Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Focul bacterian,basicarea,mucegai...

infectie zona inghinala

Dua Lipa - Training Season

Informatii complete despre servic...
 tema circuite

Voua va merge sa va logati pe git...

Fara curent casetofon Dacia Dokker

Schimbare difuzor Golf 7
 Recomandare aparat de ras electric

Lant clinici dentare vs cabinete ...

Site-uri bune pentru cumparat Sma...

Aurora Store
 Debit centrala pe circuitul de in...

Sticle de bere

Identificare accidentare

Termopane vechi si rulouri noi sa...
 

Problema grafica pe Euro Truck Simulator 2

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
IDriver

IDriver

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 143
  • Înscris: 29.11.2015
Salutare tuturor. Intampin o problema in joc, inainte grafica se vedea super cum am sa va prezint in acest topic pe un printscreen, dar acum habar nu am ce sa intamplat dar grafica se vede oribil la fel am sa postez un printscreen. Va rog sa ma ajutati care ar fi rezolvarea. Am dezinstalat jocul si l-am instalat dar degeaba..

INAINTE

[ https://i.imgur.com/nJ86Ui2.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Si cum se vede acum, ACTUAL...

[ https://i.imgur.com/39z8mX4.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Nu am moduri nu am nimic, doar jocul original de pe Steam... HELP ME

#2
-TINO-

-TINO-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,292
  • Înscris: 11.08.2019
Degeaba îl dezinstalezi, că profilul cu setările sunt în Documents și rămân dacă nu le ștergi manual,

Postează game.log.txt (Îl găsești în Documents/Euro Truck Simulator 2) pe pastebin.com și pune aici linkul să vedem ce setări ai.

Edited by -TINO-, 22 April 2020 - 21:39.


#3
connectorxp

connectorxp

    Avid mountaineer.

  • Grup: Moderators
  • Posts: 14,893
  • Înscris: 14.11.2004
Refa setarile grafice, daca ai placa video Nvidia poti folosi utilitarul de la Geforce Experience care iti configureaza jocul pe baza placii video.
Nu te apuca sa stergi de prin documents din cauza ca pierzi si progresul din joc.
De asemena recomand un mod grafic precum Next Generation 2.0 care imbunatateste mult jocul fara sa omoare fps-urile.

Edited by connectorxp, 22 April 2020 - 21:57.


#4
IDriver

IDriver

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 143
  • Înscris: 29.11.2015

View Post-TINO-, on 22 aprilie 2020 - 21:37, said:

Degeaba îl dezinstalezi, că profilul cu setările sunt în Documents și rămân dacă nu le ștergi manual,

Postează game.log.txt (Îl găsești în Documents/Euro Truck Simulator 2) pe pastebin.com și pune aici linkul să vedem ce setări ai.


Salutare, multumesc pentru reply ,uite aici logs poate vezi ceva ciudat care e gresit nush :( https://pastebin.com/HEXhaiiT

View Postconnectorxp, on 22 aprilie 2020 - 21:55, said:

Refa setarile grafice, daca ai placa video Nvidia poti folosi utilitarul de la Geforce Experience care iti configureaza jocul pe baza placii video.
Nu te apuca sa stergi de prin documents din cauza ca pierzi si progresul din joc.
De asemena recomand un mod grafic precum Next Generation 2.0 care imbunatateste mult jocul fara sa omoare fps-urile.

Acum am downloadat Nvidia Experience, sa vedem ce schimba daca schimba cu ceva...

#5
-TINO-

-TINO-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,292
  • Înscris: 11.08.2019
Ai foarte multe setări pe LOW sau chiar modificate din config, dacă e să mă iau după anumite valori...
Voiam log-ul ca să văd că nu-l pornești din greșeală în safe mode, astfel anulând setările grafice. Du-te în Documents/ETS2 și redenumește config.cfg în altceva, iar jocul îl va recrea la prima pornire. Apoi modifică setările grafice din joc după bunul plac și vezi dacă rămân cum vrei.

Edited by -TINO-, 22 April 2020 - 22:21.


#6
IDriver

IDriver

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 143
  • Înscris: 29.11.2015

View Post-TINO-, on 22 aprilie 2020 - 22:19, said:

Ai foarte multe setări pe LOW sau chiar modificate din config, dacă e să mă iau după anumite valori...
Voiam log-ul ca să văd că nu-l pornești din greșeală în safe mode, astfel anulând setările grafice. Du-te în Documents/ETS2 și redenumește config.cfg în altceva, iar jocul îl va recrea la prima pornire. Apoi modifică setările grafice din joc după bunul plac și vezi dacă rămân cum vrei.


Man am sters tot din ETS2 acel folder in afara de profilul meu cu bani si camioane km facuti etc, iar acum vad ca merge...Desi nu stiu exact care este problema

#7
-TINO-

-TINO-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,292
  • Înscris: 11.08.2019
Problema era că unele setări erau chiar mai jos decât minimul pe care-l poți seta din joc. Posted Image

Ai repornit jocul de mai multe ori ca să fii sigur că rămân setările dorite?

Edited by -TINO-, 22 April 2020 - 22:29.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate