Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Perseidele

Samsung doreste ca pana in 2025 n...

Despre "Drugtest 5000"
 La multi ani @pufonel!

lichid racire Tico Daewoo

Laptop Asus nou cu ssd 980gb scri...

Multimedia, Office - AV1, x265 De...
 Platformele online schimba ordine...

Impas succesiune

Share imagini iPhone HEIC?

xiaomi se blocheaza
 Carbonaut, not great, not terribl...

Amplificare semnal GSM

Oneplus 10T

Va doriți revenirea tramvaielor p...
 

Samsung Galaxy j3-2017-Problema Volte

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
Mishhuu

Mishhuu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 170
  • Înscris: 11.06.2017
Va salut!Am avut probleme cu 2 Abonamente la Digi si anume nu mergea sa sun si sa fiu sunat si am afla tot aici e forum ca e problema de la Volte. Un abonament il folosea într-un iphone 5SE. Si am mult cartela într-un A3 2017 acum cateva ore si pare totul in regula nu mai am eroare la apeluri si am si functia Volte. Iar celălalt abonament am cartela in j3 2017, si din cate am inteles acest telefon ar trebui sa aiba functia Volte dar nu o are, am băgat si cartela aia in A3 si nici aici nu apare Volte, care ar fi problema/rezolvarea?

#2
ssss

ssss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,283
  • Înscris: 04.02.2006
ce versiune de android ai? la J3 2017 exista update pt android9 (detin si eu acelasi telefon si am aceasta versiune)

Edited by ssss, 25 April 2020 - 21:07.


#3
Mishhuu

Mishhuu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 170
  • Înscris: 11.06.2017

View Postssss, on 25 aprilie 2020 - 20:59, said:

ce versiune de android ai? la J3 2017 exista update pt android9 (detin si eu acelasi telefon si am aceasta versiune)
Android 8.0.0 am si pe j3 si pe a3

#4
ssss

ssss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,283
  • Înscris: 04.02.2006
sfatul meu:incearca un update de software la Android 9.
Te duci la setari, la Actualizari software, iar de-acolo rezolvi tu

Edited by ssss, 25 April 2020 - 21:30.


#5
Mishhuu

Mishhuu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 170
  • Înscris: 11.06.2017

View Postssss, on 25 aprilie 2020 - 21:18, said:

sfatul meu:incearca un update de software la Android 9.
Te duci la setari, la Actualizari software, iar de-acolo rezolvi tu
E putin dubios cum de la o cartela merge si la una nu...o sa incerc sa fac update

Edited by Mishhuu, 25 April 2020 - 21:54.


#6
ssss

ssss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,283
  • Înscris: 04.02.2006
O alta varianta este sa iei legatura cu cei de la RCS-RDS in privinta acestui lucru. Le explici tot ce trebuie, ca ai pus cartela X (cu probleme) intr-un telefon la care cartela Y (fara probleme) mergea cu acesta etc. Intelegi tu ce si cum.

#7
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,675
  • Înscris: 01.01.2008
De unde ai achizitinat telefonul?

#8
Mishhuu

Mishhuu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 170
  • Înscris: 11.06.2017

View Postssss, on 25 aprilie 2020 - 22:04, said:

O alta varianta este sa iei legatura cu cei de la RCS-RDS in privinta acestui lucru. Le explici tot ce trebuie, ca ai pus cartela X (cu probleme) intr-un telefon la care cartela Y (fara probleme) mergea cu acesta etc. Intelegi tu ce si cum.

View Postxeleron, on 26 aprilie 2020 - 06:35, said:

De unde ai achizitinat telefonul?
Greu cu ăștia, ca am făcut o sesizare de peste 3 săptămâni ca am eroare cu apelurile si nicio rezolvare aici pe forum m-au ajutat băieții si am aflat de Volte. Am făcut update la Android 9 si tot nu am rezolvat nimic. O sa incerc sa sun la ei

View Postxeleron, on 26 aprilie 2020 - 06:35, said:

De unde ai achizitinat telefonul?
Chiar nu mai stiu cred ca de pe Emag

#9
ssss

ssss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,283
  • Înscris: 04.02.2006
Vorbeste eventual cu @Digi_helper, da-i un PM sau scrie-i pe topicul dedicat.
Se pare ca se manifesta problema pe 1 singura cartela, du-te intr-un magazin DIGI sa ti-o schimbe

Edited by ssss, 26 April 2020 - 11:23.


#10
breitner

breitner

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,776
  • Înscris: 17.05.2010
eMag e si platforma de vanzare de la terti (asa ca e mai dubios)!

#11
ssss

ssss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,283
  • Înscris: 04.02.2006
Initiator, ai pus macar SIM-ul bun in telefonul de care te plangi?

#12
Mishhuu

Mishhuu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 170
  • Înscris: 11.06.2017

View Postssss, on 26 aprilie 2020 - 11:38, said:

Initiator, ai pus macar SIM-ul bun in telefonul de care te plangi?
Am sunat la Digi si s-a înaintat o sesizare problema e de la telefon ca au zic ca pot le pare Volte ca fiind activ pe cartela. M-au îndrumat ei prin setări sa activez apel 4g dar nu imi pare pe nicăieri.

#13
ssss

ssss

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,283
  • Înscris: 04.02.2006
Destul de ciudata problema matale..

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate