![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Permis pierdut strainatate
Last Updated: May 19 2020 22:41, Started by
remus43
, May 19 2020 17:50
·
0

Posted 19 May 2020 - 17:50

Salut, daca am pierdut permisul in tara straina, permis dobandit in Romaina, pierdut in Germania, cum pot obtine o copie fara sa vin in tara, adica in Romania? Am inteles ca se poate la consulat.
Edited by remus43, 19 May 2020 - 17:51. |
Posted 19 May 2020 - 17:58

Posted 19 May 2020 - 18:00

Salut, daca am pierdut permisul in tara straina, permis dobandit in Romaina, pierdut in Germania, cum pot obtine o copie fara sa vin in tara, adica in Romania? Am inteles ca se poate la consulat. Sa te asiguri ca este pierdut si nu "pierdut" pe la politia germana. Intelegi ce vreau sa spun. Te mai trezesti si cu dosar penal aiurea pt o prostie. |
Posted 19 May 2020 - 18:10

LOL
![]() Nu cred ca poate fi nimeni atat de imbecil dar, mai stii ... ![]() |
Posted 19 May 2020 - 18:23

Mi-e mi-au furat (sau eu am pierdut) portofelul cu toate actele in tren in Germania. Am sunat la DB si dupa vreo doua saptamani am primit mail, ca actele mele sunt intr-o gara, undeva, si ca pot sa ma duc sa le ridic.
Evident bani nu mai erau, vreo 40 de euro si 200 de lei, dar restul erau toate. Carnet, CI, card si ce mai aveam eu pe acolo. Am zis saru-mana ca mi-am recuperat actele, si nici ca mi-a pasat de bani. |
Posted 19 May 2020 - 18:43

Nu ai specificat dace esti rezident in tara straina.
In Germania, daca esti rezident, pentru suma modica de vreo 65 de Eur ti se va emite in decurs de 7 zile un permis nemtesc. (pentru a fi emis in 2 zile mai platesti inca o taxa de 25 Eur) |
Posted 19 May 2020 - 18:49

Nu ai specificat dace esti rezident in tara straina. In Germania, daca esti rezident, pentru suma modica de vreo 65 de Eur ti se va emite in decurs de 7 zile un permis nemtesc. (pentru a fi emis in 2 zile mai platesti inca o taxa de 25 Eur) Trebuie sa prezinti permisul vechi/expirat ca sa ti-l preschimbe. Altfel nu ti-l dau pe ochi frumosi si pe incredere. Iar cum sistemul european informatizat nu prea comunica cu cimpanzenia de sud-est, trebuie facut intai un act din tara de origine si dupa aia preschimbat. La consulat sa te pregatesti de jupuit 7 piei. Ca doar nu sperai ca e gratis. Eu pariez de la 100 de euro in sus. |
Posted 19 May 2020 - 19:04

Posted 19 May 2020 - 19:09

Nu ai specificat dace esti rezident in tara straina. In Germania, daca esti rezident, pentru suma modica de vreo 65 de Eur ti se va emite in decurs de 7 zile un permis nemtesc. (pentru a fi emis in 2 zile mai platesti inca o taxa de 25 Eur)
Mi-e mi-au furat... |
Posted 19 May 2020 - 21:41

LOL ![]() Nu cred ca poate fi nimeni atat de imbecil dar, mai stii ... ![]() https://ziarulromane...at-in-germania/ |
Posted 19 May 2020 - 22:41

Doar o copie îți trebuie? Ce sa faci cu ea?
Aia nu e valabila la control. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users