![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
AirPort Capsule A1521
Last Updated: Apr 25 2020 00:09, Started by
muuz3
, Apr 24 2020 21:42
·
0

Posted 24 April 2020 - 21:42

Salutare!
De ceva timp am un AirPort Capsule A1521 care a mers impecabil in ultimii 5 ani. In urma cu cateva zile am observat sa imi genera eroarea de supraincalzire. L-am deschis cu gandul sa curat ventilatorul, dar nu am fost atent cand am scos firele de deasupra hard disk-ului si am smuls plug-urile. Am incercat sa le lipesc inapoi, dar am intampinat probleme din cauza elementelor inghesuite. Are cineva acelasi model si are acces sa realizele o poza mai detaliata a zonei. As vrea sa il repar pe baza unei scheme, dar din pacate nu o gasesc pe nicaieri. Poze : https://imgur.com/a/idvhRFl Multumesc! |
Posted 25 April 2020 - 00:09

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users