Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Energie cu apele reziduale
 La multi ani @BlueKing-69!

La multi ani @CostyNn96!

The importance of being an archit...

City break de 3-4 zile ce locatie...
 10 porunci

Mission: Impossible – Dead ...

Amenajare parcare interioara

Trotineta electrica noua cu 0,7 k...
 Netflix despagubeste statul itali...

Unde depun declaratia 230 redirec...

Reset la Windows 10 si reinstalar...

Redline T30 DVB T2/C
 

Google ChromeCast 2 probleme conectare

- - - - -
  • Please log in to reply
36 replies to this topic

#19
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,470
  • Înscris: 15.02.2005
Daca nu afecteaza cu nimic il las ca nu ma deranjeaza.
Ma gandeam doar sa nu dauneze fiind pornit toata ziua fara sa-l folosesc Posted Image

PS : In manual apare ca as avea Simplink (HDMI CEC) dar in setari nu gasesc nimic de genul.

Edited by coaca, 03 May 2020 - 12:11.


#20
sags

sags

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,799
  • Înscris: 24.04.2013

View Postcoaca, on 03 mai 2020 - 12:05, said:

… PS : In manual apare ca as avea Simplink (HDMI CEC) dar in setari nu gasesc nimic de genul.
In manualul de 32LA620S de aici <http://gscs-b2c.lge....mczmlJu1EPQLZbg>, la pagina 70 spune ca trebuie sa apesi ‘Smart [cascioaraPosted Image]’ si apoi alegi ‘SIMPLINK’.

Poate (sau poate ca nu Posted Image…) ar fi bine si de verificat ca ai cea mai recenta versiune de firmware al televizorului.

Bug report-urile de care ziceam sunt aici <https://issuetracker...issues/36190433> (cel vechi, inchis ca obsolete apoi redeschis) si aici <https://issuetracker...issues/36583146> (cel nou), si mai sunt si niste duplicate de-ale lor. Ai nevoie de un login Google (cel de GMail sau folosit pe Android e ok) pentru a le putea accesa. Vezi pe acolo daca gasesti modelul tau. Oricum, daca nu rezolvi trimite si tu un feedback (ai pe acolo explicatii cum sa faci) si adauga un comentariu ca sa explici situatia ta: ce ai incercat, ce merge, ce nu merge. Poate se misca ceva desi slabe sperante, dupa atatia ani…

#21
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,470
  • Înscris: 15.02.2005
Am asa : Hdmi In (ARC) / Hdmi In 2 / Hdmi In 3 (MHL) / USB In 1 (HDD IN) / USB In 2 / USB In 3

La care sa conectez HDMI-ul si USB-ul?

Multumesc

#22
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,470
  • Înscris: 15.02.2005
Am reusit sa activez Simplink dar am si Activare Energie. Trebuie dat pe Activare sau Dezactivare.
Acum functioneaza Play, Pauza iar la Stop opreste absolut tot inclusiv aplicatia de pe telefon.
Singurul minus este ca nu retine unde am ramas cu vizionarea. O ia de la inceput.
Cu Simplink dezactivat retinea unde am ramas Posted Image(
Cum pot remedia? Multumesc

PS : Am conectat asa : Hdmi In 3 (MHL) / USB In 1 (HDD IN). Nu stiu daca e in regula.

Edited by coaca, 03 May 2020 - 13:55.


#23
sags

sags

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,799
  • Înscris: 24.04.2013
De pastratul pozitiei in film nu stiu. Presupun ca la terminarea ‘abrupta’ aplicatia (sau site-ul unde esti logat ca sa vizionezi) nu mai pastreaza niste informatii pe care la terminarea ‘normala’, din aplicatia de pe telefon, le pastreaza. Poate daca faci o sesizare catre cei care au produs aplicatia vor rezolva cumva. Altfel nu vad ce poti face decat sa repornesti telefonul (ca sa ai ce inchidePosted Image…), etc.

Nu conteaza care porturi HDMI/ USB alegi atata timp cat functioneaza. Cum am spus uneori nu toate porturile HDMI suporta HDMI-CEC, dar din ce se vede la tine fie nu e acest caz, fie ai nimerit deja un port ‘bun’. De Chromecast nu am auzit sa aiba cerinte de alimentare deosebite si oricum in general porturile USB 2.0 dau peste cei 500mA care sunt standard, asa ca oricare din porturile USB ar trebui sa fie ok. Probabil insa cel cu ‘(HDD IN)’ streseaza cel mai putin televizorul fiind facut sa suporte necesitati de alimentare mai serioase, de regula 1A.

