 21 May 2020 - 11:04

Posted 21 May 2020 - 11:05

Google nu avea raport de traseu? Stiu ca primeam lunar de la ei pe unde m-am plimbat cand aveam GPS activat.
Edited by sorin147, 21 May 2020 - 11:06. |
Posted 21 May 2020 - 11:22

Posted 21 May 2020 - 11:26

igo are o asemenea optiune, iti inregistreaza tot traseul parcurs daca il setezi
poti adauga si la favorite manual punctele in care te afli la un anumit moment exista si in google play aplicatii care pur si simplu inregistreaza traseul parcurs |
Posted 21 May 2020 - 11:51

Strava, de pe telefon
Edited by d-ardeleanu, 21 May 2020 - 11:51. |
Posted 21 May 2020 - 11:55

in google maps mergi in setari la google location settings si activezi location acces. O sa iti apara asa
Attached FilesEdited by kopilu_198, 21 May 2020 - 11:57. |
Posted 21 May 2020 - 11:59

Google Maps are activat by default istoricul drumețiilor făcute.
|
Posted 21 May 2020 - 13:36

Poti incerca Locus Map si alegi Track Record, iti face traseu GPS parcurs si il pot salva, exporta sau doar te te poti uita la el.
Atentie daca ai ales optimzarea bateriei. |
Posted 21 May 2020 - 14:11

N-am smartwatch, dar nu toate cu gps iti inregistreaza tot parcursul facut? Sau macar Garmin-urile alea de sunt ridicate in slavi?
Sau si fara smartwatch, pe orice tel. cu Android nu merge sa pui o aplicatie d-aia de "running" care sa-ti inregistreze pe unde ai alergat si sa-ti arate frumos harta? Intreb mai mult, ca nu stiu, nu-s sportive de felul meu, dar asa aveam impresia de la toate postarile celor care isi pun pe fb traseul pe unde au alergat in fiecare zi. |
Posted 21 May 2020 - 14:20

kopilu_198, on 21 mai 2020 - 11:55, said:
in google maps mergi in setari la google location settings si activezi location acces. O sa iti apara asa |
Posted 21 May 2020 - 14:24

Fa o cerere la agentia cu trei litere si iti vor da istoria calatoriilor tale pe ultimii ani.
Fara nici o taxa... ![]() Bafta |
Posted 21 May 2020 - 18:47

Nu merge google maps. Adica merge pe navigatie, dar daca nu respecti indicatiile se reseteaza.
Stecheru, on 21 mai 2020 - 14:11, said:
N-am smartwatch, dar nu toate cu gps iti inregistreaza tot parcursul facut? Sau macar Garmin-urile alea de sunt ridicate in slavi? Sau si fara smartwatch, pe orice tel. cu Android nu merge sa pui o aplicatie d-aia de "running" care sa-ti inregistreze pe unde ai alergat si sa-ti arate frumos harta? Intreb mai mult, ca nu stiu, nu-s sportive de felul meu, dar asa aveam impresia de la toate postarile celor care isi pun pe fb traseul pe unde au alergat in fiecare zi. Foarte buna ideea. Am ceva aplicatie de la adidas pe care o folosesc cand fac trasee cu bicicleta. Pare ca e ceea ce trebuie. Vad eu maine... |
Posted 22 May 2020 - 11:13

Pekiasan, on 21 mai 2020 - 14:20, said:
Eu am harti de la google. Dar nu stiu cum sa-l fac sa-mi arate traseul. Am avut un Uhans Max2 pana acum 1 an si ceva cand l-am schimbat cu un samsung galaxy A50 . Pe Uhans mi-a aratat ani la rand. Pe samsung nu. De atunci, oricat l-am butonat, oricate setari i-am incercat nu am reusit sa-mi mai arate traseul parcurs. De ce ? Nu aveti idee ce ar putea merge rau? ? Am dat permisiune la tot ce inseamna locatie in contul google. Asa pateam cand aveam 2 conturi de google pe telefon. Oricate permisiuni le dadeam, nu inregistra traseul pe ambele conturi odata. |
|
Posted 22 May 2020 - 11:53

crt82sil, on 21 mai 2020 - 10:52, said:
Salutare! Exista vreun gps care sa poata fi instalat pe telefon(iphone7) care sa integistreze locul pe unde ai fost? Sau, exista vreo setare la google maps, waze care sa inregistreze traseul? Imi trebuie de exemplu sa parcurg toate drumurile dintr-o localitate si sa marchez niste stalpi pe care vor fi instalate niste cabluri. M-ar ajuta un gps care sa-mi spuna ca am mai fost pe acel drum in acea zi. Momentan ma ajut de un gps garmin gpsmap 62s dar se misca foarte greu si are ecranul si rezolutia mica... Merci! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users