![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Protestanti VIP din Romania

Posted 14 May 2020 - 07:31

Posted 14 May 2020 - 07:57

Se zice ca:
Quote Minţile ilustre discută idei, inteligenţele medii discută evenimente, iar minţile reduse îi discută pe alţii. De ce naiba m-ar interesa Gadea ala? Mi se rupe-n 14 de el! |
Posted 14 May 2020 - 08:01

e un VIP al lumii neoprotestante.
mai este unu, Benone Ardelean. Secta din care face parte e extrem de mandra de prestatiunea lui. ![]() a mai fost unu, Gabriel Beniamin Les, Sinistru a Resboiului. din secta penticostala. a semnat o gramada de contracte pt inarmarea poporului celui mai sarac din UE. si isi dadea la gioale crestineste, politic, cu fratele lui, Benone, mai sus amintit. ![]() sa nu uitam, sa NU uitam, desi in tabere politice adversare(in limbaj biblic:satane), Unu e Dumnezeu, iar caile spre El, multiple si greu cunoscute muritorului de rand... ![]() neoprotestantizmu a fost intotdeauna un factor de progres in societatea humana. ![]() ![]() Edited by Dude_2nd, 14 May 2020 - 08:12. |
Posted 14 May 2020 - 08:39

stabilitatea furnizata de Neoprotestantizm provine din faptu ca, ceea ce pt fratele Benole vine de la Domnu, pentru fratele Gabriel vine de la Diabolu si Satana.
![]() ![]() ![]() Edited by Dude_2nd, 14 May 2020 - 08:48. |
Posted 14 May 2020 - 08:45

Iisus o fost membru de partid sau o făcut politică? El a vorbit si a actionat ca un om politic. A vorbit despre bogati si saraci, a luat mereu partea celor opresati, a provocat in permanenta sistemul politic al vremii, a avut o abordare radical diferita in ce priveste statutul femeii, nu s-a conformat discriminarii rasiale față de samariteni, a vorbit virulent împotriva conducatorilor vremii, și-a planificat o intrare triumfala ca Rege in capitala Israelului, a fost fost judecat si condamnat pentru politica pe care a dus-o. A gandi ca poti trai ca un crestin fara sa fii implicat in politica este o utopie. Crestinul poate trai fara a face politica de partid. Dar nu poate vorbi sau actiona fara implicatii politice. |
Posted 14 May 2020 - 08:50

Isus nu a fost membru de partid dar a făcut politica. Tot timpul. El a vorbit si a actionat ca un om politic. A vorbit despre bogati si saraci, a luat mereu partea celor opresati, a provocat in permanenta sistemul politic al vremii, a avut o abordare radical diferita in ce priveste statutul femeii, nu s-a conformat discriminarii rasiale față de samariteni, a vorbit virulent împotriva conducatorilor vremii, și-a planificat o intrare triumfala ca Rege in capitala Israelului, a fost fost judecat si condamnat pentru politica pe care a dus-o. A gandi ca poti trai ca un crestin fara sa fii implicat in politica este o utopie. Crestinul poate trai fara a face politica de partid. Dar nu poate vorbi sau actiona fara implicatii politice. ![]() Isus, fiindca stia ca au de gand sa vina sa-L ia cu sila ca sa-L faca imparat, S-a dus iarasi la munte, numai El singur. (Ioan.6:15) ![]() politica=vot demoncratic. la asta se rezuma a face politica. ![]() ![]() Edited by Dude_2nd, 14 May 2020 - 08:51. |
Posted 14 May 2020 - 09:06

Neatza Dude, scuze că ți-am intrerupt matinalu-ti monololog!
![]()
politica=vot demoncratic. la asta se rezuma a face politica. ![]() Eu credeam ca mergem pe definitiile lumesti: POLITICA este știința și practica de guvernare a unui stat și reprezintă sfera de activitate social-istorică ce însumează relațiile, orientările și manifestările care apar între diversele categorii și grupuri sociale, între partidele politice, între națiuni ș.a.m.d. în vederea emancipării conceptelor proprii, în lupta pentru putere sau supremație ideologică, etc. Deși termenul este folosit în general în legătură cu actul de guvernare, el poate fi indentificat în toate interacțiunile grupurilor umane. POLÍTICĂ s.f. 1. Activitate a claselor sociale, a grupurilor sociale, în raport cu statul, determinată de interesele și de scopurile lor;
Astazi, cand am aflat ca Mihai Gadea este pastor neoprotestant, |
Posted 14 May 2020 - 09:12

