![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Descifrare Cod. Pentru spioni :)
Last Updated: Apr 21 2020 17:11, Started by
Copakbana
, Apr 20 2020 16:36
·
0

Posted 20 April 2020 - 16:36

Salutare. Cine poate descifra acest cod? Nu dau detalii despre timpul de codare. Doar cuvântul cheie: PROBA. Am văzut despre asta într-un film. E real și extrem de fascinant acest tip de codare și decodare.
GRGPRMEFNELDOPUBDFTUKGUOKDOPLRNQEFNOKRSV |
Posted 20 April 2020 - 16:50

daca ti-o descifrez (fraza) si postez, o sa ma dau de gol
![]() Edited by Andreysc7, 20 April 2020 - 16:50. |
Posted 20 April 2020 - 16:54

Pai ne oferi si un mijloc de decodare? sa nu murim prosti
|
Posted 20 April 2020 - 16:58

Posted 20 April 2020 - 17:00

Am fost si eu fascinat de o chestie similara, dupa ce am citit "Minunatul Orinoco", de Jules Verne.
Aveam 12 ani. Din aceeasi colectie recomand: 20.000 leghe sub mari Uimitoarea aventura a misiunii Barsac De la Pamant la Luna Insula cu elice. Succes(e). |
Posted 20 April 2020 - 17:08

|
Posted 20 April 2020 - 17:30

Salutare. Cine poate descifra acest cod? Nu dau detalii despre timpul de codare. Doar cuvântul cheie: PROBA. Am văzut despre asta într-un film. E real și extrem de fascinant acest tip de codare și decodare. GRGPRMEFNELDOPUBDFTUKGUOKDOPLRNQEFNOKRSV este un shift , modificat din casear shift numai ca saltul in litere este extrem de mare. da n-am chef acum sa stau cu alfabetul in fata. evident un spion stie sa il descifreze din minte. asta e codificare de clasa a 2-a sau ceva la nivel de spioni |
Posted 20 April 2020 - 17:45

nop, nu este caesar shift , nici un site n-a putut sa il decripteze
Extrem de mare? pana la 25 ? habarn-am , nu am atentia necesara unui spion e peste 25 daca e caesar , depaseste capacitatea unui mainframe insa din aranjament mi-e clar ca este un shift altfel nu ar exista repetabilitati ![]() ![]() ![]() iata toate variantele de shift prin bruteforce https://www.dcode.fr/shift-cipher te plictisesti citind o sa incerc alte variante mai smart nope, am incercat each character si each word, am incercat si alternate shift. ar trebui sa mearga numai ca lista de rezultate e mult prea mare |
Posted 20 April 2020 - 17:46

@karax. Sa nu uitam de cuvantul cheie PROBA.
PROBA are length 5, Cheia de intrare 40. Deci ceva se leaga... Ma leg de ASCII, sa vedem ce zice programelul ![]() Edited by Rhesus, 20 April 2020 - 17:47. |
|
Posted 20 April 2020 - 17:46

Am fost si eu fascinat de o chestie similara, dupa ce am citit "Minunatul Orinoco", de Jules Verne. Aveam 12 ani. Din aceeasi colectie recomand: 20.000 leghe sub mari Uimitoarea aventura a misiunii Barsac De la Pamant la Luna Insula cu elice. Succes(e). ... ortega ... |
Posted 20 April 2020 - 17:50

site-ul n-are cuvant cheie
insa cheia este 40, deci asta e shiftul
@karax. Sa nu uitam de cuvantul cheie PROBA. PROBA are length 5, Cheia de intrare 40. Deci ceva se leaga... Ma leg de ASCII, sa vedem ce zice programelul ![]() lenght 5? inseamna ca restul literelor sunt de diversiune. asta e un tip de criptare de care am auzit insa nu stiu cum se rezolva oricum prin bruteforce ar fi o groaza de cuvinte. necesita si dictionar. orice serviciu secret care se respecta nu sta 10000 de ani ca sa citeasca toate incercarile |
Posted 20 April 2020 - 17:53

Nee, am incercat si eu bruteforce...
E ceva mai destept algoritmul de criptare. Clar e combinatie intre PROBA si sirul ala. sum(ASCII)%127 (ex. char(sum(80+71)%127)), ceva variante de astea .... Daca gasesti shpilu' la primele 5-6 litere, te-ai scos. Edited by Rhesus, 20 April 2020 - 17:55. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users