Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata
 Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...
 teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.
 

Discutie serioasa despre Coronavirus / COVID-19 (partea a VII-a)

* * * - - 17 votes
  • This topic is locked This topic is locked
19078 replies to this topic

#19063
tipareth

tipareth

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,622
  • Înscris: 20.05.2008

View Postcipri2bau, on 09 august 2020 - 20:52, said:

De ce ai mai crede in economie.
In caz de criza se poate aplica tratatele lui Lenin.

Prea multi pomanagii pe planetă oricum şi prea bogati unii fără merite.

Eu sunt speriat dă virus mi se rupe dă economie ptr că economia nu mă imbogateste pe mine ci pe soros bill gates zuckenberg plus castravetii din contractele cu statul de la noi si bugetakii din functii adminsitartive si de conducere.

Chiar mi-as dori un colaps economic total să vedem pe toti acestia .in special pe ăia de la noi cum o iau pe urmele lui Patriciu, vinde tot pierde tot inchide tot se mai chinuie de cancer vreo 2 ani si apoi crapă.

Ai grija ce iti doresti... bravam pe aici dar in realitate nu ne dorim chestii de-astea decat la nivelul de suprafata. Azi se zice o prostie, maine se zice alta si tot asa pana te musca viata de cur si dupa o sa fii cam asa Posted Image

Sunt o gramada de lectii de invatat. O criza de asta nu vine doar cu aspecte negative, vine si cu lectiile ce trebuie sa le invatam.

Daca pandemia va dura - va trebui putin regandita economia - muncit mai putin in ture, pt a inchide echipa nu fabrica daca exista infectati. Produse mai de calitate si mai scumpe. Salarii inghetate. Eventual si chirii plafonate - aici din pacate trebuie interventia statului.

Sa poti lua concediu medical mai usor decat acum - daca ai simtome de covid. Testare rapida de saliva care sa fie de calitate - asta ar duce la testare deasa.

As mai creste si taxa de oras pt turisti - de ex orasele din Italia au o taxa de oras de 2-3 euro pe zi. As creste-o cel putin de 10 ori. Asa mai raresti din gloatele de turisti. Nu ii opresti sa calatoreasca ci ii raresti prin pret.
Pare mult mai suportabil decat sa impui reguli medicale prea dure.

Trebuie sa distingem intre ce inseamna - comoditati si ce inseamna lux. Ce e extra trebuie sa devina mai scump, uneori mult, mult mai scump decat ne imaginam. Iar productia de "gunoaie" ar fi bine sa scada...

Din pacate inca persistam in a nu ne schimba, asa ca suferinta economica va fi mare. Pana nu bagam la cap ca trebuie o schimbare, o sa ne invartim precum cainele in juru cozii.

Edited by tipareth, 10 August 2020 - 19:14.


#19064
lstefanescu14

lstefanescu14

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,348
  • Înscris: 23.05.2011
Proiectii si analiza masuri pentru lunile august si septembrie.
Daca am mentine o rata de transmitere de 0.9 , pe 19 septembrie am avea 208 cazuri noi pe zi.
La un 0.8 rata transmitere cifrele de pe finalul lunii septembrie ar fi cam 55 de cazuri noi pe zi.
Ma uitam la SUA pe ultima luna.
Primele 2 saptamani au urcat de la 50 000 la 75 000 , iar ultimele 2 saptamani au scazut de la 75 la 50 , adica s au intors de unde au plecat.
Asta dupa mai bine de 6 luni de pandemie la ei.
https://www.graphs.r...embrie_2020.php

#19065
l_dan

l_dan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,321
  • Înscris: 05.09.2006
Spania, scoasă de pe lista țărilor pentru care se impune carantina de 14 zile la sosirea în România
Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat luni hotărârea prin care s-a decis eliminarea Spaniei de pe lista țărilor pentru care se instituie măsura carantinei pentru persoanele care sosesc în România.
Decizia vine după ce în cursul dimineții Spania fusese inclusă pe lista galbenă de risc epidemiologic, pentru care era nevoie de carantină la intrarea în România.
https://www.hotnews....tina-4-zile.htm

#19066
y999

y999

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,373
  • Înscris: 09.02.2013

View Postcipri2bau, on 10 august 2020 - 16:44, said:

Băi, eu am scris cu pagini in urmă o intrebare de ce unii sunt asimptomatici la asa virus? si n-am primit răspuns. Stie cineva din România sau din Europa raspunsul?
Fiindcă sunt imunizați față de virusul ăsta.
Nu văd ce relevanță are răspunsul la această întrebare.

