Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema Service - Preturi diferite

IP Camera HikVision nu o gasesc i...

Cand devine un film clasic?

Cu mașina spre Budapesta ...
 Ridicare act de identitate cu pro...

Calorifere + incalzire in pardose...

Sfat achizitie laptop buget 1500-...

Boxe Devialet
 Mai poarta careva papuci prin oras?

Amortizoare - 2024 - gaz / ulei ?...

Calatorie Bucuresti - Timisoara, ...

Țuica are gust ciudat
 Copii nascuti in Romania

Felicitari Republica Moldova pent...

Ușa exterioara care scar5...

Decizie dificila intre doua model...
 

Probleme VU+ Zero 4k

- - - - -
  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#19
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,887
  • Înscris: 07.07.2009
Ai nimerit probabil unul defect sau pur și simplu nu ai răbdare să-l setezi. E unul dintre cele mai bune receptoare de pe piață. Un prieten îl are de câteva luni și e foarte mulțumit, setările le-a terminat destul de repede (are inclusiv motoraș) cu canale favorite cu tot. Eu tot un VU+ aș lua (momentan am un Amiko A4 Combo) sau Amiko Viper Combo 4K care are un preț bun. Și acest receptor a fost testat de cei care au articole în Info Satelit și părerile au fost excelente.

Edited by _-KALMAN-_, 20 May 2020 - 11:19.


#20
crursu

crursu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,257
  • Înscris: 05.12.2010
Păcat că ai renunțat la aparat, cu putință atenție pe net găsești soluție să îl configurezi corespunzător.

#21
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,652
  • Înscris: 13.10.2009
nu se putea cu el. in ritmul ala trebuia sa-l desfac si sa-i mut butonul de power langa canapea...

l-am returnat ieri. a trebuit sa insist sa-l verifice totusi si ala de la magazin, ca ma stie de niste ani
buni si niciodata nu m-am intors cu ceva inapoi. ba nene, hai macar sa stiu daca sunt eu tampit sau
decodorul vietii. nu si nu, uitati aici 3 bucati ca atatea mai sunt pe stoc daca vreti altul, daca nu eu
va dau banii inapoi sau va luati alt model...

in fine, pana la urma l-a scos din cutie p-al meu, l-a legat el acolo la un tv, l-a setat pentru Thor, a
bagat un CAM de la Focus in el...si ala a fost, blackscreen. mai ramasese doar sigla Vu+ aprinsa.
ne uitam unu' la altu' ca prostii, il scoate din priza, il baga inapoi, ii scoate CAM-ul, nimic. concluzia?
n-am mai ajuns la partea cu blocatul, deci nu stiu ce sa va zic.Posted Image

long story short, mi-am ales altul, mi-a schimbat certificatul de garantie, sanatate. de nu l-am frecat
p-asta nou de ieri de cand am ajuns acasa de l-au luat dracii...pe butonul de power n-am apasat
decat o singura data, cand l-am pornit. zero freeze-uri pana acum.

@Kalman: ai o bere de la mine! Posted Image

Edited by dygey, 21 May 2020 - 13:09.


#22
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,652
  • Înscris: 13.10.2009
(dupa cateva zile de...folosire)
dar si ca sa nu mai deschid alt topic


Mda, buna scula. Pentru youtube (cam din topor aplicatia aia sau ce-o fi, da' hai, fie) si pentru
doua canale romanesti FTA plus inca vreo cateva cu imagine demna de 240p aflate mai la est
de RO. Asta e, pana mi-o veni CAM-ul de la orange...csf, ncsf.

Am mai evoluat intre timp, destul de mult as putea spune...am descoperit ca poti sa-i descarci
aplicatie pentru masurarea semnalului (chiar si pe telefon poti sa vezi cum stai cu gigahertzii
ajunsi prin LNB), pana si VLC poti sa ai pe el sau chiar starea vremii. Bun, bun, bun.

Acuma, pana mi-o veni CAM-ul ala de care ziceam si pana i-oi pune si motor la antena ca na...
sa fie lucrurile si mai interesante si sa am si mai multe dureri de cap, pentru ca de ce nu...tare
curios as fi sa stiu ce lucruri mai e in stare conserva asta de caviar, ca sigur n-a fost la pret de
sunca presata sau fasole cu ciolan. Stiu ca am pierdut trenul si vremea cand era mai usor de
invatat chestii, asta e. Ma uit acum sa incep si eu totusi de undeva, dar parca n-are cap si nici
coada. Multa lume care stie cu ce se mananca treburile astea e deja plictisita si mult, mult prea
versata ca sa mai stea sa-ti explice una-alta, o gramada de forumuri cu discutii inca ramase la
"sticky" despre scule din 1900 toamna si pe care (forumurile) nu le mai foloseste nimeni decat
pentru mesageria privata, franturi de informatie ici si colo, explicatii in limba de lemn (normal,
ce naiba...pentru cine nu stie nici n-are cum sa fie altfel), etc., etc.

Asa ca, daca nu va e cu suparare si nu cer prea mult, pe astia cativa care ati postat p-aci si care
pareti ca stiti cat de cat ce si cum, v-as ruga sa-mi mai vindeti si mie niscaiva ponturi. Chiar si in
privat daca e cazu', nu ma supar. Numa' sa nu ma puneti sa "fiu atent pe net" ca gasesc solutii, ca
si aicisea tot pe net suntem si neatent nu am cum sa fiu...si altfel nu deschideam topicu'. Si nici
"descrierea" aia de sub nick nu e pusa degeaba (wink-wink). Na, mai radem, mai glumim...:peacefingers:

Edited by dygey, 26 May 2020 - 01:57.


#23
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,652
  • Înscris: 13.10.2009
Revin la topicul asta, desi n-as fi vrut sa fie nevoie.
Nu functioneaza cu CAM de la orange, posibil sa
mearga cu cele de la FocusSat.

Scula este de vanzare, doritorii ma pot cauta in PM.

Edited by dygey, 04 August 2020 - 15:47.


#24
johnnycrush

johnnycrush

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,105
  • Înscris: 26.12.2017
Si eu am Vu+ Zero 4k si nici la mine nu merge cu cam Orange. Exista o problema de autentificare cu acel cam, probabil Orange a facut ce-a facut si cam-ul lor functioneaza doar pe dispozitivele "agreate" de ei (adica doar tv-uri, nu si stb-uri).
Cam-ul de la Canal+ Polonia functioneaza ok in schimb (Nagravision 3, cel care deschide si Canal+ 4k). Am testat eu personal, deci cred ca sunt mari sanse sa mearga si cel de la FocusSat.

#25
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,652
  • Înscris: 13.10.2009
Pe conserve cu E2 si in general pe orice conserva cu SW open-source, CI+ nu este
suportat. Ceva razboi intre hahalerele detinatoare de licente si patente ale acestui
standard si astia care produc STB-uri cu software neproprietar.

Aia e, injuram, mergem mai departe, se vinde, nu-i problema.

#26
6667777

6667777

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 12.02.2013
Salut am şi eu un receptor VU+zero şi a rămas o imagine mata pe ecranul televizorului,  de culoare Bleo cu literele VU+,restu nimic nu face din telecomandă, are cineva o ideie,ces se poate face pentru  a prinde viaţă?

#27
6667777

6667777

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 12.02.2013
Am reuşit pînă la urmă dar acum e gol fără sateliţi

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate