Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum se ascut spiralele ?

Filme, seriale SF

Numere prime

Vecin problematic
 Instalare lustra (realizare legat...

Rețete sushi

SSD Adata SU650 cu temperatura 10...

Iese AXN de la DIGI si intra Film...
 clonare hdd Xbox one

Sistem Intel low end pentru Windo...

Semnatura electronica pe token na...

Permis auto in alta tara
 Scula slefuire acoperita cu parti...

functia NAS pe anticul Eboda HD f...

Firma in construcții neserio...

Revolta transportatorilor polonez...
 

monitor Monitor LED Lenovo ThinkCentre Tiny-in-One TIO24Gen3, 23.8", Touch, Full HD, 6ms, Negru

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
iulia2283

iulia2283

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 18.04.2007
Buna!
Am luat un monitor LED Lenovo ThinkCentre Tiny-in-One TIO24Gen3, 23.8", Touch, Full HD, 6ms, Negru si am incercat sa il leg la un desktop pc dar nu reusesc. portul de intrare in monitor este DP(direct play). Am luat un convertor dp-vga si am legat la desktop si nu vad nimic.
Poate fi conectat acest tip de monitor la un desktop pc sau e numai pt all-in-one?

#2
ssss

ssss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,349
  • Înscris: 04.02.2006
Convertorul are cumva un comutator de input/output? Ai atât placă video dedicată cât și integrată?

Edited by ssss, 08 May 2020 - 21:52.


#3
iulia2283

iulia2283

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 18.04.2007
Convertorul nu are comutator de input/output.
Desktopul are placa video dedicata si integrata. noi folosim placa video dedicata cu porturi vga si hdmi si dvi.
am incercat si cu convertor dp-hdmi si legatura cu cablu hdmi dar nu merge nici asa.

#4
nei-k

nei-k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,998
  • Înscris: 21.12.2006
Ce video ai? Sau ce placă de bază, dacă nu ai o placă video dedicată? Monitorul are INTRARE DP (display port), nu poți trimite semnal de la mufa VGA la DP, cablul acela funcționează cel mult invers. La calculator trebuie să ai mufă DP. Dacă ai doar HDMI, mai bine schimbi monitorul sau placa video, pentru că un cablu HDMI -> DP pleacă de la 200 lei
https://conectica.ro...ortare=pret_asc

Ai grija la sensul de trimitere/convertire a semnalului

Am găsit și adaptorul acesta, mai ieftin, la 109 lei
https://conectica.ro...ird-dsc-hdmi-dp

Edited by nei-k, 08 May 2020 - 22:00.


#5
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,375
  • Înscris: 25.10.2008
Trebuie sa schimbe sursa pe displayport. Trebuie sa citeasca manualul
https://www.google.c...4SF9iKQHfcmNPGD

#6
iulia2283

iulia2283

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 18.04.2007

 nei-k, on 08 mai 2020 - 21:56, said:

Ce video ai? Sau ce placă de bază, dacă nu ai o placă video dedicată? Monitorul are INTRARE DP (display port), nu poți trimite semnal de la mufa VGA la DP, cablul acela funcționează cel mult invers. La calculator trebuie să ai mufă DP. Dacă ai doar HDMI, mai bine schimbi monitorul sau placa video, pentru că un cablu HDMI -> DP pleacă de la 200 lei
https://conectica.ro...ortare=pret_asc

Ai grija la sensul de trimitere/convertire a semnalului

Am găsit și adaptorul acesta, mai ieftin, la 109 lei
https://conectica.ro...ird-dsc-hdmi-dp
                
Multumesc pentru raspuns.
Pe placa dedicata am 3 iesiri:  hdmi, dvi si vga . Oare pentru care iesire este cel mai ok sa caut adaptor pentru legarea la DP -ul de la monitor? Din ce mi-ai trimis cred ca HDMI intreb doar pentru siguranta.

 kopilu_198, on 08 mai 2020 - 22:00, said:

Trebuie sa schimbe sursa pe displayport. Trebuie sa citeasca manualul
https://www.google.c...4SF9iKQHfcmNPGD

Multumesc pentru raspuns.
Am citit manualul, am incercat dupa pornirea monitorului sa schimb sursa pe DP dar din pacate nu a functionat. Am incercat sa instalez si driverul dar imi da eroare la gasirea unui .dll.
Iar partea cu install pentru Windows 10 nu merge pentru ca nu se vede nimic pe ecran.

