![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
LVT vs Parchet vs Gresie Bucatarie/Hol
Last Updated: Jul 08 2023 10:36, Started by
razvanm3014
, May 15 2020 16:39
·
1

Posted 10 January 2021 - 11:53

crisstonne, on 09 ianuarie 2021 - 16:34, said:
Azi curățenie generală, dezansamblat bradul, decongelat congelatorul, apă multă. Nu îmi pasă sacos, on 10 ianuarie 2021 - 08:21, said:
Nu se infiltreaza apa pe la imbinarile placilor? Daca da, cum se mai evapora de sub placi? Daca totusi intra sub el... cred ca doar daca ai incalzire prin pardoseala poti sa il "usuci". Desi cred ca totusi ramane riscul sa se dezvolte mucegai. jeepers, on 10 ianuarie 2021 - 10:00, said:
Cum faci trecerea de la spc la gresie, fiind o diferență de nivel acolo? O sa revin cu poze dupa montaj. Problema cea mai urata va fi la tocul usii, acolo o sa se vada diferenta de nivel dar mai mult ma intereseaza rezistenta termica scazuta. |
Posted 06 April 2021 - 23:52

Salut,cum se comporta pardoseala din spc? E mai calda dacă nu folosești încălzirea în pardoseala decât ar fi fost gresia spre exemplu?
|
Posted 07 April 2021 - 12:20

O pardoseală, de orice fel, are temperatura mediului ambiant.
Dacă porți papuci, nu contează ce pardoseală ai. |
Posted 30 June 2021 - 22:34

buha, on 08 ianuarie 2021 - 19:37, said:
Va salut! Revin cu un feed-back dupa mult timp! Dupa ce m-am razgandit de multe ori am ales parchetul de mai jos: https://www.dedeman....p=0&osa=1&upf=1 Este de tip SPC - compozit din plastic + mineral; la atingere este putin rugos fiind rezistent la alunecare! L-am montat doar in dormitor si living. Are grosimea de 5 mm + 1 mm de folie lipita pe acesta si nu necesita folie suplimentara. Pret 87 lei/mp. Ceea ce ma ingrijoreaza este producatorul care este cam necunoscut: fabricat in China DAR are marcaj CE. Acest parchet este facut special pentru Dedeman. Abia astept sa imi iau in primire apartamentul si sa vad cum se comporta in timp. Astazi a fost montat partial (cam 70%) urmand a fi finalizat maine. Pana acum pare ok; nu scartaie (desi in alte apartamente unde a fost montat parchet laminat sunt zone in care scartaie). Am vorbit cu mesterii sa imi lase rost de dilatare de 15 mm in loc de 10 mm (minimul cerut de producator) pentru a se dilata in voie. Mesterii mi-au spus ca se monteaza ceva mai greu decat cel laminat, in schimb, este mai greu si se aseaza mai bine pe sapa! Mi-au spus ca pare sa fie ceva de calitate superioara! Am facut cateva poze pe fuga! Mai multe maine! PS: Problema clasica: in showroom parea mai deschis la culoare datorita luminii albe puternice; la lumina normala pare mai inchis la culoare! cum se comporta SPC in timp, esti multumit? si eu am pus ochii pe cel chinezesc din Dedeman de aceea as vrea sa aflu parerea cuiva care il are in casa de ceva timp |
Posted 30 June 2021 - 22:41

Posted 12 July 2021 - 18:14

buha, on 30 iunie 2020 - 13:55, said:
Va salut! Imediat devin proaspat proprietar de apartament. Ma bate gandul sa inlocuiesc parchetul laminat (35 lei/mp) si gresia (60 lei/mp) cu LVT. In total am 50 mp. L-am gasit in catalogul Tarkett dar exista si alti producatori. Mentionez faptul ca am incalzire prin pardoseala. Uitandu-ma in catalog am vazut ca exista LVT cu click care nu necesita folie sub el iar montajul se realizeaza fara adeziv. Am pus mana pe el doar in showroom. As vrea niste pareri de la cineva care are deja sau a fost la cineva care are! Cum se simte cand calci cu talpile? Se simte diferit fata de gresie/parchet laminat? Nu ma incanta feelingul de linoleum. Pentru bucatarie (si/sau baie) caut ceva cu un model grafic care sa nu imite gresia / parchetul clasic. Ceva in genul: https://www.tarkett....tro-black-white Pe internet nu am gasit LVT in alte modele decat gresie / parchet. Orice sfat este bine venit! Multumesc! Bob, ce inseamna LVT? |
Posted 12 July 2021 - 18:17

Linoleum bre' doar ca pe engleza
![]() LVT = Luxury Vinyl Tiles |
Posted 15 July 2021 - 14:36

Posted 04 July 2023 - 13:14

Tocmai ce am terminat de scos gresia veche de pe hol, bai si bucatarie. Dupa tot chinul si o masina de molz cochetez cu optiunea de a monta SPC sau LVT, varianta cu click pentru usurinta viitoarelor schimbari.
Am inteles ca ambele sunt rezistente la apa, dar intrebarea e daca se poate infiltra apa printre rosturi si sa ajunga sub placi? Ma gandesc ca in baie, unde poti sa ai apa destul de multa, chiar si ceva umezeala scursa printre rosturi nu se poate evapora si poate dezvolta mucegai in substrat. cei care ati montat podea free floating in baie, nu simtiti miros de mucegai? nu se scurge apa printre rosturi? |
Posted 08 July 2023 - 10:36

Orice ai pune e recomandat sa hidoizolezi baile ca apa sa nu poate intra in cantitati mari unde nu trebuie. Apa se poate infiltra prin imbinarea click in decurs de ore/zile, ideea e ca trebuie stearsa de pe jos nu lasata.
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users