#24
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,470
  • Înscris: 15.02.2005
Memorarea pozitiei in film o memoreaza fara Simplink activat.
Cu el activat e problema. Dar am multe plusuri cu el activat si un singur minus. Daca as rezolva aceasta problema ar fi perfect.
Foloseste cineva Horizon Go prin Google Chromecast. Merg toate posturile in afara de ID Posted Image Apare o eroare...

Edited by coaca, 04 May 2020 - 14:56.


#25
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,537
  • Înscris: 01.12.2001
Dar îți merge acel post pe telefonul neconectat la chromecast?

Da ai citit ce scrie pe tel?

Attached Files



#26
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,470
  • Înscris: 15.02.2005
Pe telefon functioneaza. Asta mi se pare curios
Trebuie sa ai cont sa functioneze..
E oroblema de la Chromecast sau Horizon Go?

Edited by coaca, 04 May 2020 - 16:09.


#27
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,537
  • Înscris: 01.12.2001
Aia nu e eroare. E mesaj de avertizare. Că nu permite acel canal să îl vezi prin chromecast.


#28
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,470
  • Înscris: 15.02.2005
Sa inteleg ca au blocat special acel program sa nu mearga pe chromecast?

Edited by coaca, 04 May 2020 - 17:27.


#29
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,537
  • Înscris: 01.12.2001
Acl canal TV nu permite difuzarea lui pe Chromecast.
Ca si meciurile din CM de fotbal. NU se vedeau pe platformele online de la Orange sau alti operatori. Ca nu au licenta pt o astfel de difuzare..

#30
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,470
  • Înscris: 15.02.2005
Exact acel post ma interesa dintre toate :)

La Chromecast subtitrarile din Netflix au un gen de rupere (licarire) fata de tv-urile standard? La mine se vede diferenta si e putin derajant.
Dar poate am eu ochi de vultur sau e problema cu chromecast-ul meu :)

#31
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,470
  • Înscris: 15.02.2005
A remarcat cineva chestia asta?

La Chromecast subtitrarile din Netflix au un gen de rupere (licarire) adica nu se misca natural fata de tv-urile standard cu netflix incorporat? La mine se vede diferenta si e putin derajant.
Ma refer la versiunea Chromecast versiunea 2.

Multumesc

#32
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,470
  • Înscris: 15.02.2005
Salut,

Am o rugaminte.
Puteti sa va uitati putin pe Netflix la Serialul "In negura noptii" ( primul episod intre min 2 si 6 )  si sa-mi spuneti daca subtitrarea se misca fluent sau are niste ruperi. ( nu stiu cum sa explic )
Poate are o problema Chromcast-ul meu sau asa e versiunea 2. Poate la versiunea 3 e ok.

Va multumesc.

PS : Pe un TV normal fara Chromcast se misca fluent fara nici o problema.

Edited by coaca, 10 May 2020 - 11:59.


#33
sags

sags

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,799
  • Înscris: 24.04.2013
La Chromecast-ul meu, pe undeva prin setarile lui din aplicatia Google Home, are optiune de frecventa cadre 50Hz versus 60Hz. Incearca-le pe fiecare si vezi daca rezolvi ceva. Nu imi da seama altfel de unde ar putea sa apara clipirea de care ai mai scris pe aici (si pe alte topice).

#34
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,470
  • Înscris: 15.02.2005
Din pacate nu am aceasta optiune in Google Home :( Am versiunea 2.

#35
AxelRo

AxelRo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,034
  • Înscris: 21.09.2006
Exista aceasta opțiune în GH, click pe chromecast, setari/display. Eu am 2 buc. v.2 setate pe 50Hz.

Edited by AxelRo, 10 May 2020 - 15:14.


#36
coaca

coaca

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,470
  • Înscris: 15.02.2005
Am gasit. Multumesc.
Parca e alt Chromecast Posted Image versiunea 3 Posted Image))
L-am setat pe 50 Hz. Asta e cam singura setare pentru video. Nu?
Multumesc

Edited by coaca, 11 May 2020 - 00:30.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate