![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Portofoliu sau Diploma?

Posted 07 May 2020 - 10:34

Salutare,intodeauna m-am intrebat pentru angajare ce este mai important in domeniu de Graphic designer/web designer.
De 2 ani ma antrenez,m-am documentat,mi-am format o perspectiva catre domeniu asta, si imi place ce fac si cred ca am potential insa tin cont si de parerea ceilorlalti asa ca o sa las linkul sa imi lasati un feedback( doar de la oamenii seriosi cu critici constructive serioase) Stiti care e problema? ca am trimis la zeci de companii portofoliul meu+cv cu speranta ca ma voi angaja, dar nu pare nimeni interesat, si poate ma ajuta un Expert, e nevoie de o diploma sau o ''foaie'' ceva? Nu as vrea sa cred ca nu am un portofoliu decent cel putin pentru aici in Romania. [spam]
Edited by Dany_Darke, 07 May 2020 - 10:43.
|
Posted 07 May 2020 - 10:41

Posted 07 May 2020 - 10:43

Era o replica intr-un vechi film romanesc (Brigada Diverse) - "Diploma nu canta" ca un raspuns la "Domnilor dar am o diploma".
La o adica poti face si un curs "acreditat" pentru hartia respectiva insa cu siguranta trebuie stii sa prestezi cum trebuie. |
Posted 07 May 2020 - 10:49

Cum asa? Nu treci de interviul tehnic sau ce se intampla? Poi faza e ca nu am apucat sa ma duc decat la 2 interviuri dar asta a fost acum 1 an, in momentul de fata am facut progrese semnificative Poate ma grabesc? am trimis multe in perioada asta Dar trebuie sa fiu sincer sa zic un aspect, inainte cand am trimis la zeci de companii, nu aveam lucrariile urcate pe behance ci le aveam pe un link de uploadat poze ![]() Edited by Clauamusiv, 07 May 2020 - 10:50. |
Posted 07 May 2020 - 10:51

Nu sunt expert, dar fiind român, pot să-mi dau cu părerea despre orice, nu ?
Sper să nu o iei personal. Deci. Logo-urile ălea seamănă izbitor de maxim de mult cu logo-urile de pe site-urile unde le faci pe moka sau pe 10 dolari. Părerea mea Doi. ![]() Nu se face așa ceva. Cum COFFE ? Nu dacă vrei portofoliu și etc. ![]() Ce are barba cu plaja ? Nici o treabă. Chestii aruncate pe acolo... Asta ![]() FEAR ala e cum e, verdeața aia mucigăioasă de jos nu inspiră nici o teamă. Zici că ai pozat vreun spor o nebunie. Roșu e cu teama nu verde... ![]() Asta e cruntă. Textul de sus e scris greșit, se pune virgulă apoi spațiu nu pui literele ca sardinele acolo. Și doi... VIZIBLE ? serios... @Dany_Darke ... nu e promovare, e antireclamă ![]() Edited by waterman, 07 May 2020 - 10:53. |
Posted 07 May 2020 - 10:55

Ma bucur ca macar exista o justificare
![]()
Edited by Dany_Darke, 07 May 2020 - 11:14.
|
Posted 07 May 2020 - 10:58

Ai fost influențat de ălea văzute.
Probabil de aia. Îți dau eu explicația colegule. Uite-o Quote About Me We design, we focus, we strategize, we do it better-we make it happen. We get it done Detin cunosiinte de graphic design/web design (Grafica) de 2 ani jumate ca experienta in operarea programelor Photoshop si Illustrator respectiv Lightroom. Nu ești atent când scrii, ca să nu zic altceva. Sfatul meu onest și brutal e să cauți un atelier de grafică, un shop care face printuri, orice din domeniu și să te duci să te angajezi acolo măcar 2-3 ani. Faptul că știi să butonezi Photoshop nu te face graphic designer. Cum un aparat foto achiziționat nu te face fotograf. Dă pe PM un site făcut de tine că sigur găsesc și acolo bube. Apoi citește din nou ce am subliniat. Edited by waterman, 07 May 2020 - 11:02. |
Posted 07 May 2020 - 11:01

Posted 07 May 2020 - 11:05

Ai fost influențat de ălea văzute. Probabil de aia. ![]() Scopul intrebarii este si sa astept un raspuns sincer ca sa nu mai pierd timpul daca nu ma indrept intr-o directie potrivita. Edited by Clauamusiv, 07 May 2020 - 11:05. |
Posted 07 May 2020 - 11:10

Tu rău nu ești.
Dar ai lacune la scriere, repară-le. Trebuie să scrii perfect măcar în română. Perfect. După aia bagi și nește engleză. Eu zic că dacă te chinui oleacă, faci ceva bani din site-uri dar trebuie să alergi puțin să cauți clienți etc. Dar, insist cu limba română... Cine face site-uri nu e neapărat vreun Michelangelo, grafica minimalistă, dar trebuie să aibă funcționalitate. Nu te mai chinui tu cu template-uri și nebunii cărți de vizită și coperte de cărți și alte. Pune-te pe site-uri. Părerea mea. Edited by waterman, 07 May 2020 - 11:11. |
|
Posted 07 May 2020 - 11:12

Ai fost influențat de ălea văzute. Probabil de aia. Îți dau eu explicația colegule. Uite-o Nu ești atent când scrii, ca să nu zic altceva. Sfatul meu onest și brutal e să cauți un atelier de grafică, un shop care face printuri, orice din domeniu și să te duci să te angajezi acolo măcar 2-3 ani. Faptul că știi să butonezi Photoshop nu te face graphic designer. Cum un aparat foto achiziționat nu te face fotograf. Dă pe PM un site făcut de tine că sigur găsesc și acolo bube. Apoi citește din nou ce am subliniat. ![]() Edited by Clauamusiv, 07 May 2020 - 11:13. |
Posted 07 May 2020 - 11:18

Bine uite, putem vorbii mai detaliat pe una din applicatii: Skype,,facebook,etc ? sau ce utilizezi. lasa-mi te rog PM , mercii ![]() Ca să fiu rău până la capăt, vorbim despre ce vrei tu, în limita timpului, dar după ce scrii corect și frumos ca un adevărat web designer nu ca maneliștii... |
Posted 07 May 2020 - 11:22

@Dany_Darke ... nu e promovare, e antireclamă ![]() aveam un deja vu cu toata povestea asta si uite ca am gasit vechiul topic problemele sunt evidentiate de mult, doar ca si atunci, i-am inhibat spamul, acum a luat-o cu alta poveste. dar mai calm, fata de cum posta dincolo
Exact asta sa intamplat ) ce om destept ! Numai genii pe softpedia ) limba romana era ucisa si acolo, fie in postari, dar mai ales pe acele servicii si portofoliu pe care in acest topic il promoveaza si sustine ca in baza lui nu il cheama lumea. cand problemele sunt care sunt, greseli esentiale si grosolane, ce pretentii sa poata fi ridicate totusi? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users