Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Job - Facultate sau certificare

Deadpool & Wolverine (2023)

Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.
 Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...

Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...
 Cablu analog vs digital

Ce valoare stabiliti la RSSI la u...

Sony FH 10W reparatie

Monitor cu consum URIAS
 Topul rușinii la nivelul PE

probleme domeniu sau configuratie...

Se poate vedea on-line filmul ...

Mazda 3 IV Sedan 2.0 e-SkyActiv-G...
 

A20 "No SIM card inserted"

- - - - -
  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#1
stephanatsea

stephanatsea

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,469
  • Înscris: 04.05.2006
Salutare tuturor,
Am cumpărat la sf lui Martie un Samsung A20.
Mi s-a părut un raport bun calitate preț.
După o lună însă a apărut eroarea "No SIM card inserted".
Am făcut următoarele
-Dezactivare pin.  Macar acum nu mai cere cod la fiecare restartare.
- Revenire la setările din fabrică
- Schimbare cartelă SIM
Tot asa face.
Ce as mai putea încerca inainte să-l trimit la service?

#2
ssss

ssss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,393
  • Înscris: 04.02.2006
Eu cred că direct la service cu el..
De ce nu îți luai un A40? Cu acesta n-am avut nici o problemă de când a fost luat (sfârșitul lunii august 2019).. Și logic că e mai bun decât ce ai tu..

#3
stephanatsea

stephanatsea

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,469
  • Înscris: 04.05.2006

View Postssss, on 07 mai 2020 - 21:01, said:

Eu cred că direct la service cu el..
De ce nu ĂŽți luai un A40? Cu acesta n-am avut nici o problemă de când a fost luat (sfârșitul lunii august 2019).. Și logic că e mai bun decât ce ai tu..
E al soției.  Le cam julește.  Nu tin mai mult de doi ani. Ecrane sparte, etc.

#4
pastel3005

pastel3005

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,379
  • Înscris: 11.08.2006
lipeste scotch transparent, ori, de care ai, pe spatele sim-ului, sa preseze un pic.
daca nici asa nu merge, trimite-l la service.

#5
ssss

ssss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,393
  • Înscris: 04.02.2006
Recomandarea mea: husă pentru telefon, folie de protecție pentru ecran și eventual îi puteai lua un telefon rezistent la șocuri. Dar măcar în perioada asta a folosit telefonul în condiții normale?

#6
tioopedi

tioopedi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,729
  • Înscris: 01.12.2018
Nu este dual sim?
nu mai merge nici unul din ele?

#7
stephanatsea

stephanatsea

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,469
  • Înscris: 04.05.2006
ssss, are husă bună.  Ar trebui să i iau un fel de husă Caterpilar. Si nici de aia nu as fi sigur ca ține.
pastel3005- am pus acum. Sa văd dacă ajută.
tioopedi- este dual sim. Am incercat cu cartela veche, făcea la fel. Cu asta nouă nu am încercat dar o s-o fac.
Am citit prin alte părți că ar putea fi un soft de vină. Este posibil?

Edited by stephanatsea, 07 May 2020 - 21:25.


#8
Magicwisewolf

Magicwisewolf

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,090
  • Înscris: 29.01.2016
Doar simul nu merge, restul functiilor sunt ok ?
Daca e dual sim, incearca in celalalt slot. Daca acolo merge, e clar, slotul 1 e bulit si service scrie pe el. Macar e in garantie.

#9
stephanatsea

stephanatsea

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,469
  • Înscris: 04.05.2006

View PostMagicwisewolf, on 07 mai 2020 - 21:22, said:

Doar simul nu merge, restul functiilor sunt ok ?
Daca e dual sim, incearca in celalalt slot. Daca acolo merge, e clar, slotul 1 e bulit si service scrie pe el. Macar e in garantie.
  
Telefonul funcționează normal, însă din când în  and apare eroarea in josul ecranului. Își revine singur in cateva secunde. Mai nasol e când vorbești la telefon si se întrerupe brusc.


#10
Magicwisewolf

Magicwisewolf

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,090
  • Înscris: 29.01.2016

View Poststephanatsea, on 07 mai 2020 - 21:27, said:


Telefonul funcționează normal, ĂŽnsă din când ĂŽn  and apare eroarea in josul ecranului. Își revine singur in cateva secunde. Mai nasol e când vorbești la telefon si se ĂŽntrerupe brusc.
Incearca si cu alta cartela sim o perioada in telefon. Daca la fel face, e clar, e de la cititorul sim.
E dual sim ? Daca da, poti incerca cu cartela si in celalalt slot. Daca la fel face, e simul, desi, sansele sunt destul de mici, mai ales ca l-ai schimbat. Oricum, trebuie sa le iei pe incercari ca sa elimini potentialele cauze una cate una.

#11
stephanatsea

stephanatsea

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,469
  • Înscris: 04.05.2006
radu, deocamdată am pus bandă scotch pentru o presiune mai mare pe cititorul SIM.
După aia mai încerc si schimbarea in slotul 2.


#12
cotizo_dacul

cotizo_dacul

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,178
  • Înscris: 09.01.2009
Este  cu  sertar?Incearca sa  suflii acolo,putin aer,comprimat.Posibil sa  fi intrat  vreo scama sau un fir de praf care  nu il lasa sa  faca  bine contact.Asa  pateam si eu la J5 -ul meu.Imi aparea  no sim card,ii scoteam cartele  suflam  acolo si dupa aia isi  revenea.

#13
stephanatsea

stephanatsea

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,469
  • Înscris: 04.05.2006
cotizo_dacul,  iau in calcul si asta.

#14
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,593
  • Înscris: 07.02.2003

View Poststephanatsea, on 07 mai 2020 - 22:27, said:

radu, deocamdată am pus bandă scotch pentru o presiune mai mare pe cititorul SIM.
După aia mai încerc si schimbarea in slotul 2.
Sa nu-l indoi si sa-l permanentizezi.

#15
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,304
  • Înscris: 01.12.2001
Încerci in slot SIM 2. Era greu să faci asta de la început?

#16
stephanatsea

stephanatsea

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,469
  • Înscris: 04.05.2006
A dat aceeași eroare si cu scotch pe spate.  
Am incercat slot 2. La fel. Apare aceeași eroare si isi revine singur in cateva secunde pentru că nu mai cere puz-ul cartele.
Pe forumul provider--ului scrie că au rezolvat câțiva problemă după ce au selectat rețeaua manual apoi, după câteva minute, au dat înapoi pe automatic.
Am incercat si asta acum.  Aștept să văd ce se mai întâmplă.

#17
breitner

breitner

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,819
  • Înscris: 17.05.2010
Daca nu se rezolva mergi la service (reparatie sau inlocuire).

#18
stephanatsea

stephanatsea

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,469
  • Înscris: 04.05.2006
Am citit prin alte părți că ar putea fi un soft ( Nu din cele preinstalate) de vină.  
O să încerc să dezinstalez unul cate unu si să le instalez înapoi dacă dă aceeași eroare.
Tot incerc să mă feresc de service. Durează si ți-l pot trimite de 2-3 ori înapoi.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate