![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Medicina în București
Last Updated: May 13 2020 13:57, Started by
_dianaalexandra
, May 12 2020 22:22
·
0

Posted 12 May 2020 - 22:22

Bună!
Mă adresez în special celor ce sunt în cadrul/ au terminat/ vor să dea la UMF Carol Davila din București. Sunt în clasa a 12-a și în vara aceasta dau admiterea la facultate. Sunt puțin stresată, într-adevăr, și de aceea, de câteva zile, încerc să adun păreri dintr-o parte și din alta. Eu am terminat de învățat toată materia și cu ocazia situației în care suntem, am reușit chiar să o fixez mai bine decât mă așteptam. Cu toate astea, sunt foarte sceptică cu privire la examenul de admitere, pentru că mi-aș dori să intru din prima la buget. Fac teste peste teste, reiau materia la bio și chimie o dată la câteva zile, mă sfătuiesc constant cu profesorii (online, bineînțeles) și tot mi se pare că nu este de ajuns. Și ca să nu o lungim mai mult decât e cazul, întrebarea mea este: Voi cum percepeți (sau ați perceput) această experiență? Vreau să văd cât mai multe puncte de vedere ca să mă pot elibera, măcar puțin, de tot stresul pe care l-am acumulat și să știu cu ce mă confrunt de fapt. Vă mulțumesc anticipat! O seară frumoasă tuturor! |
Posted 13 May 2020 - 12:59

Posted 13 May 2020 - 13:57

Medicina nu mai e ce a fost odata cu 10-20 pe loc, inainte de 89....La Bucuresti acum sunt 500 de locuri in plus cu taxa adica daca au babacii bani, intrii.
Pe la buget nu stiu daca sunt 2 pe loc. La fac de asistente si moase e ce mai mare concurenta 4 pe loc caci fac doar 4 ani si fara rezidentiat. Apoi urmatoarea in concurenta e stomatologia ca stim cu totii cat costa o plomba si ca trebuie sa te duci cand te iau durerile sau infectia dentara. Dupa 5 ani te poti angaja sau deschide cabinet. In final postul la stat o sa fie greu de gasit din cauza pilosilor....plus ca salariul la stat e acum 20 mii lei in mana ca medic si toti vor in marile orase, in privat e ff mic salariu. Daca ti-e frica de bucuresti mai exista medicina de stat si la galati, constanta, arad, sibiu etc...Se intra cu dosaru si media de bac, eventual un examen banal... Edited by cristian_e, 13 May 2020 - 13:59. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users