View Postl_dan, on 10 august 2020 - 19:48, said:

Spania, scoasă de pe lista țărilor pentru care se impune carantina de 14 zile la sosirea Ă®n România
Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat luni hotărârea prin care s-a decis eliminarea Spaniei de pe lista țărilor pentru care se instituie măsura carantinei pentru persoanele care sosesc Ă®n România.
Decizia vine după ce Ă®n cursul dimineții Spania fusese inclusă pe lista galbenă de risc epidemiologic, pentru care era nevoie de carantină la intrarea Ă®n România.
https://www.hotnews....tina-4-zile.htm
Dom'le, cel mai bine e așa: vrei să ieși din orice țară și să mergi oriunde altundeva? Carantină 14 zile.
Ce, ne grăbim undeva? Criminalilor! Pitecantropilor! Hai, fiecare la scara lui de bloc!

#19067
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015

View Postabancor, on 10 august 2020 - 16:23, said:

OMS, ca și toate celelalte țări de pe glob, au următorul sfat:
What should I do if I have COVID-19 symptoms and when should I seek medical care?
If you have minor symptoms, such as a slight cough or a mild fever, there is generally no need to seek medical care. Stay at home, self-isolate and monitor your symptoms. Follow national guidance on self-isolation.
Seek immediate medical care if you have difficulty breathing or pain/pressure in the chest. If possible, call your health care provider in advance, so he/she can direct you to the right health facility.
Noi am ținut să facem focare în spitale, ocupîndu-le cu oameni sănătoși sau cu simptome lejere.
Recomandarea aia este perfecta, acolo unde exista disciplina, bun simt, raspundere, altruism samd. In Romania, sincer, ar trebui internati inclusiv contactii-contactilor la cat de neascultatori cetateni avem. Tot in citatul tau scrie si ca pacientul/bolnavul de covid sa respecte regulile nationale privind izolarea si carantinarea. Good luck with that. SI hai sa nu generalizez, insa e suficient ca 3 din 10 sa nu asculte pentru ca situatia sa se inrautateasca.

Edited by MembruAnonim, 10 August 2020 - 20:12.


#19068
sorin40

sorin40

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,582
  • Înscris: 11.01.2008

View Postlstefanescu14, on 10 august 2020 - 16:51, said:

Despre tratamentul cu ozon pentru covid19.
Se recolteaza 200 ml din sangele pacientului se imbogateste cu ozon si i se reintroduce sangele in vena.

Acest protocol se foloseste de ani de zile .
[...]
Au trecut 3 luni de atunci .
Cam cand asa , peste cate luni de zile aflam si noi daca a mers bine transfuzia de sange cu ozon?
[...]

Asta e o prostie. Alea două videouri de pe YouTube sunt povești spuse de doi doctori care n-au nici o legătură cu îngrijirea cazurilor COVID. Primul este de la o clinică privată de chirurgie (?!) iar al doilea vorbește de acasă în calitate de șef al „asociației de ozonoterapie”?

Ozonul este o substanță oxidantă, un agent de oxidare. Adică produce radicali liberi cu potențial oxidant - noi acuma suntem bombardați cu beneficiile antioxidanților!

Articolele „științifice” vorbesc de un caz din Italia și două în China. În luna mai. Și de atunci... liniște. Până și despre „tunelurile dezinfectante” s-a discutat mai mult...

Dacă tot te interesează problema, verifică durata de viață a moleculei de ozon, cu ce legături chimice intră în reacție (nu cu ce molecule!) care este probabilitatea descoperiri virusului în sânge (teste din sânge depistează anticorpi nu antigen! oare de ce?).

Ai citit ce presupune terapia? se oxigenează sângele (ca la ECMO - tehnică ce se folosește pe scară largă în cazurile grave de penumopatie, inclusiv COVID) și se administrează ozon într-o concentrație de 20 µg/ml (cine a scris pe pagina societății nu știe cu diacritice, caractere speciale și alte prostii de astea și a scris ug/ml...) la o cantitate de 100 ml sânge.