#7
kopilu_198

kopilu_198

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,375
  • Înscris: 25.10.2008
Instalezi degeaba drivere, alea nu le folosesti pentru ce.vrei tu. Poti doar selectand sursa. Conectand la mufele.de la.placa video poti vedea ce imagine ai pe lenovo

#8
iulia2283

iulia2283

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 18.04.2007

 kopilu_198, on 08 mai 2020 - 22:33, said:

Instalezi degeaba drivere, alea nu le folosesti pentru ce.vrei tu. Poti doar selectand sursa. Conectand la mufele.de la.placa video poti vedea ce imagine ai pe lenovo

Corect. Eu doar ziceam ce am incercat, cel mai probabil o sa iau un adaptor sugerat de nei-k sa vad daca functioneaza. Daca nu merge o sa returnez monitorul.

#9
nei-k

nei-k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,998
  • Înscris: 21.12.2006
VGA < DVI < HDMI ≤ DP

Mergi pe variantele recomandate mai sus. Pentru adaptorul de 109 lei vei avea nevoie și de un cablu DP -DP
https://conectica.ro...embird-cc-dp-1m

Se pare că monitorul are boxe integrate, nu îmi este clar dacă au nevoie de alimentare prin USB ca să funcționeze, dar pentru a profita de hub-ul USB integrat ai nevoie și de un cablu USB3 a-b

https://conectica.ro...ccp-usb3-ambm-6

Studiază bine manualul postat mai sus

Edit. Dacă ți se pare prea complicat, mai bine returnezi monitorul și cumperi altul care să aibă mufe DVi și/sau HDMi. Eventual un SH, dar neapărat grad A (Ultimele 3 din link)
https://pdmedia.ro/m...er=ASC/limit=50

Edited by nei-k, 08 May 2020 - 22:49.


#10
iulia2283

iulia2283

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 18.04.2007

 nei-k, on 08 mai 2020 - 22:44, said:

VGA < DVI < HDMI ≤ DP

Mergi pe variantele recomandate mai sus. Pentru adaptorul de 109 lei vei avea nevoie și de un cablu DP -DP
https://conectica.ro...embird-cc-dp-1m

Se pare că monitorul are boxe integrate, nu îmi este clar dacă au nevoie de alimentare prin USB ca să funcționeze, dar pentru a profita de hub-ul USB integrat ai nevoie și de un cablu USB3 a-b

https://conectica.ro...ccp-usb3-ambm-6

Studiază bine manualul postat mai sus

Edit. Dacă ți se pare prea complicat, mai bine returnezi monitorul și cumperi altul care să aibă mufe DVi și/sau HDMi. Eventual un SH, dar neapărat grad A (Ultimele 3 din link)
https://pdmedia.ro/m...er=ASC/limit=50


Ai dreptate cu cablurile necesare. Ideea este ca am ales acest monitor pentru faptul ca are diagonala mare,este touchscreen plus ca are camera web si boxe. Ori cu aceste caracteristici nu am gasit nimic apropiat la pret. Ce am gasit ca si computere All-in-one sar de 4.000.
Tin sa mentionez ca am nevoie de caracteristici (touchscreen si dimensiune mare ecran) pentru ca va fi folosit de un copil cu deficente visuale. Iar partea de boxe si web cam pentru ca are nevoie pentru scoala.
Multumesc mult pentru raspunsuri, cred ca o sa merg pe variantele date de tine.

#11
nei-k

nei-k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,998
  • Înscris: 21.12.2006
E în regula, comandă toate cablurile odată, ca să plătești un singur transport și să le poți testa împreună, eventual și returna, dar sper să nu fie cazul.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate