![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Mobilitate academica
Last Updated: May 04 2020 23:55, Started by
Razvi26
, May 03 2020 22:16
·
0

Posted 03 May 2020 - 22:16

Salut! am si eu o intrebare, momentan sunt student in anul 1 al facultatii de drept in cadrul UVT, si as vrea dupa terminarea primului an sa ma transfer la ubb tot la drept, am citit pe site-ul lor ca trebuie sa fiu integralist, nu e asta problema, ce m-ar interesa, si poate unii din voi ati intampinat aceeasi situatie, in ce costa examenele de diferenta? in semsetrul I am promovat toate examenele si erau aceleasi ca in planul lor de invatamant, dar in semestrul 2 sunt doua materii diferite, ar trebui sa dau examan la cele doua materii asimilate ca restante?Am trimis mail secretarei de la UBB, dar nu a fost foarte utila
![]() Multumesc ![]() |
Posted 04 May 2020 - 05:51

Nu sunt restante, sunt materii pe care tu nu le-ai studiat dar care sunt in programa de invatamant a noii facultati. De aceea trebuie sa dai respectivele diferente la materiile solicitate pentru ca la absolvire acestea vor figura in foaia matricola pe care o primesti dupa examenul de licenta.
|
Posted 04 May 2020 - 23:55

Poti incerca sa dai admiterea la UBB.Dupa te duci si iti echivalezi materiile facute.Daca ai un anumit numar de credite, te baga direct in anul doi.
Nu garantez 100%, asa e la poli. Ar trebui sa intrebi inainte la secretariat. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users