![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Model cablu UPC
Last Updated: Jul 25 2020 17:35, Started by
dulceata33
, May 05 2020 17:13
·
0

Posted 05 May 2020 - 17:13

As dori sa schimb cablurile TV si Net in apartament, poate cineva sa i mi zica ce cablu TV sa utilizez, 85dB, 90dB, 110dB, 2 sau 4 ecranari ?
este ce am vazut in magazine. |
Posted 05 May 2020 - 18:03

Doar in apartament ?
Daca - DA - pur si simplu nu conteaza Nu vei "simti" absolut nicio diferenta |
Posted 05 May 2020 - 22:20

Ba conteaza, mai ales la net. Sa vezi vara diferenta, cand incep sa le-o ia nodurile
pe aratura si parametrii prin copaci, de zici ca e posedat SNR-ul... @initiator: vezi ceva de pe la Belden, ca nu-i scump. Sau macar trishield sa fie... Edited by dygey, 05 May 2020 - 22:23. |
Posted 05 May 2020 - 23:29

vroiam sa stiu tipul de cablu, am gasit pe dipolnet.ro, au tot ce trebuie. Net am de la RDS si merge bine, stau in zona nou construita si infrastructura e buna, am de cativa ani UPC la TV si nu am probleme. Singura problema e ca dezvoltatorul de la care am luat apartamentul a pus cabluri ieftine si mai face semnalul figuri, nu sunt ecranate bine si merg cu cablurile de curent sau aproape una de alta in unele locuri. O sa renovez si o sa fac circuit separat.
|
Posted 25 July 2020 - 17:35

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users