Ce face ozonul într-o soluție apoasă cu mult material organic (sângele este o soluție apoasă, hematocritul normal este undeva între 39% și 49%, marea majoritate o constituie hematiile care sunt și ele afectate de ozon) la un pacient în insuficiență respiratorie - deci cu acidoză și respiratorie și metabolică? formează ioni OH-! Adică alcalinizează un pic sângele! Oricum în TI se ajustează echilibrul acido-bazic cu soluții gen bicarbonat sodiu sau THAM, dar în cantități mai mari de 2 mg (20 µg/ml * 100 ml = 2 mg)! Soluția de bicarbonat folosită în TI conține 84 mg/ml. Flacoanele au între 100 și 500 ml.

Sorry, din păcate nivelul de cunoștințe generale (astea sunt lucruri care ar fi trebuit învățate în liceu - da cine mai citește chimie când e atâta FB, TikTok, Instagram... Nici măcar de Twitter nu e timp...) este ăla pe care îl știm. Și sunt destui doctori (nu numai în România) care se încurcă în oxidanți și antioxidanți...

Edited by sorin40, 10 August 2020 - 20:19.


#19069
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015

View Postlstefanescu14, on 10 august 2020 - 16:51, said:

Despre tratamentul cu ozon pentru covid19.
....
Ozonoterapia se aplica in multe ramuri. Inclusiv in sport. Contribuie la cresterea performantelor, cresterea capacitatii organismului la vindecare si efort.

#19070
sorin40

sorin40

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,582
  • Înscris: 11.01.2008

View PostMembruAnonim, on 10 august 2020 - 20:10, said:

Ozonoterapia se aplica in multe ramuri. Inclusiv in sport. Contribuie la cresterea performantelor, cresterea capacitatii organismului la vindecare si efort.

La fel și bioenergia...

#19071
lstefanescu14

lstefanescu14

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,348
  • Înscris: 23.05.2011

View Postsorin40, on 10 august 2020 - 20:09, said:

Asta e o prostie. Alea două videouri de pe YouTube sunt povești spuse de doi doctori care n-au nici o legătură cu îngrijirea cazurilor COVID. Primul este de la o clinică privată de chirurgie (?!) iar al doilea vorbește de acasă în calitate de șef al „asociației de ozonoterapie”?

Ozonul este o substanță oxidantă, un agent de oxidare. Adică produce radicali liberi cu potențial oxidant - noi acuma suntem bombardați cu beneficiile antioxidanților!

Articolele „științifice” vorbesc de un caz din Italia și două în China. În luna mai. Și de atunci... liniște. Până și despre „tunelurile dezinfectante” s-a discutat mai mult...

Dacă tot te interesează problema, verifică durata de viață a moleculei de ozon, cu ce legături chimice intră în reacție (nu cu ce molecule!) care este probabilitatea descoperiri virusului în sânge (teste din sânge depistează anticorpi nu antigen! oare de ce?).

Ai citit ce presupune terapia? se oxigenează sângele (ca la ECMO - tehnică ce se folosește pe scară largă în cazurile grave de penumopatie, inclusiv COVID) și se administrează ozon într-o concentrație de 20 µg/ml (cine a scris pe pagina societății nu știe cu diacritice, caractere speciale și alte prostii de astea și a scris ug/ml...) la o cantitate de 100 ml sânge.

Ce face ozonul într-o soluție apoasă cu mult material organic (sângele este o soluție apoasă, hematocritul normal este undeva între 39% și 49%, marea majoritate o constituie hematiile care sunt și ele afectate de ozon) la un pacient în insuficiență respiratorie - deci cu acidoză și respiratorie și metabolică? formează ioni OH-! Adică alcalinizează un pic sângele! Oricum în TI se ajustează echilibrul acido-bazic cu soluții gen bicarbonat sodiu sau THAM, dar în cantități mai mari de 2 mg (20 µg/ml * 100 ml = 2 mg)! Soluția de bicarbonat folosită în TI conține 84 mg/ml. Flacoanele au între 100 și 500 ml.

Sorry, din păcate nivelul de cunoștințe generale (astea sunt lucruri care ar fi trebuit învățate în liceu - da cine mai citește chimie când e atâta FB, TikTok, Instagram... Nici măcar de Twitter nu e timp...) este ăla pe care îl știm. Și sunt destui doctori (nu numai în România) care se încurcă în oxidanți și antioxidanți...

