Harta GPS Android munti
Last Updated: May 14 2020 16:30, Started by
justice22
, May 08 2020 15:12
·
0

Posted 08 May 2020 - 15:12

Salut! Ce harta imi recomandati pentru drumetii pe munti?
Preferabil ceva free, dar nu neaparat sa cuprinda bine tara noastra. Multumesc! |
Posted 08 May 2020 - 16:23

ok, multumesc, o sa ma uit peste ele. am testat deocamdata muntii nostri si e f faina
|
Posted 09 May 2020 - 16:33

Posted 12 May 2020 - 12:41

Osmand free sau cumparat? care e diferenta dintre cele 2? Varianta platita are actualizari nelimitate. Asta e sigura diferenta intre variante. Soful este foarte destept, hartile sunt foarte bune (OpenStreetMap) iar baietii aia care lucreaza la el merita din plin toate felicitarile! Poti sa il testezi si, daca iti place, poti trece la varianta platita. |
Posted 14 May 2020 - 16:30

Folosesc harta/hartile Open Street Maps incarcate pe aplicatia Locus Map free. Tine bateria o zi si ceva la telefon, in modul de inregistrare track.
Iar cu ajutorul lui bRouter si a altor 4-5 fisiere descarcate imi face si routare pe harta, pe traseele afisare, nu doar pe drumuri cum am observat la Osmand, laudat mai sus. E un lucru care te poate ajuta/salva pe vreme urata, intr-o zona necunoscuta. Iarasi cu facilitatea aceast iti pot face tu trasee/trackuri GPS, sa vezi diferente de nivel/distante, direct in aplicatie si chiar pe munte. Pentru ca nu tot timpul traseul planuit de acasa il poti urma. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users