![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cat de cautate sunt posturile de programator/developer in Brasov?
Last Updated: May 19 2020 12:49, Started by
andrei_bdn
, May 14 2020 18:58
·
0

Posted 14 May 2020 - 18:58

Salut. In acest moment as vrea sa intru la IESC, pe sectia de Tehnologia Informatiei. Alta varianta ar fi Informatica la FMI. Dar as prefera IESC deoarece imi place mult mai mult Brasovul ca oras, oameni, mentalitate. Stiu ca in Bucuresti exista mult mai multe oportunitati dpdv profesional, in special in domeniul IT. Dar ma intrebam daca ar merita sa termin la Brasov ca sa imi gasesc de lucru tot acolo.
Dar daca as fi nevoit sa muncesc tot in Bucuresti dupa ce termin IESC, la fel de bine m-as duce la FMI. |
Posted 14 May 2020 - 23:20

Eu nu vad legatura intre locul absolvirii si cel al jobului. Dupa studii, stii geografie, si te duci unde gasesti de munca. E ca si cum ai spune ca la Microsoft lucreaza numai asbolventi de la Seattle!
|
Posted 15 May 2020 - 11:25

fugi mă!
cât mai departe de gaura neagră numită .RO! nu te uita că n-are cine să-mi plătească pensia, mă descurc io!!! |
Posted 18 May 2020 - 11:27

Posted 19 May 2020 - 12:49

Siemens, InTech, Varta. Asa, trei care imi vin in cap. De lucrat ai unde, important e sa ai abilitati, nu doar note de 10 in catalog.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users