Perfect de acord cu tine.
Deci au incercat in ATI TERAPIA CU OZON , OXIGEN.
Poate o merge cealalta cu agent reducator.
Terapiile de inhalare mix de hidrogen si oxigen.

Prof. Masaru Suzuki, Department of Emergency and Critical Care Medicine at Keio University Hospital, explained the details of the clinical study, “It is called the Double Blind Method – we are kept completely uninformed as to which patient has inhaled H2. We are conducting 360 cases, of which half inhale H2and half do not. The half that do not inhale H2 undergo regular treatment.”
If there is a clear effect, H2 will become a gas medicinal product which will have a big impact in the field of cardiopulmonary resuscitation

https://medisetter.c...s-across-japan/

Site Molecular Hydrogen Institute

Are capitol de studii stiintifice
Are tone de informatii despre apa cu hidrogen molecular dizolvat , dar in cazul covid e clar ca e apa de ploaie.

Ma gandeam ca partea de resuscitare , aia care se face in ATI s ar putea face cu inhalarea mixului de gaze hydrogen oxigen.

http://www.molecular...ninstitute.com/

#19072
tytysor

tytysor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,450
  • Înscris: 02.09.2006

View Postsylvius, on 10 august 2020 - 07:02, said:

Nesimtirea endemica si prostia fara margini, iata caracteristicile definitorii pentru marea masa a populatiei, irensponsabila si indobitocita.

Astea doua, cumulate, ne vor duce la dezastru...

Io' nu mai am nici o speranta ca acest popor se va face - mental - bine, vreodata...
Doar asa, pentru mai multa claritate: dv. carui popor apartineti?

#19073
lstefanescu14

lstefanescu14

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,348
  • Înscris: 23.05.2011

View Postr-bruce, on 10 august 2020 - 21:06, said:

cred ca e mai simplu sa te spanzuri.Posted Image

S a inspirat din filmu Contagion , asta daca nu ma insel.
Se duc americanii intr un sat unde izbucnise o epidemie nasoala rau.
Specialistii au decis pe loc.
Aplicam planu ZERO.

Si au dat cu bomba din avion si satul cu pricina a disparut de pe fata pamantului.

Asa si cu colegul nostru.

Nu puteau sa dea chinezii cu bomba in whan ?
Glumeam desigur.Posted Image

View Posttytysor, on 10 august 2020 - 21:09, said:

Doar asa, pentru mai multa claritate: dv. carui popor apartineti?

Se pripeste.
Pandemia merge bine , zic , da s ar putea sa ma si insel.
Daca in septembrie suntem pe 500 pe zi si in octombrie cu 200 pe zi , poate intram cu 50 pe zi in noiembrie.

A fost Australia mega performanta , nu mai avea cazuri aproape deloc.
Acum s a dus sus , sus.

#19074
lstefanescu14

lstefanescu14

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,348
  • Înscris: 23.05.2011

View PostMembruAnonim, on 10 august 2020 - 20:10, said:

Ozonoterapia se aplica in multe ramuri. Inclusiv in sport. Contribuie la cresterea performantelor, cresterea capacitatii organismului la vindecare si efort.
Stiu.
Am fost in martie cu un prieten la Tirgu Mures ca sa si faca niste sedinte de camera hiperbara.
E 400 ron sedinta de 3 ore.
Din pacate pentru el nu cred ca a fost sau poate fi de mare folos.
Are fibroza pulmonara .
Cand isi ia saturatia cu oximetru ii da valori maxim 91 si minim 78.

#19075
whoswho69

whoswho69

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 5,391
  • Înscris: 02.10.2006

View PostMembruAnonim, on 10 august 2020 - 20:10, said:

Ozonoterapia se aplica in multe ramuri. Inclusiv in sport. Contribuie la cresterea performantelor, cresterea capacitatii organismului la vindecare si efort.
Si la tufat. 30 de minute in hiperbar fac minuni in pat. Posted Image
Dar sunt si excluderi, nu toata lumea trece testul la respirat oxigen pur.

Edited by whoswho69, 10 August 2020 - 21:46.


#19076
lstefanescu14

lstefanescu14

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,348
  • Înscris: 23.05.2011

View Postsorin40, on 10 august 2020 - 20:19, said:

La fel și bioenergia...