A, ok. Daca siluim definitiile ca sa iasa la socoteala, ai perfecta dreptate. Eu credeam ca mergem pe definitiile lumesti: ![]() definitiile date de lume, sunt in scopu de a-si acoperi/legaliza atrocitatile. spre egzemplu: Biblia vorbeste despre moarte. Lumea, pt a-si legaliza crimele, defineste termeni noi:moarte cerebrala, blah blah blah... deci nu, Sfintia ta. ![]() |
Posted 14 May 2020 - 09:19

nu, nu mergem pe definitiunile lumesti, Sfintia voastra. Noi nu suntem din lume... ![]() In "economia" divina se numeste ordine de prioritati, si sunt stabilite de divinitate. Credinciosul spune "faca-se voia Ta". |
|
Posted 14 May 2020 - 09:59

Ca zici tu, va invata acolo sa aflați și viitorul Acolo este prevazut ca daca un membru a fost sanctionat pentru abateri grave, el nu mai poate candida la o functie de răspundere in consiliile de conducere ale bisericilor. Nicidecum sa fie pastor. Asadar Gadea, din pricina ca a fost excomunicat (sanctiunea asta este cea mai grava) nu mai poate deveni pastor. |
Posted 14 May 2020 - 10:54

Se zice ca: De ce naiba m-ar interesa Gadea ala? Mi se rupe-n 14 de el! Religia a mers de la inceput mana in mana cu politica. Nu se poate una fara alta! Si fiecare religie este mana in mana cu o anumita putere politica. In cazul neoprotestantismului, puterea politica cu care el merge mana in mana este SUA. De aceea ar trebui sa te intereseze ”Gadea ala”. Si, ti se rupe sau nu, este un mare, mare ”influencer”. Asa de mare ca, daca maine vrea ca dumneata sa zbori de aci... o poate face!
Gadea nu a fost, nu este si nu va fi pastor neoprotestant. Da, nu-i pastor neoprotestant, ci are mai multa putere ca toti pastorii neoprotestanti din Romania! Ca, neoprotestant, cred ca inca este...
Asadar Gadea, din pricina ca a fost excomunicat (sanctiunea asta este cea mai grava) nu mai poate deveni pastor. Dar biserica o mai frecventeaza sau a devenit ateu? Edited by Dorel666, 14 May 2020 - 11:00. |
Posted 14 May 2020 - 11:00

Posted 14 May 2020 - 11:03

Posted 14 May 2020 - 11:32

Atunci ori esti ateu, ori tot neoprotestant. Mie, ca ortodox, nu mi se rupe. Dar nici nu ma consum prea tare din cauza lui, cata vreme stiu ca Dumnezeu este Cel care conduce lumea aceasta si nu oamenii. |
|
Posted 14 May 2020 - 11:48

Da, nu-i pastor neoprotestant, ci are mai multa putere ca toti pastorii neoprotestanti din Romania! Ca, neoprotestant, cred ca inca este... Altfel, compari mere cu pere, pastorii sunt in biserici, Gadea e la televizor. Pastorii ii invata pe enoriasi Biblia, Gadea prosteste lumea cu ce-i dicteaza Felix. Nicio asemanare...
Mie, ca ortodox, nu mi se rupe. Dar nici nu ma consum prea tare ![]() |
Posted 14 May 2020 - 13:44

Atunci ori esti ateu, ori tot neoprotestant. Mie, ca ortodox, nu mi se rupe. Dar nici nu ma consum prea tare din cauza lui, cata vreme stiu ca Dumnezeu este Cel care conduce lumea aceasta si nu oamenii. Edited by mario_bril, 14 May 2020 - 13:44. |
Posted 14 May 2020 - 16:31

odata intrat in om, cu/prin pretentii de spiritualitate crestina desavarsita, acest soi de drac(vegetarianizmu) nu mai iese decat cu post si rugaciuni... ![]() Probabil, însă din punct de vedere etico-moral și chiar al sănătății, vegetarienii vă sunt net superiori, vouă, mâncătorilor de orice! Da da! ![]()
cata vreme stiu ca Dumnezeu este Cel care conduce lumea aceasta si nu oamenii. Adică Dumnezeu este răspunzător pentru toate atrocitățile comise pe fața pământului, și nu Satan Diavolul și oamenii?! Blasfemiatorule! ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users