![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
AirPort Capsule A1521
Last Updated: Apr 25 2020 00:09, Started by
muuz3
, Apr 24 2020 21:42
·
0

Posted 24 April 2020 - 21:42

Salutare!
De ceva timp am un AirPort Capsule A1521 care a mers impecabil in ultimii 5 ani. In urma cu cateva zile am observat sa imi genera eroarea de supraincalzire. L-am deschis cu gandul sa curat ventilatorul, dar nu am fost atent cand am scos firele de deasupra hard disk-ului si am smuls plug-urile. Am incercat sa le lipesc inapoi, dar am intampinat probleme din cauza elementelor inghesuite. Are cineva acelasi model si are acces sa realizele o poza mai detaliata a zonei. As vrea sa il repar pe baza unei scheme, dar din pacate nu o gasesc pe nicaieri. Poze : https://imgur.com/a/idvhRFl Multumesc! |
Posted 25 April 2020 - 00:09

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users