Am alt prieten tot asa grav bolnav , de 5 ani e imobilizat la pat.
Diagnostic boala genetica , dar nu se stie care , ele sunt foarte multe si foarte rare.
I au dat din Austria de la un spital diagnostic in urma analizelor , ca are o gena defecta , , dar tratament nu exista si nici nu i se poate spune de ce anume boala genetica sufera.
Mai mult de atat , in fiecare an apar un numar de noi boli genetice.
El ar fi tentat de alea cu celule stem in china , da n are bani.

Intre timp se vaieta tot timpu ca n are energie.

Asa ca din cand in cand mai da cate 1 milion pe o sedinta de bioenergie la distanta.

I o face o fata de prin arad , Facalet o chiama ,au dat o si pe la televizor.

I a trimis o fotografie si datele din buletin.

Ce zice omu.

La unele sedinte de abia suporta bioenergia , baga n el foarte puternic.
La alte sedinte nu simte nimic.

View Postwhoswho69, on 10 august 2020 - 21:42, said:

Si la tufat. 30 de minute in hiperbar fac minuni in pat. Posted Image
Dar sunt si excluderi, nu toata lumea trece testul la respirat oxigen pur.

Nu i mai ietfin cu MARATON?
Am un tovaras care a bagat sute de maratoanePosted Image
A facut dauna totala.
Cere femeia incontinuu , ca asta poate incontinuu.

L am intrebat de efecte secundare.
ZICE CA NU I PROBLEMA E NATURAL.

Ia pastile de tensiune , are tensiune mare si oscilanta , dupa ce ia maratoanele ii e sete incontinuu , bea la apa pana nu mai poate, zice ca mai are senzatii de sufiocare cateodata ,bea de rupe , de fumat nu fumeaza, in rest totul e okPosted Image

#19077
Tonic Water

Tonic Water

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,329
  • Înscris: 09.07.2005

View Postlstefanescu14, on 10 august 2020 - 21:55, said:



Am alt prieten tot asa grav bolnav , de 5 ani e imobilizat la pat.
Diagnostic boala genetica , dar nu se stie care , ele sunt foarte multe si foarte rare.
I au dat din Austria de la un spital diagnostic in urma analizelor , ca are o gena defecta , , dar tratament nu exista si nici nu i se poate spune de ce anume boala genetica sufera.
Mai mult de atat , in fiecare an apar un numar de noi boli genetice.
El ar fi tentat de alea cu celule stem in china , da n are bani.

Intre timp se vaieta tot timpu ca n are energie.

Asa ca din cand in cand mai da cate 1 milion pe o sedinta de bioenergie la distanta.

I o face o fata de prin arad , Facalet o chiama ,au dat o si pe la televizor.

I a trimis o fotografie si datele din buletin.

Ce zice omu.

La unele sedinte de abia suporta bioenergia , baga n el foarte puternic.
La alte sedinte ....Posted Image
Posted Image

Aia baga energia cu facaletu în El? Nu-i de mirare ca dupa vreo cateva facalete peste muian nici eu n-as mai avea energie.

#19078
remvirg

remvirg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,067
  • Înscris: 04.08.2007

View Postlstefanescu14, on 10 august 2020 - 17:25, said:

Asimptomaticii si cei cu simptome usoare au putut sa iese din spitale dupa 4 sau 5 iulie , parca pe 3  afost decizia CCR.

In acea perioada Romania avea in medie 450 de cazuri pe zi , insa rata de reproducere a virusului era 1.22 deci era la maxim.

Daca il luam pe R de bun asa cum este el calculat , dupa data de 7 iulie el a inceput sa scada zi de zi .

Asta logic ar insemna ca sistemul s a incarcat puternic cu infectari din 15 mai incepand , dar a mers la foc mic , de la 130 la 450 pe zi.

Cand in 6 iulie R ul a ajuns la 1.22 , a inceput explozia de cazuri zilnice .

Chiar daca dupa 7 ulie a inceput sa scada , cresterea de cazuri zilnice tot mare a fost pentru ca la valori de 1.2 e cu totul diferit de 0.96 .
Pana pe vreo 10 iulie făceam 10-13 mii de teste pe zi.

#19079
iladi

iladi

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,290
  • Înscris: 29.04.2008
imi pare rau ca va strang jucariile, dar se abereaza prea din greu

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate