Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Temperatura in depozite vama 5...

nota constatare compania municipa...

Inca un fost vechi comunist ajung...

Ce argumente au cei care susț...
 Recomandare auto 6k euro

Vreau sa trimit o bicicleta Timis...

Ceva studenti Academia Fortelor A...

Reflectoare mobile pentru vreme n...
 Acord vizionare...?

Afecteaza in vreun fel piata munc...

Urticarie de contact cu hainele ?

Modificare tocator de crengi
 Transfer bani pe trading212

Autoturism saltat din parcare din...

Portare OROC (Telekom) - Orange

Despre Șemineu electric !
 

suprapunere comentariu peste sonor film

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
22 replies to this topic

#19
bogwol

bogwol

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,495
  • Înscris: 26.04.2005
problema este de la Bsplayer; nu imi apar mai multe piste audio in versiunea pe care o am eu (versiunea 2.75); probabil problema a aparut de la ultimul update facut de mine

dar si asa, care este rostul sa te uiti la un film si sa il auzi pe unul sau pe altul cum comenteaza diverse (cele doua piste cu comentarii); mie imi scapa rostul

Edited by bogwol, 27 May 2020 - 19:20.


#20
tEo

tEo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,695
  • Înscris: 25.01.2002
anno domini 2020 nu se impaca bine cu bsplayer. altfel spus, playerul ala trebuia sa fie mort de mult si nefolosit de nimeni la ora asta.

incearca un pot player sau un mpc-hc/mpc-be. chiar si vlc. eventual gom. dar uita de bullllllllshit player...

#21
dionenina424

dionenina424

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,392
  • Înscris: 21.04.2020
Si eu am probat tot cu 2.75, cea mai noua de pe site oficial !!
SInt unii atit de pasionati, le plac aceste comentarii, afli informatii noi.... etc.
Repet intrebarea: cum ai verificat daca are mai   multe piste audio ?!

#22
bogwol

bogwol

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,495
  • Înscris: 26.04.2005
bsplayer.jpg

#23
dionenina424

dionenina424

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,392
  • Înscris: 21.04.2020
Ceva bulit la programul tau.
Treci pe altul
Sau intra pe la optiouni si da-i sa instaleze / actualizeze TOATE codec-urile.

Edited by dionenina424, 28 May 2020 - 17:55.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate